>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Co myslicie o platnych typach

Status
Zamknięty.
G 0

grodt

Użytkownik
Ostatnio sporo sie mowi o platnych typach, mozna rowniez spotkac ludzi, ktorzy oferuja te typy po tanszych cenach niz oryginalnie (zbierajac grupy). Co o tym wszystkim myslicie, warto?

simons 646

simons

Forum VIP
Zalezy co masz na mysli ...
Jezeli chodzi o fixy i insidery to nie ma czegos takiego. Jezeli ktos ma strone z wyzej wymienionymi haslami to oszust ???? Nie na tym to polega.
Jezeli chodzi o jakies platna strefy lepszych typerow to juz zalezy, dla mnie bardziej wiarygodne niz cokolwiek co zawiera haslo fix i insider. Sie tym nie interesowalem, ale mysle ze znajdzie sie ktos kto ma dobry bilans i taki &quot;interes&quot; moze byc oplacalny, ale pewnie takich ludzi w internecie mozna policzyc na palcach jednej reki.

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Nie ma takich osób które sprzedają fixy na forach, blogach.
Jeżeli już ktoś kupił mecz, na pewno tym się nie chwali i nie sprzedaje, z powodów dwóch, im więcej osób obstawi ten mecz, tym będzie niższy kurs, a druga sprawa do prokuratura ;d

G 0

grodt

Użytkownik
Nie mam na mysli fixow, jedynie &quot;zwykle&quot; typy, jest masa monitorowanych serwisow z platnymi typami, jedne gorsze jedne lepsze. A sprzedaje sie te typy (tworzac grupy) aby zredukowac koszty zazwyczaj wysokich abonamentow.
Chcialem zapytac co myslicie o tym, nie o fixach. Czy jezeli mielibyscie pewnosc, ze dany serwis jest autentyczny i ma yield powiedzmy na poziomie 40% to wolelibyscie odkupic abonament za ulamek ceny od kogos, czy kupowac na wlasna reke?

simons 646

simons

Forum VIP
Jak bylbym pewien ze co miesiac yield na poziomie 40% to na wlasna reke oczywiscie. Ale taki yield co miesiac jest raczej przesadzony :p albo taka strefa kosztuje kupe kasy ????

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Ja nie inwestował bym w to pieniędzy. Analizę może zrobić każdy danego meczu, dostęp do internetu, gazet, telewizji. Każdy z nas może się mylić, bo to sport. Tutaj wszystko może się wydarzyć.
A jeśli nie masz czasu na typy, od czego masz forum? I typy dnia? Właśnie od tego.

Zamiast kupować typy, zainwestuj w system, opracuj swój, a efekt przyjdzie. Tylko potrzeba mozolnej pracy.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
miałem do czynienia z pewnym serwisem oferującym płatne typy za abonament, przez kilka miesięcy płaciłem i obstawiałem typy takie jakie mi proponowali. Na początku było ok ale potem bilans mojego konta był ujemny i nie chciałem już płacić abonamentu z jednego powodu: takie typy były i są na tym forum i to całkowicie za darmo.

simons 646

simons

Forum VIP
Takze z tym yieldem 40% to przesada, chociaz mozliwe ze gdzieeeestam ktos ma taki yield mniej wiecej co miesiac i oferuje takie uslugi. Ale platne strefy to najczesciej sciemy ;]
Ogolem jezeli nie masz pewnosc ze zarobisz na takim czyms to nie warto probowac moim zdaniem. Jak koledzy pisali, tu masz bardzo cenne typy, analizy i wszystko za free ???? roznica taka ze tam by Ci podawali garsc typow a tu masz spory wybor i sam musisz zdecydowac co zagrac ;]

I 1

icytower77

Użytkownik
Ostatnio gość spamował troche i dostałem od niego kilka wiadomosci. Podał mi 3 typy na probe niby trzy weszły, potem były w archiwum, ale cos mi i tak tu nie pasuje. Potem sie kontakt urwał. Jeśli ktos korzystał to prosze napsiać pare słów na ten temat

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie korzystajcie z żadnych usług frajerów, którzy reklamują się natarczywie na forach, prywatnych wiadomościach itp. Tutaj pewnie kilkunastu tygodniowo jest usuwanych co zakładają konta tylko po to, żeby reklamować swoje super typy na blogspotach albo darmowych forach fora.pl i myślą, że jak wrzucą screeny z konta gościa BAH i stawki po 5k na kupon to od razu wszyscy do takowych lecą.
Odpalcie sobie stronę takiego frajera w RSS i zobaczycie czy rzeczywiście wszystko jest takie piękne jak on tam wypisuje.
Nie dla szaraczków są fixy i insidery. Jak już chcecie korzystać z płatnych typów to tylko z takich stron gdzie możecie sprawdzić wiarygodne archiwum, które jest monitorowane przez niezależne strony typu betmonitor.pl ale to i tak są typy osób, które może i się znają, ale tylko sobie dorabiają na ich sprzedaży.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ostatnio gość spamował troche i dostałem od niego kilka wiadomosci. Podał mi 3 typy na probe niby trzy weszły, potem były w archiwum, ale cos mi i tak tu nie pasuje. Potem sie kontakt urwał. Jeśli ktos korzystał to prosze napsiać pare słów na ten temat
[xxx]
Hmm nie mam zdanie dokładnie na ten temat, ale był tutaj taki użytkownik co ma teraz status forum VIP i miał niby dostęp do fixów od mafii Chorwackiej, czy serbskiej jakoś tak: płacić za typy na MB w Euro, o ich skuteczności mogę tylko powiedzieć ????????????????????????????????????
Ludzie kasa jest do zarobienia na zakładach wystarczy tylko chcieć, obserwować, analizować, czytać newsy, statystyki, oglądać i da się zarobić bardzo dużo ;) a takie typy od gości o się reklamują hmm ja wierzę, że mecze są sprzedawane/kupowane, lecz sami zadajcie sobie pytanie:
Kto o tym wie :?: I czy opłaca się gościom puścić parę z ust o takim meczu nawet za płatne typy, by podjarani ludzie kupowali za kasę takie info :?:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
moje zdnaie nt płatnych typów dla zwykłego szarego usera tak jak my brzmi ????
nie ma czegoś takiego , jak ktoś ma dobre typy to sobie sam zarobi a sprzedac chce je po to bo nie ma pewności co do nich to sobie odkuje troche jak sprzeda kilka. wiadomo że są dobre płatne typy ale raczej nie osiągalne dla &quot;nas&quot;

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
nie ma czegoś takiego , jak ktoś ma dobre typy to sobie sam zarobi a sprzedac chce je po to bo nie ma pewności co do nich to sobie odkuje troche jak sprzeda kilka.
A nie pomyślałeś ze ktoś zakłada działalność gospodarczą i sprzedaje typy żeby mieć kwitek do US? Kiedyś kupowałem typy z tenisa z angielskiej strony i dobrze szło ale jej już nie ma. A i jeszcze był taki gosciu na polskim forum że oddawał chyba 70% jeszli typy nie wchodziły.

L 147

luminat

Użytkownik
Jak ktoś nie potrafi zarobić na typach to zarabia sprzedając je.
Dokładnie, nie ma czegoś takiego jak płatne typy!
Są tylko wtopy za które niektórzy frajerzy chcą kasę a inni frajerzy im za te wtopy płacą :grin:.
Sami pomyślcie... jakby ktoś miał super pewne typy po wysokich kursach, ustawione mecze to sam by je wstawiał za grubą kasę...
Po co mu sprzedawać typy, jak dużo więcej zarobiłby na obstawianiu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom