>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Co miesiąc na plus ala'Mireck

mireck 33

mireck

Użytkownik
Krótko mówiąc:
Cel: co miesiąc plus na koncie ????
Typy: 1-2 dziennie - z doszczętną analizą, przemyślane TASIEMCE LUB SINGLE.
Kursy: staram się szukać value, postaram się nie schodzić poniżej 1,5
Buk: STS online/eFortuna.
Stawka: płasko 10j-20j
Dodig + Sousa+ Kvitova+Lopez
AKO:2,98
Bet: 10j
EWK:26,22j​

Powodzenia ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
#1⛔ Cóż Sousa mi śmierdział od poczatku ;/
#2⛔ Kvitova ZAGRAŁA padakę życia. Cóż, pociecha taka że Polka wygrała ???? Jednak patiotą jestem, brawo Aga ;)
Cóż stan na teraz: ⛔ -25j

mireck 33

mireck

Użytkownik
C.Ronaldo strzeli i Real wygra 3.00
10j=26,40j (*0,88)✅ 0:3 CR7 golplus 2 Benzema

Real(-1) win 3,10
10j= 27,28j(*0,88) ✅

Czuję pogrom, ale zobaczymy ????
Tak jak sądziłem, Real przycisnął, zdobył przewagę i ją do końca utrzymał. Brawo :d

mireck 33

mireck

Użytkownik
Zagrane wcześniej ale dopiero miałem czas wrzucić z kompa:
Trefl Gdańsk+Resovia
2,31
15j=30,5j ✅

No całkiem fajne mecze, szczególnie mecz drużyny z Miką na czele, po 1 secie słabo, w drugim najciekawiej 32-30. ????
Były emocje do końca w sumie, wszystkie sety zaciete, ale Anastasi wie co robi. 3-1 dla mojej Gdańskiej cieszy podwójnie. A Resovia spokojnie tak jak sądziłem. Typ na plus co cieszy ????

Podsumowując, dziś ładny plus. Oby tak dalej ????​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Dziś troche pograne na LE, jednak zapomniałem wstawić na FB.
Także wrzucę teraz to co pograłem.
Przypominam że: temat przede wszystkim prowadzę dla Siebie samego jako dziennik, jeśli ktoś kwestionuje typy mogę mu podać nr typu lub dać screena, wszystko gram za prawdziwą kasę ;)
Partizan - Besiktas
2&amp;over 2,5 gola
Kurs: 5,25
14j = 65j ✅
Celtic - Astra
1(-1ha) 2,65
10j=23j ⛔

Borussia - Apollon
1&amp;over 2,5 gola
+
Villareal-FC Zurych
1&amp;over 2,5 gola
AKO:
3,05
10j=27j ✅
Borussia - Apollon
1&amp;over 2,5 gola
+
Villareal-FC Zurych
1&amp;over 2,5 gola
+
Celtic-Astra
1&amp;over2,5 gola
AKO - 6,90
10j= 60j ✅
Torino- HJK
DW:2-0
Kurs:5,30
10j=46j ✅
Krasnodar-Wolfsburg
BTS 1,80
14j = 26j ✅
Tasiemiec:
Steua+Sevilla+Sparta+Celtic+Dynamo Kijów
AKO 13,58
10j=119j⛔

STan: ✅153j​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Kvitova (-1,5) - Wozniacki 1,80
12,30j = 19,50j ⛔ Kvitova słabo 0:2
Becker - Karlovic(-1,5) 1,75 4-6, 4-6 ????
10j=15,40j ✅

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: ATP Basel
Kiedy:14.30 (Polsat Sport Extra)
Kto: Goffin D. vs Coric B.
Typ: 3 sety
AKO: 2,40
Stawka: 10j
EWK:21,20J ✅ no i pięknie Coric gra super, 1-1 w setach więc typ na plus ???? Ja osobiście dalej kibicuje Corcicowi ;)
Cóż młokos wygrał z Nadalem, który nie jest w formie, ale to ciągle Rafa. Na pewno będzie bardzo podbudowany. O 1 na pewno powalczy, a kto wie może i o zwycięstwo. Goffin w formie, wygrywa wszystko jak leci, z Raonicem miał jednak już troche problemów, to nie byłą łatwa przeprawa, na pewno bardziej zmęczony niż Coric, ma sporo więcej w nogach, plus kto wie jak podejdzie do meczu z Coricem. Liczę na pierwszy set dla Corica, drugi dla Goffina a potem to kto wie. ;)

