>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

co sadzicie o tym systemie?

klammer 0

klammer

Użytkownik
Znalazlem go w necie i troche przerobilem, od dzisiaj zaczynam testowanie.
Chodzi o progresje na pewniaki z tym ze po wygranej nie wracamy do stawki poczatkowej ale stawiamy znow wszystko.Np:
1. druzynax 1.3 X4 druzynay8 1x10 wygrana 13 w nastepnym meczu na pewniaka stawiamy 13 i tak dalej.
Wczoraj sie przejechalem na Arsenalu gdzie kurs na niego byl 1.2 i przegral i dlatego postanowilem sprobowac obstawiac 4 single progresja bo prawdopodobienstwo ze 4 pewniaki przegraja jest male, sprawdzilem statystyki i wiekszosc wygrywa chociaz zawsze mozna miec pecha. Przy stawianiu 4 singli z kursem 1.3 przy 3 wygranych wychodzimy na 0 i mozna kontynuowac dalej bez straty. Przy 2 przegranych trace polowe dziele to co zostalo na 4 i zaczynam od poczatku.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Nie nie i jeszcze raz nie. Jest małe prawdopodobieństwo, że 4 pewniaki nie wejdą?! Bracie, tyle razy przewieziesz się na pewniakach, że więcej stracisz niż zyskasz.

Proponuję to co zwykle: mniej a grubiej i z głową. Tzn proponuję single po kursach 1.5 - 2.0 (chociaż może być i więcej) po stawkach 100zł+.

Granie systemami jest wg mnie bez sensu. Zawsze robię tak: wyświetlam na Fortunie ofertę dnia i patrzę czy jest coś ciekawego. Wybieram kilka zdarzeń (lub nie - nic na siłę, przecież nigdzie nie jest napisane, że codziennie muszę stawiać!) i potem zabieram się za ich analizę. Wybieram jedno i stawiam na to i tylko na to.

W ten sposób zrobiłem bonus (550zł) na BAHu tak, że wypłaciłem okrągłe 2500zł. Do tego naprawdę namawiam do odwiedzania działu &quot;Ważne informacje dotyczące spotkań&quot; na tym forum - czasami znajdziecie tam prawdziwe perełki (np ostatnio kurs 7.50).

Tak więc gramy single, a od święta AKO, nigdy odwrotnie.

klammer 0

klammer

Użytkownik
Gralem tym systemem, jest on skuteczny jak inne progresje w dlugim okresie ale wymaga cierpliwosci. Grajac nim mozna uzyskac profit 40-50% kapitalu poczatkowego w skali miesiaca. Granie nim wymaga cierpliwosci i opanowania, sam mialem takie momenty ze jak wychodzilem na 0 to mi nerwy puszczaly i chcialem sie szybko odkuc(bo chcialem szybko nabic sobie bankrolla) ale jesli sie gra spokojnie wedlug zalozenia to ten system jest bardzo skuteczny. Tylko ze przeznaczony glownie dla ludzi ktorzy chca sobie dorobic do pensji, bo jezeli ktos mysli o ogrywaniu bukow i szybkim pomnozeniu pieniedzy to ten system nie jest dla niego.

Do góry Bottom