0 tiger2700 Użytkownik Czerwiec 7, 2009 #1 Doradzilibyście co zacząć obstawiać od teraz? W większości dyscyplin sezon się skończył więc nie wiem jakimi zdarzeniami sportowymi się zająć:-?
Doradzilibyście co zacząć obstawiać od teraz? W większości dyscyplin sezon się skończył więc nie wiem jakimi zdarzeniami sportowymi się zająć:-?
8 blizu89 Użytkownik Czerwiec 7, 2009 #3 Pozostaje NBA (w najgorszym przypadku jeszcze 3 pojedynki na szczycie) i oczywiście tenis. Dla ambitnych MLB.
Pozostaje NBA (w najgorszym przypadku jeszcze 3 pojedynki na szczycie) i oczywiście tenis. Dla ambitnych MLB.
13 squnisz Użytkownik Czerwiec 7, 2009 #4 Doradzilibyście co zacząć obstawiać od teraz? W większości dyscyplin sezon się skończył więc nie wiem jakimi zdarzeniami sportowymi się zająć:-? Kliknij aby rozwinąć... obstawiaj to co jest w ofercie
Doradzilibyście co zacząć obstawiać od teraz? W większości dyscyplin sezon się skończył więc nie wiem jakimi zdarzeniami sportowymi się zająć:-? Kliknij aby rozwinąć... obstawiaj to co jest w ofercie
12 nasty Użytkownik Czerwiec 7, 2009 #5 kolarstwo, nawet jak bedziesz gral po kursach to i tak najprawdopodobniej zarobisz ????
42 magiki Użytkownik Czerwiec 8, 2009 #7 MLB, WNBA, ligi skandynawskie ... przede wszystkim US Sports, tam nigdy nie "śpią" ????