>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co się dzieje z bet365 ;)

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Panowie mam do was takie pytanie czy wy też zauważyliście że bet365 ma niższe kursy UWAGA! niż bet-at-home? ???? To jest po prostu paranoja na PSG w 1 kolejce 1.33 a BAH 1.35 na Tipse dziś 1.57 a BAH 1.60 wczoraj na Koreanki w siatkę 4.00 a BAH 4.20 :razz: Proszę o opinie i nie wiem czy to BAH staje się lepszym bukiem czy bet365 zaczyna lecieć w kulki.

F 72

filip11

Użytkownik
Nieraz lepsze, nieraz gorsze, ogólnie takie średnie. Gram na ok 5 bukach singlami i najwięcej dobrych kursów łapię na pinnacle, co raczej nie jest zaskoczeniem, jednak pograsz tam tylko singlami. Nie ma np. siatkówki na live i bogatych opcji obstawiania na live, ale już uzbierałem trochę funduszy, dzięki czemu nie muszę grać u 1 bukmachera i eliminuję w ten sposób sobie marżę, zwiększam szanse na zysk. Jak masz fundusz w granicy 200-500zł, to i tak bet365 to najlepsza opcja, chociaż ja i tak rozbiłbym budżet na 2 bukmacherach, polecam chociażby jako 2 buka betsson lub tobet - często dość dobre kursy. Zaraz ci podam listę gdzie zagrałem najwięcej zakłądów, w którym buku, zawsze wybierałem najlepszy kurs (wdł. miesiąca lipiec). Grałem też live co zniekształciło nieco statystyki, bet365 jednak ma najlepsze skąd tak wysokie miejsce:
Bet365
Tobet
Pinnacle
Betsson
Bwin
DOXXbet

vader 2,8K

vader

Forum VIP
hmmmm co to znaczy &quot;lepsze kursy&quot;? Podajesz jakieś wybiórcze przykłady, które są bez sensu.
Biorę przykład Twój z dzisiaj -
mecz Youzhny M. - Tipsarevic J.
Bah: @2.10 - @1.60
bet365: @2.37 - @1.53
Co się dzieje z bah??? Czemu taki słaby kurs na Jużnego?
Pewnie dla Ciebie nie ma różnicy jaką bukmacherzy mają marżę, dla Ciebie ważne jest to, że czasami bah ma lepszy kurs na faworyta niż bet365.
Ale może byś zagrał na niefaworyta? wtedy napiszesz co się dzieje z bah, że taki słaby kurs?!
Pomijam fakt, że jak już zakładasz temat to chociaż rób to w odpowiednim dziale - przeniosłem temat w odpowiednie miejsce.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Rzeczywiście może i przesadziłem z tymi wybiórczymi kursami ale mimo wszystko w przeciągu miesiąca może dwóch kursy w bet365 spadły a co za tym idzie zwiększyła się tam marża w stosunku do innych bukmacherów i oto mi właściwie chodziło i chciałem zapytać czy inni też mają takie odczucia ;)

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Dlaczego tak uważam? Po prostu gram praktycznie cały czas na bet365 i tak jak mówię od około 2 miesięcy porównuje co zagrałem a jaki jest kurs w bah-u no i różnica jest żadna a kiedyś była naprawdę przepaść pomiędzy tymi bukami jeśli chodzi o kursy.

X 3,6K

xvid034

Użytkownik
Osobiście zgodzę się z autorem. Również to zauważyłem. Szczególnie jeśli chodziło o Igrzyska Olimpijskie i typy na piłkę ręczną. Nieraz byłem niemile zaskoczony bo kursy były sporo niższe niż u innych bukmacherów (Tobet).

Generalnie nadal jest to dobry bukmacher i nie zmienie o nim zdania jednak też rzuciło mi się w oczy to, że kursy w niektórych spotkaniach/dyscyplinach zmieniły się nieco na naszą niekorzyść. Miejmy nadzieje, że to pojedyńcze przypadki ;)

Otrzymane punkty reputacji: +506
Do góry Bottom