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: Premier Legaue
Kiedy:13.45
Kto: Manchester City-WHA + Liverpool -Hull City
Typ: Manchester City win + BTS (Liverpool-Hull City)
AKO: 2,88
Stawka: 15j ⛔ No niestety nie wykorzystane sytuacje się mszczą, 2 poprzeczki, kilka sytuacji 100%. WHA zagrał konsekwentnie i wygrał, szkoda, bo myśloałem nad BTSem. Trudno się mówi ;)
EWK:38,10J
City gra łądnie, ale za szybko odpuścili w Rosji, sądzę że nie popełnią tego błędu znów z WHA. W Rosji się gra bardzo ciężko z każdą drużyną, a akurat CSKA gra bardzo ładnie, myślę że jest klasę wyżej lub nawet 2 od WHA. Choć WHA również ładnie gra, to od 10 meczy nie wygrali z The Citizens. A City potrzebuje zwycięstwa jeśli myśli o walce z Chelsea w tabeli, w uwadze mając to że Chelse wybiera się do Manchesteru na ciężki mecz.
Co do Liverpoolu.. Cóż grają bardzo słabo szczególnie w obronie, a Hull które prezentuje dobrą formę i strzela sporo bramek. Obie drużyny mają strzelonych po 13 bramek, i straconych podobnie 12 i 13 Hull.
Typ bardzo prawdopodobny ;) Wychodzi ładne AKO, stawka x1,5 ????​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: Premier Legaue
Kiedy:16.00
Kto: Liverpool - Hull City
Typ: Hull City over 1,5 oczywiście (jak się nie wezmą to nie wejdzie ;( )
AKO:3,35 ⛔ Słabo Hull w ofensywie, Live tak samo słabo, nuda, nuda, nuda
Stawka: 10j Hull w ostatnich 6 meczach strzelała zawsze po 2 lub więcej bramek, ofensywa funkcjonuje dobrze, co w zestawieniu ze słabą i popełniającą błędy defensywą Liverpoolu powinno nam dać wygrany zakład, zagrane na LIVE, widać od razu że Hull chce wygrać:wink:
EWK:10j=29,10J ⛔

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: EL CLASSICO
Kiedy:18.00
Kto: Real Madryt - Barcelona
Typy: D.Alves - żk i S. Ramos żk. + Marcelo żk.
AKO: 2.25 i 6.00
Stawka: 10j i 10j ⛔ i ⛔
EWK:19.80j i i 52.80j
Co tu dużo pisać El Classico - kto ma dostawać kartki jak nie obrońcy??
Co mnie zdziwiło, to to że STS pozwala łączyć ze sobą typy na żółte kartki.
Z ciekawości zagram takeigo tasiemca za drobne 5j
Ramos+Pepe+Alves+Marcel+Busquets
Kurs:59,40 * 5j = 261,36 :pP ⛔
Liczę na ostre starcie ???? Oby było dużo :zoltakartka:
Czysty mecz, w sumie wypada pogratulować szczególnie obrońcom. Akurat dostał Carvahal

mireck 33

mireck

Użytkownik
#21 Co: PD Kiedy:18.00 Kto: Real-Barca Typ: Real win&amp;over 2,5 AKO: 2,80 Stawka: 16,50j EWK: 40,70j ✅ 3:1 ????
Typ dnia jak dla mnie, o gole się nie boję, te 3 gole to spokojnie w 1 połowie mogą wpaść. Liczę jednak że to Real będzie przodował w ich zdobywaniu. Barca z PSG pokazała że jak się ich przyciśnie to się trochę zaczynają gubić i popełniać błędy(podobnie z AJAXem), co mam nadzieję Real bezczelnie wykorzysta. Liczę na 3-1 dla Realu ale to El Classico więc w sumiewszystko możliwe będzie ;)

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: SA
Kiedy:20.45
Kto: Roma-Sampdoria
Typ: Roma win&amp;over 2,5
AKO: 3,20
Stawka: 10,0j
EWK: 30j ⛔ 0:0 Nuda, mecz z Bayernem w wykonaniu Romy to nie był przypadek

