>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co jeśli skoczkowie zrezygnowali ze startu w zawodach?

R 23

rutra

Użytkownik
Witam

Dziś postawiłem 2 kupony. Jeśli chodzi o pierwszy (ten taki aby niedużo zyskać na wypadek gdyby drugi nie wszedł) to gratuluje Serbi remisu ze Słowacją w ręczną :zy3ou: mam pytanie odnośnie drugiego kupony.

Otóż 2 zdarzenia powinny wejść (chociaż wiadomo w sporcie wszystko jest możliwe). Chodzi mi o 2 pozostałe zdarzenia. Otóż postawiłem, że jutro w PŚ w skokach narciarskich w Zakopanem Daiki Ito będzie przed Taku Takeuczim, a drugie, że Kamil Stoch będzie przed Daikim Ito. Jak się dziś dowiedziałem Japończycy nie przylecieli do Zakopanego. Ito, Takeuczi zostali w domu, więc pewnie po kursie 1.00 mi to policzą. Mam pytanie odnośnie drugiego zdarzenia Stoch-Ito. No Kamil jeśli jutro pojawi się na skoczni (a tylko twu twu kontuzja mogłaby go wyeliminować) to będzie lepszy od Ito, którego nie ma. No i co teraz, czy uznają to drugie zdarzenie czy też po kursie 1.00 policzą?

W skrócie:

Ito-Takeuchi 1 (obydwaj nie startują) zatem kurs 1.00
Stoch-Ito 1 Jaki kurs 1.55 czy 1.00 (Ito nie startuje).

PS. Jeśli policzyliby kurs 1.55 to możnaby było kombinować, nasłuchiwać jacy skoczkowie się nie pojawią w danym konkursie i stawiać, że z wszystkimi przegrają:razz:

Do góry Bottom