>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co o tym myslicie ?

Status
Zamknięty.
A 0

anaruk

Użytkownik
- Na samym poczatku zaznaczam ze ja tego systemu nie wymyslilem - znalazlem w sieci.Jest to system pokrewny progresji ale nie do konca. Zobaczcie sami :
Wybieramy spotkania jak najblizej kursu 2.0
1 krok
Gramy za 3 zł wygrana 6 zł z tych 6 zł odkładamy do banku 3 zł czyli mamy już swoją początkową stawkę zwróconą.
2 krok
Gramy ponownie za 3 zł wygrana 6 zł nic nie odkładamy
3 krok
Gramy za 6 zł wygrana 12 zł odkładamy do banku 6 zł to jest to zabezpieczenie jeśli wrócimy do tego kroku będziemy mieli za co grać bez wykładania swojej kasy
4 krok
Gramy za 6 zł wygrana 12 zł
5 krok
Gramy za 12 zł wygrana 24 zł odkładamy 12 zł
6 krok
Gramy za 12 zł wygrana 24 zł
7 krok
Gramy za 24 zł wygrana 48 zł odkładamy 24 zł
8 krok
Gramy za 24 zł wygrana 48 zł
9 krok
Gramy za 48 zł wygrana 96 odkładamy 48 zł
10 krok
Gramy za 48 wygrana 96 zł
11 krok
Gramy za 96 zł wygrana 192 zł odkładamy 96 zł
12 krok
Gramy za 96 zł wygrana 384 zł
13 krok
Gramy za 384 zł wygrana 768 zł odkładamy 384 zł
14 krok
Gramy za 384 zł wygrana 768 zł
15 krok
Gramy za 768 zł wygrana 1536 zł
Koniec ????
Teraz pytanie - Lepiej grac grac na chybil trafil mecze typu MLB/tenis/NHL itd gidze szanse z matematycznego punktu widzenia sa 50/50 czy moze mecze pilki noznej - reprezentacje/liga angielska gdzie jest skromna wiedza ? - mnie bardziej przyciago to pilki noznej.

M 14

marcelinho18

Użytkownik
Chyba troche zbyt optymistycznie to wygląda jak dla mnie. A poza tym pomyśl czy byłbyś w stanie zagrać mecz, tak jak to ująłeś na chybił trafił lub mając skromną wiedzę na 15 kroku, czyli za 768 zł? Napisz co robisz jeśli typ nie wchodzi. schodzisz na niższy poziom?

M 10

meec

Użytkownik
Jeśli masz skromną wiedzę na temat ligi ang i meczy reprezentacyjnych to naprawdę odpuść sobie w ogóle grę ;) Najpierw analiza i dobre info a potem możesz to ewentualnie podkładać do tego systemu. System nie wygląda źle jednak trzeba mieć naprawdę długą serię zwycięstw abyś mógł cokolwiek zyskać. Jak będziesz dobrze mecze dobierał to może być duży plus, ale tez nie musi. Na pewno nie możesz pisać że masz znikomą wiedzę na temat piłki nożnej jeśli chcesz się bawić w bukmacherke. Powodzenia ;]

A 0

anaruk

Użytkownik
Zapomnialem napisac , zamierzam co wpadka znizac sie o 1 poziom ,w ten sposob niweluje mozliwosc bankructwa a na dodatek gram praktycznie tylko zarobionymi pieniedzmi.
A co do sportu to decyzje podlolem - pilka nozna , oczywiscie analizujac kazdy typ zanim go postawie.
PS oczywiscie nie wiem czy bede gral do 15 poziomu , moze sproboje najpierw do 10 .

M 10

meec

Użytkownik
No to powodzenia ;) Myślę, że możesz dać radę przy doborze jednego meczu lub 2 podpartych o łącznym kursie 2.00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom