>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co myslicie?

S 0

snowee

Użytkownik
Siema.
Tak sobie dziś siedziałem na live meczu tenisa Wawrinki i co mnie zdziwiło to kursy ok 4 na to, że wygra swojego gema do 0,15,30,40. Można by to było wrzucić na progresje i grać na live. Powiedzmy bierzemy jakiś mecz gdzie obaj zawodnicy są w miarę równi i typujemy, że ten co ma serw wygra do powiedzmy 30 czy 40 i gramy to progresją. Co o tym myslicie? Może ktoś tak gra albo grał?

K 0

keiran

Użytkownik
Sam o tym myślałem parę miesięcy temu, ale uznałem za system nieopłacalny. Po pierwsze konkretny wynik gemu, np. do 30 może nie paść w całym meczu (sprawdzałem to, choć zdarza się rzadko, można trafić właśnie na ten mecz). Po drugie może się akurat okazać, że bwin zablokował zakład na kolejny gem w czasie trwania poprzedniego ( żeby było jaśniej grano 5, a zakłady na 6 były już nieaktywne) i co wtedy jak nie zdążysz, a właśnie w tym gemie padnie twój typowany wynik? Poza tym jeszcze zdarzenia losowe, np. brak prądu, awaria kompa itp. Nie mówiąc o tym, że i nerwy spore zwłaszcza jak, obstawiasz na 40. Odradzam, jeśli jednak byś się zdecydował napisz czy się sprawdza.

Do góry Bottom