>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co to jest typ?

W 0

wojciech23

Użytkownik
Witam. Mam takie pytanie. Otóż jestem nowy tu jak i w bukamcherce i mam pytanie... Jak wszedłem sobie w typy dnia, to jest tam takie coś jak typ: 2, 1 1X itp... O co tu chodzi?:kwasny4565:

rybex 3

rybex

Użytkownik
No to widze ze nie znasz podstawowych podstaw bukmacherki ale nie martw sie to nie jest takie trudne:jezora:
1-obstawiasz wygrana gospodarzy
x-obstawiasz na remis
2-obstawiasz na wygrana gosci
1x-obstawiasz na wygrana lub remis itd.
U2,5(Under 2,5 gola)(mozesz sie z takim skrotem spotkac)- obstawiasz ze w meczu padnie ponizej 2.5 gola czyli jesli padnie zero,jeden lub dwa gole to wygrywasz a jesli trzy,cztery,pięć... to przegrywasz
O2,5(Over 2,5 gola)-podobnie tak jak wyzej tylko ze wygrywasz jesli padnie trzy lub wiecej goli.
jesli czego jeszcze nie wiesz to pytaj:spokodfhgfh:
Pozdrawiam

W 0

wojciech23

Użytkownik
No wielkie dzięki! Super! Będę się powoli uczył tych rzeczy. Myślę, że potem to będzie jak z jazdą na rowerze. Tego się nie zapomina :spokodfhgfh: Tak jak napisałeś, jak będę miał jakieś pytania, będę pisał! Dzięki!:-D

rybex 3

rybex

Użytkownik
W tej tabalce jest procentowo pokazane jaki moze paść wynik. czyli ze jesli jest 75% na 1 czyli zwycistwo gospodarzy to śmialo mozesz obstawic ten wynik tylko oczywiscie bez analizy nawet taki &quot;pewniak&quot; moze nie wejsc.

PS: ta strona bardziej nadaje sie do analizowania meczow poniewaz sa tam sporo statystyk np jak czesto w meczech danej druzyny pada wynik overowy czyli powyzej 2.5 i wiel innych statystyk.Chociarz wyniki live sa takze dobra na tej stronie ja osobiscie korzystam z tej http://www.livesports.pl/ poniewaz jest bardziej przejrzysta a meczy np syryjskiej ligi raczej nie ostawiam
Pozdrawiam

W 0

wojciech23

Użytkownik
Dzięki wielkie! Mam jeszcze inną sprawę, a myślę, że nie ma co zakładać nowego tematu. Otóż. Gdzieś czytałem, że im więcej stawiam zakładów na jednym kuponie, to kurs się mnoży. Czy to prawda? Jak to działa na bet-at-home? (bo właśnie tam obstawiam)

Do góry Bottom