>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Co robic :/

A 0

alucard

Użytkownik
Siemka. stracilem okolo 6 zl ( wplacilem 20 ) stawiajac na zaklady kombinacyjne :/ Stawka często były po 1zł, rzadko więcej niz 1zł. Stawiałem zakładów bardzo dużo. Wcześniej jak grałem na singlach to byłem na plusie70 gr :jezora:
I tu moje pytanie dla początkujacego gracza lepiej jest grac na ako czy na singlach.
Ile % stanu swojego konta przeznaczac na jeden zaklad?

djkg6 0

djkg6

Użytkownik
ja tam więcej zarabiam gdy gram na singlach. łatwiej coś ugrać wtedy. ale to tylko moja teoria, ilu graczy tyle różnych teorii

tbm 642

tbm

Forum VIP
Z tym graniem odpowiednim % stanu konta moim zdaniem ma to sens jeśli dysponuje się budżetem w wysokości co najmniej kilkuset złotych. Mi osobiście wpłacając 20zł zawsze ciezko było odbic od tego w gorę, dlatego mając taki budżet stawiałem głównie kupony na AKO, ale znowu bez jakiś szaleństw... np majac 20zł probuje grac kupony po 3-4zł o AKO miedzy 2-10. jak dochodze np. do 50zł troszke zwiekszam stawki np. 5-7zł. ale co ja tam będę pisał... to tylko teoria. Każdy ma swoj sposob na granie i najlepiej jak sam sobie go dobierze.

S 24

snuz123

Użytkownik
ja bym grał stawka 5 zł 2-3 mecze byle ako powyżej 3 było , wiadomo singlami się nie zarobisz za taką kasę ???? próbuj grać overy i hokej lub kosza masz 50% na trafienie , pozdrawiam

floxal 30

floxal

Użytkownik
Albo graj single na over/under -&gt; zawsze masz 50% , po dobrej analizie szanse sie zwiekszają a kurs jest średnio w granicach 1.85

analpr0be 0

analpr0be

Użytkownik
chcesz szybciej stracić kasę - stawiaj po 50% stanu konta
chcesz wolniej stracić kasę - stawiaj po 1zł na mecz .. proste ..

K 0

kzysiek

Użytkownik
a przy kasie ponad 100 zł co proponujecie?
grając kilka lat temu mając 15 lat ze 100zł doszedłem w kilka miesięcy do 350 jednak jeszcze szybciej to straciłem :jezora: ale sporo mnie to nauczylo:-D

ja mam kilka propozycji

1)ako 2/3 stawka 10zl
2) single od 10 w gore
3) pewne duble typu wczoraj Manu + np Skra za troszke wiecej np, 30
4) nie graj wiecej niz 2 kupony dziennie!!( Live&#39;ow nie wliczam) chyba, że wygrasz coś wcześniej, ale zawsze zostaw sobie choć cześc wygranej

5) albo zaryzykuj w weekend na którąś z tych drużyn: Real, Barca, Manu, Chelsea, Arsnal, LIverpool, Milan, Juve, Inter itp.

powodzenia 100zl to juz calkiem sporo na gre jesli masz plan.

Do góry Bottom