>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co dla mnie najlepsze.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Witam!
Chcę rozpocząć grę u nowej firmy bukmacherskiej(jeszcze nie wybrałem).
Bardzo was proszę o rady,pomoc.Mam pieniądze,aby wpłacić tyle żeby odebrać od bukmachera największy możliwy bonus dla nowych(zdaje się w bahu 350 złotych).
Zastanawiam się tak.Wybrać bah,będę miał na start aż 700 złotych jednak tam kursy są cienkie.Czy dokonam obrotu 2100 w 6 miesięcy?
Czy może grać gdzie indziej,jak w expekcie czy betsafe gdzie czas na obrót bonusem jest duży(expekt 6 miesięcy,betsafe nieograniczony czas),kurs tam są naprawdę dobre,a bonus w expekcie 150(300 na start miałbym) a betsafe 100 złotych.(200 na start miałbym)
Ogólnie grałem zazwyczaj kurs powiedzmy 4-4.5 stawka tam jakaś nie za duża(10-20 złotych) albo coś w tym stylu.Zapewne ze względu na obrót będę musiał zwiększyć stawki i zmniejszyć kurs żeby obrotu dokonać.Myślałem,żeby grać kursem ponad 2 za powiedzmy 10 procent kapitału.(piłkę nożna,kilka kuponów 2/3 tygodniowo)
Chciałbym ugrać fajną kwotę,powiedzmy 1000 złotych po jakimś czasie.
Co dla mnie radzicie?Jakiego bukmachera(bah,gdzie kursy cienkie ale dobry bonus czy expekt lub betsafe-akurat te firmy a nie inne bo czas obrotu bonusem jest spory,bo dla mnie miesiąc czy 3 miesiące to za mało jak oferują inne firmy-bet365 i inne).
Proszę o wszelkie rady(wybór buka,sposób gry).

kondor 28

kondor

Użytkownik
Powtórze się jak w każdym poście mistrzunio szukasz i błądzisz w tym tym przypadku przysłowie kto pyta nie błądzi jest nie trafione, bo Ty oferty doskonale znasz, a szukasz subiektywnych opini, pytanie. po co? Masz rozum znasz swoje preferencje, miej jaja zadecyduj, i jak coś miej pretensje do siebie tzn. Ucz się na błędach a po czasie będziesz z siebie zadowolony.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
właśnie,bardzo proszę potraktować temat poważnie,wiem że zadaje dużo pytań ale jestem na ostatniej prostej by zacząć grać u nowego buka,
chcę żebyście wy doświadczeni gracze mi pomogli,
czy gra sposobem kurs 2-ponad 2 przy powiedzmy 10% kapitału jest dobry czy też może jakaś progresja na kurs 2 poprzez zwiększanie stawek(tu większy kapitał potrzebny),
a co do bukmachera?wymieniłem 3 oferty buków i się nad każdą zastanawiam:bah to dobre promo,betsafe i expekt to dobre kursy

kondor 28

kondor

Użytkownik
Tobet, centrebet to są dobre kursy, a co do systemów gry to niech się wypowidają typerzy, bo ja to typowy freestajlowiec bez taktyki.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
ale jak pisałem zależy mi też nad bonusem,a tobet daje marne 5 złotych,zaś ta druga firma 50 złotych i strona się nie podoba mi,
grupe buków raczej zawęziłem do tych 3:czas obrotu duży,bonus 100% to ważne

M 3

mistrzunio

Użytkownik
tak tylko,że obrót bardzo duży bo zdaje się bonus+depozyt razy 6,a w większości buków jest razy 3,
bah,expekt,betsafe z tych 3 buków wybieram,czas obrotu w nich to 6 miesięcy(w betsafe nawet nie ma określonego czasu),
jeżeli wybrałbym max bonus w każdym z tych buków to na start miałbym:
betsafe-200
expekt-300
bah-700
kursy wiadomo,że w bahu najsłabsze ale miałbym 400-500 złotych więcej na start a to bardzo dużo,czy tam radę jednak obrócić tak duży bonus?jakieś rady co do obrotu bo chciałbym grać ako 2 lub ponad 2 na piłkę nożną 2-3 kupony gdzieś tygodniowo,
zastanawiam się
ps.Jak radzicie:w jaki sposób grać żeby obrócić 700 złotych w bahu i przy tym najlepiej zarobić jeszcze trochę?

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
heh, mistrzuniu na bonusach to sie zarabia, a nie je obraca, załóż konto na PinnacleSports wpłać kawałek mamony, to samo na bah, graj arbitrażem przetransferuj wszystko na trzecie konto, wypłać i będziesz grubo zarobiony, sam przez pół roku budowałem kapitał z marnych 500zł teraz mam trochę więcej nie będę się chwalił bo nie o to chodzi - po prostu musisz łapać jak najwięcej bonusów żeby móc szybko zebrać kapitał, granie na 10% kapitału odradzam, maxymalnie 2,5% kapitału to najbezpieczniejsza opcja, szanse na bankructwo tylko 4% więc niezle przy 10% kapitału 20% szans na bankructwo więc trochę gorzej! przemysl to.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
sorry ale nie za bardzo rozumiem,gra arbitrażem?
a granie 2.5% kapitału przy 700 zł i przy konieczności obróceniu 2100 to chyba nie najlepszy pomysł,

M 3

mistrzunio

Użytkownik
czekam abyście dali jakieś rady:jak obrócić taki bonus,a nie albo piszecie:eeee dla doświadczonego gracza nic trudnego,albo stawiaj za wszystko (za takie rady dziękuje)

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
arbitraz to gra jednego zdarzenia tylko w celach obrocenia bonusu

stawiasz 100zl na under po kursie 2,00 u bukmachera A i 100zł na over po kursie 2,00 u bukmachera B - jesteś na 0 a obrót leci, a jak trafisz 2,01 to jestes na plusie... proste

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
bah ma bardzo niskie kursy, ale jakbys poszukal dobrze to jeden dziennie bys znalazl, mozesz pomyslec tez o innym buku ktory daje mniejszy bonus bedzie latwiej

Do góry Bottom