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: EKStraklasa
Kiedy:15.30
Kto: Lech - Górnik Łęczna
Typ: Lech -1
AKO: 2,10
Stawka: 10,0j
EWK: 18,48j ⛔

Co: Taśma
Kiedy:20.45
Kto: Over 2,5 Lech-Górnik + Bayern
Typ: jw.
AKO: 2,43
Stawka: 20,0j ⛔
EWK: 42,70j
Bayern gra fantastycznie, najlepszy futbol w Europie jak dla mnie. Jednak Borussia ma dość szczelną obronę, więc nie liczę na pogrom. 2-1/2-0 więc wole nie ryzykować HC. Co do Lecha, gra super u Siebie, strzelają dużo, nawet bardzo co pokazują ostatnie wyniki. Mecz z Koroną to pech, oraz zlekceważenie przeciwnika, zamiast wyjść na 3-1 i grać spokojnie do końca to głupio stracili bramke na 2-2 i już nie dali rady wygrać. Nie boje się o to tym razem, myślę, że Lech weźmie nauke z poprzedniego meczu i nie będzie grał na styk, jeśli chcą się liczyć w walce o mistrza, muszą takie mecze wygrywać. Mam nadzieję na ovr 2,5 już w 1 połowie, ale są 2 połowy więc wgl jestem spokojny ;)

Szkoda pisać.. WYgrali dziady po słabej grze, znowu trafiłem w nudny mecz.. Za tydzień gram przeciwko nim.​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: PA
Kiedy:12.00 LIVE
Kto: Malaga-Rayo (2:0) Typ: Rayo + 3
AKO: 1,87
Stawka: 10,0j ⛔
EWK: 16,45j
W tym sezonie Rayo nie najgorzej, nie przegrała z nikim wyże niż 2 bramkami, i jako że podczas stawiania typu było 2:0 pokieruje się statystyką, sądze że nawet jak Malaga jeszcze ustrzeli, to i Rayo coś wciśnie. /EDIT1: 3:0 czekam na gola RAYOxd
/Rayo gra piach, piach jakiego nie grał w tym sezonie, swoją drogą nie podyktowany wyraźny karny dla nich + spalony którego nie było w sytuacji sam na sam. Cóż, na razie 4-0 i nie zapowiada się na zmiane.
\edit2. Piach., piach, piach. Ostatnio mam szczęście do wybierania spotkań w których drużyna która obstawilem ma jakiś dołek xd Valncia z Deportivo ostatnio, wpadka sezonu xd Cóż, licze na więcej szcześcia w PL.

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: PL
Kiedy:17.00
Kto: MU-Chelsea
Typ: Chelsea wygra pierwszą lub drugą połowę
AKO: 1,72
Stawka: 30,0j ⛔
EWK: 45,50j
Niesamowite, MU na takim farcie jak nigdy.
A ja pech jak zawsze. 94 minuta ostatnie 5 sekund i gol, typ nie wchodzi. ;/ Miałem postawić Chelsea DNB, ale się pomyliłem.. Tak bywa. Słaby dzień.​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: Bundesliga
Kiedy:17.00
Kto: Borussia M. - Bayer n M.
Typ: Over 9,5 rożnych
AKO: 1,85
Stawka: 20,0j ✅
EWK: 35j
10 rzutów rożnych nabitych, dziękuje dobranoc. Choć to na koniec dnia. Słabego jednak ;/ Pech się mnie ostatnio trzyma, muszę się przyłożyć do lepszych analiz. Szkoda dziś szczególnie Chelsea za x3 stawke ;/
Na minus i to spory dzisiejszy dzień.
Stan: 83j ✅
Mam nadzieję, że teraz kolejne dni będzie więcej szczęścia.​

mireck 33

mireck

Użytkownik
Co: FA Cup
Kiedy:21.00
Kto: Liverpool - Swensea
Typ:
Swensea
AKO: 4,29
Stawka: 5,0j
EWK: 18,9j
Co tu dużo pisać, Liverpool gra przeciętnie, dodatkowo puchar nie jest ich priorytetem. Sądzę, że nie najgorsza Swensea może Sobie dać radę ????
Typ ryzykowny ale kurs przesadzony, widzę Value! A już wgl x/2 w strone Swensea po około 2,00 ;) Typ dla odważnych, ale do odważnych świat należy więc czuję że warto ;)

Do góry Bottom