>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co się stanie najpierw? -live-

after 23

after

Użytkownik
wole mniej a pewniej niz czekac na typ po wysokim kursie. dlatego zapisuje w miare mozliwosci na boku co sie wydarzylo w razie porazki gdyz bardzo interesowal mnie rzut wolny po kursie 7! ale wyglada na to,ze lepiej siedziec na tych autach.
od swiat do teraz straszny zastoj w meczach z takimi typami ;/ a u kebabow nie ustawia bah tego typu ;/

P 0

pawelq

Użytkownik
a chyba do 4 poziomu najdalej, ale bys musial sobie przejrzec temat bo podaje wszystkie typy jakie gram, a gdy jest kilka meczy to gram tylko jeden zaby nie powstalo kilka progresji na raz na ktore by zabraklo srodkow ;)
system niezły, tylko co zrobisz jak nie wejdzie 4 lub 5 meczy pod rząd, bo jest to przeciez całkiem możliwe, a wtedy próg rośnie strasznie szybko

after 23

after

Użytkownik
wtedy zostanie Panie kolego kupic sobie flaszke za ostatnie grosze i sie poprostu ...napic. ;) narazie idzie i sie cieszymy ;) troche optymizmu w zycie ;)
ogolnie auty sa bardzo prawdopodobne w meczach pilki noznej co NARAZIE sie sprawdza. oby tak dalej.

after 23

after

Użytkownik
z uwagi na swiateczny przestoj w meczach postanowilem dzis troche przycisnac i zaryzykowac za stówke co sie powiodło i przynioslo 60zł zysku ;)

Kallithea FC Athen - Fokikos (Co stanie się w 1. połowie najpierw?)
typ:aut-1,60
stawka:100zł
wygrana:160✅
stan kasy:484✅
--------------------------

Kallithea FC Athen - Fokikos (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
stawka:50zł
wygrana:⛔(rzut wolny)
stan kasy:434
-------------------------

Al Nahdha - Al Nasr FC (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
stan kasy:494✅

D 24

dapo2jan

Użytkownik
bet 365 nie. a reszta nie wiem
Tak mi się przypomniało. W bet 365 w tych najsilniejszych ligach przed meczem można postawić zakład czy będzie w pierwszych 10 minutach rzut rożny. Na nie kursy wahają się od 2,20 do 2,50. Kiedyś grałem to w typach kombinacyjnych i całkiem nieźle mi to wchodziło na Lidze Mistrzów. Tak sobie myślę, że to też można zagrać w progresji.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Specjalnie włączylem mecz Arsenal - Tottenham i pierwszy był Aut,a dopiero potem rożny,a BAH podał Rożny i juz 3 z rzędu mi nie weszły:/
Upierają się przy rożnym. A znalazłem na yt poczatek meczu i AUT
http://www.youtube.com/watch?v=OGEQPsFtt7w&amp;amp;feature=youtu.be

To jakieś jaja,czemu to mi się zdarza, na początki odpisali,ze kupon jest według nich dobrze rozliczony, za drugim razem to samo, dopiero na szczęście po wysłaniu linka do youtuba przyznali mi racje, dzięki mnie zapewne i co nie którym wrócili kase, proszę o DZIĘKI heh:p

after 23

after

Użytkownik
Blackburn Rovers - Manchester City (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
wygrana:⛔
stan kasy:444
----------------------

Malaga - Atletico Madrid (Co stanie się w 1. połowie najpierw?)
stan kasy:504✅
----------------------

Malaga - Atletico Madrid (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
wygrana:80✅
stan kasy:534✅
---------------------

Yzeure AS - FC Lorient (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
stan kasy:484
--------------------

Olympiacos Piraeus - AEL Kalloni (Co stanie się w 1. połowie najpierw?)
stan kasy:544✅
-------------------

CF Valencia - UD Levante (Co stanie się w 1. połowie najpierw?)
stan kasy:494
-------------------

CF Valencia - UD Levante (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
stan kasy:554✅

after 23

after

Użytkownik
no to tyle z dzisiejszych zmagań. jak widac typy w kratke wchodziły ale 6 dyszek do przodu ;) ✅:razz::grin:

delikwent 36

delikwent

Użytkownik
Siemasz. Nie wiem czy ktoś wcześniej Ci to proponował, ale czy próbowałeś dobrać mecze po kursach wyrównanych, w tym przypadku po 2.5 mniej więcej i stawiać tylko 1połowe, wg oddsmakerów są to wyrównane ekipy więc początek meczu powinien być wyrównany w środku pola i jakiś aut szybki. Nie mam kompletnie pojęcia czy to ma jakiś wpływ, lecz spróbować można, tez dobrym pomysłem według mnie jest sprawdzenie trafności typu w poprzednich meczach i ustalenie prawdopodobieństwa lub też wyliczyć procent.

after 23

after

Użytkownik
moze i jakis procent jest ale i tak uwazam,ze to totolotek dlatego nie spinam sie przy podejsciach to typow i gram co jest ;)

W 11

wojjtas

Użytkownik
1.Trafności typu nie ma co, bo to i tak wszystko zależy od farta
2.Przy wyrównanych drużynach i walce w środku pola raczej większe prawdopodobieństwo jest rzutu wolnego
3.Typ ten trafia się rzadko i w dodatku przy progresji nie można grać równolegle, więc raczej trzeba grać jak leci, skoro i tak nic na to nie ma wpływu oprócz farta

W 11

wojjtas

Użytkownik
kurde, szkoda, że te kursy się wahają 1,60-1,65, bo żeby obrócić bonusem trzeba grać powyżej 1,70 - boli, bo system fajny, a niewiele brakuje :I
Myślałem o graniu ako 1,60x1,10, ale bah ma tak biedną ofertę, że nie mają np oferty na under 3,5 w pierwszej połowie :/

after 23

after

Użytkownik
AC Milan - Atalanta Bergamasca Calcio (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
wygrana:⛔ (rzut wolny)
stan kasy:504
--------------------

SS Lazio Roma - Inter Mediolan (Co stanie się w 1. połowie najpierw?)
wygrana:⛔ (wykop spod bramki)
stan kasy:404
--------------------

SS Lazio Roma - Inter Mediolan (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
stawka:300zł
wygrana:480✅
stan kasy:584✅

uf uf... potrafia napedzic stracha! na BAH nie bylo informacji az do 72 minuty co wydarzylo sie najpierw... na szczescie sie im odmuliło i wyszlo na aut w 46 minucie... ???? ale i tak :zoltakartka: za zmułke.
ogolnie zmiejszam narazie kwote poczatkowa do 20zł bo jednak 50zł to jeszcze za duzo patrzac na progresje a jedna noga bylismy juz na wylocie ;)

-------------------
Maccabi Tel Aviv - Maccabi Haifa (Co nastąpi najpierw w 2. połowie?)
stawka:20zł
wygrana:⛔(rzut wolny)
stan kasy:564

M 0

miuosh95

Użytkownik
Czytałem, chodzi mi głównie o to czy jakoś fitruje to, żeby pojawiały się wydarzenia tylko z tym typem. Wszedłem na Bah popatrzeć i widzę, że jest taka opcja, ale nie widzę nigdzie tego rodzaju typu :/

Do góry Bottom