>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co radzicie?

H 0

hirako10

Użytkownik
Witam.

Chcę zacząć grać u bukmachera, ale tym razem z głową. Trochę poczytałem, przeanalizowałem i śledziłem statystyki...

Nie wiem u kogo zagrać. Kogo radzicie weterani??

Nie mam zbyt dużego kapitału, ale to i może dobrze... Chcę zacząć kwotą 100 zł (z bonusem). Nie chcę się wciągać zbytnio jak to miało miejsce ostatnio...

Długo szukałem odpowiedniego systemu i podoba mi się progresja... Chciałbym wejść &quot;remisowo&quot; np. w Borussie Dortmund.. Co Wy na to?? Warto?? Macie swój jakiś typ??

Co do założeń to chciałbym w pierwsze dwa miesiące podwoić kapitał... CO o tym myślicie??

Pzdr i liczę na wyczerpujące odpowiedzi ????

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
odradzam progresję, ale zrobisz jak zechcesz, tak jak napisał kolega, BAH dla początkujących jak najbardziej, jednak kursy tam są bardzo niskie, expekt daje 100% do 150zł więc 300zł na grę to już na progresję za niskie stawki może wystarczy a i kursy lepsze.

H 0

hirako10

Użytkownik
OK...
Rozumiem... Ale dlatego stworzyłem ten wątek gdyż proszę o rady...
Słyszałem o SureBetsach, ale niestety nie wiem jak obliczać prawdopodobieństwo wygranej danej drużyny...
Może powiecie mi coś więcej...

B 0

bmwmn

Użytkownik
Witam.
Chcę zacząć grać u bukmachera, ale tym razem z głową. Trochę poczytałem, przeanalizowałem i śledziłem statystyki...
Nie wiem u kogo zagrać. Kogo radzicie weterani??
BAH - jak wyzej napisane daja 100 % od wplaconych pieniedzy i promocja trwa do 12 pazdziernika - warunek obortu 3 krotnie kurs min 2.0
Nie mam zbyt dużego kapitału, ale to i może dobrze... Chcę zacząć kwotą 100 zł (z bonusem). Nie chcę się wciągać zbytnio jak to miało miejsce ostatnio...
Długo szukałem odpowiedniego systemu i podoba mi się progresja... Chciałbym wejść &quot;remisowo&quot; np. w Borussie Dortmund.. Co Wy na to?? Warto?? Macie swój jakiś typ??
Ze 100 zł na remis chcesz sie bawic? rozumiem progresja ? dla mnie :zoltakartka:
Co do założeń to chciałbym w pierwsze dwa miesiące podwoić kapitał... CO o tym myślicie??
To nie problem lecz nie przy takim mysleniu jak widze u Ciebie widnieje..
Zadałes pytanie o surebety - ze 100 zl troche ciezko .. do takiej gry lepiej miec wieksza ilosc pieniedzy i konta u roznych bukmacherow..

H 0

hirako10

Użytkownik
Wielkie dzięki bmwmn... (oby więcej takich ludzi jak Ty na tym forum było)
Tzn. mogę zagrać nawet większą sumą załóżmy 400 zł, ale z tego co wiem to starczy na jedną drużynę w progresji, a zarobek jest rzędu ok. 100 zł miesięcznie (przy odrobinie szczęścia)...
Nie wiem co jest nie zrozumiałego w moich wypowiedziach.
laferdydurke, maciekdmd - nie spamujcie. Jeśli nie coś Wam się nie podoba to nie piszcie...
aha maciekdmd: Czy chodziło Ci o: System D&#39;alembert ???? (mały ort, popraw go :p )
Dla przypomnienia forum jest po to by m. in. poradzić się bardziej doświadczonych graczy...

Do góry Bottom