>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co dalej z bukmacherką?

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Wydaje mi się że to kolejny pomysł który będzie na papierze i nic więcej. No chyba że Zytka się postara i coś z tym będzie chciała zrobić, ale to jest bardzo wątpliwe.

tier 0

tier

Użytkownik
To i tak jak walka z wiatrakami. Po prostu zamiast na bwin.pl bedziemy chodzic na bwin.com
A jeśli zblokują wszystkie polskie ip to idziemy przez proxy na Somalię gdzie nie wiedzą co to bukmacherka. A w ogóle to głupie - lepiej zabronić i nie mieć zysków niż zalegalizować i mieć z tego kupe kasy.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
fajnie wyniki ankiety ????

przeprowadzonej przez Internet Standard. 55% osób uważa, że e-hazard w Polsce powinien zostać zalegalizowany. 35% uważa, że nie powinien zostać zalegalizowany, odpowiedzi &quot;nie wiem&quot; udzieliło 10% ankietowanych

niech referendum zrobia ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
I tak nic się dziać zapewne nie będzie ???? Ja przelałem 98zł kiedyś ale za takie coś i tak nawet mi nic nie powiedzą mam nadzieję bo to przecie było przed tą ustawą...

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
no i to jest wlasnie Polska.... zamiast zaczac cos robic, naprawiac drogi, remontowac miasta, dofinansowac fundusz zdrowia to te dziady jedne dobieraja sie jeszcze do tylkow biednym typerom ktorzy i tak w wiekszosci przypadkow traca na tym a nizeli wygrywaja. To jest poprostu choreee!! ludzie uciekajmy stad bo nadchozdi apokalipsa!!
Ja bym tak tych wszystkich politykow za jaja powiesil to moze by sie im oczy otworzyly :zy3ou:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Włosi próbowali, Trybunał zaskarżył i kazał wybulić spooooro kasy odszkodowania za głupi przepis, to w Polsce będzie tak samo. Czego się dygacie, ja wam powiem że wkrócte nasz kochany żond :p podniesie podatek od wygranych w bukach naziemnych (sts, prof toto-mi
x) bo nie ma kasy na Euro2012

Do góry Bottom