>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

co mam zrobić

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
mam problem z wpłatą na konto kasy. pierwszy raz wpisałem kwotę ale za dużą i i pokazało ze jest problem z wpłatą bo nie ma tyle kasy na koncie, więc spróbowałem ponownie i już wpisałem kwotę taką jaką chce przelać i dalej mi pokazuje że jest problem z wpłatą. Co mam robić?? napisałem do nich ze mam taki problem, ale oni nie wiadomo kiedy napiszą....

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
mam problem z wpłatą na konto kasy. pierwszy raz wpisałem kwotę ale za dużą i i pokazało ze jest problem z wpłatą bo nie ma tyle kasy na koncie, więc spróbowałem ponownie i już wpisałem kwotę taką jaką chce przelać i dalej mi pokazuje że jest problem z wpłatą. Co mam robić?? napisałem do nich ze mam taki problem, ale oni nie wiadomo kiedy napiszą....
ale o jakie konto chodzi? moneybookers? bukchamcher? czy konto bankowe? :kwasny4565:
napisz jaśnie a wtedy będzie wiadomo jak Ci pomóc.

G 46

ghs

Użytkownik
ale o jakie konto chodzi? moneybookers? bukchamcher? czy konto bankowe? :kwasny4565:
napisz jaśnie a wtedy będzie wiadomo jak Ci pomóc.
Chłopcze, jesteś w dziale Sportingbet. To taki bukmacher (nie bukchamcher). Jak się gubisz na forum, to może jeszcze nie dorosłeś do niego.

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Być może maja jakąś awarie czy coś takiego... najlepiej z nimi się kontaktować
Ja chyba wczoraj, albo przedwczoraj próbowałem wpłacić do nich, tylko że mam nową kartę bo stara ważność straciła, podawałem dane karty od nowa i już przy potwierdzaniu wpłaty wyskakiwał błąd że karta jest nie ważna... kilka razy próbowałem i ostatecznie wpłaciłem do innego buka...
więc całkiem możliwe, że coś u nich w systemie szfankuje

R 0

roni1990

Użytkownik
Ja obracam wpłatami i wypłatami codzienie jeśli chodzi o Sportingbet i Betssoon ???? I jak narazie nie miałem żadnego problemu, chociaż niekiedy system porostu blokuje wpłaty oraz wypłaty z powodu przeciążenia.

Do góry Bottom