>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co o tym sposobie gry sądzicie??

B 4

bongo84

Użytkownik
Kiedyś troche z nudów wymyśliłem coś takiego:

I. 1
...
n. 1
D. 1 1 1 1 x 1 x x 1 x 1 x x x 1 x

Teraz wyjaśniam o co chodzi w tym przykładzie. Otóż na każdym kuponie zamieszczamy takie same spotkania. Spotkania nad kreską (tutaj od I do n) na każdym kuponie mają taki sam rezultat. Liczba może być ich dowolna. Może być jeden a może byc 10, jak kto woli. Z doświadczenia wiem ze lepiej dać mniej z większymi stawkami niż więcej niby pewniaków z marnymi kursami. Ja bym proponował 1 spotkanie z kursem rzędu 1.5-2. Natomiast spotkania pod kreską rozpisujemy wg wzoru(1- wygrana którejś z drużyn; x- remis). Wybieramy tutaj mecze takie, która dana drużyna nie powinna przegrać ale z wiekszym prawdopodobieństwem na remis. No i te wszystkie spotkania ( z nad i z pod kreski) rozpisujemy na 16 kuponów z tym że te z nad kreski na każdym kuponie maja takie same typy , te spod na każdym kuponie inna kombinacje. No i wychodzą z tego ciekawe wygrane. Zależnie od tego co i ile damy nad kreską, i od tego ile remisów siądzie z tych pod kreską. NIektóre najmniej prawdopodobne kupony można odrzucic (chociaz gdy by tak siadły 4 remiski a by sie akurat kupon z 4 remisami odrzucilo to bym sie chyba pochlastal:-D ) Można np rózne kombinacje rozpisu zrobic ( np. rozpisać na 1 i x2 itp) ale wtedy już wygrane mniejsze wychodzą. Co o tym sądzicie? No i jak macie wątpliwości, czy coś nie jasno wyjaśnilem to pytajcie

B 4

bongo84

Użytkownik
Aha i jeszcze 2 rzeczy które pominąłem.
1) Przy małej niskich kursach na kuponach, zwracać uwagę czy na kuponie o najmniejszym kursie ogólnym wygrana jest wyższa od wkładu całkowitego, jeśli nie to tak dobrać stawki albo zmienić żeby wyszło minimum ten wkład na kuponie. Ale tutaj jest swoboda i dowolność działania, a i żeby wygrana na kuponie o najniższym kursie ogólnym była większa to nie trzeba zbyt wiele, także myśle że tu nie powinno być problemów.
2) To nie być cie zbyt zachłanni. Wszystko z głową i umiarem. Lepiej wygrywać częściej i mniej, niż wygrać raz na jakiś czas wiecej ( o ile to się uda).

Do góry Bottom