>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciekawy system :)

marcinforever 0

marcinforever

Użytkownik
Zastanawialem sie ostatnio czy probowal ktos grac kupony z kursmi ponizej 1.06 po kilkanascie zdarzen . Dzisiaj np znalazlem takie oto interesujace zdarzenia

HSV Hamburg - HC Portovik Yuzhny
Typ - Typ: 1 1,02

HSG Varel - Füchse Berlin
Typ - Typ: 2 1,02

MKS Zaglebie Lubin - Lacznosciowiec Szczecin
Typ - Typ: 1 1,05

Drammen HK - Elverum

Stavanger Handball - Drammen HK

Vag Handball - Larvik HK
Typ - Typ: 2 1,01

HC Frydek-Mistek - Dukla Praha

RK Zagreb - Moslavina
Typ - Typ: 1 1,01

CSKA Moscow - Partizan Belgrad

CSKA Samara - MKB Euroleasing Sopron

Ment Vassilakis - Ilisiakos

AO Sporting - Paleo Faliro Pireus

Ulriken Eagles - Kongsberg Penguins

Moerser SC - VFB Friedrichshafen

Santasport - Pateri

SV Bayer 08 Uerdingen - Waspo Hannover

Glifada - Nireas Halandriou

Panionios - Iraklis
Typ - Typ: 1 1,01

Panathinaikos - Ethnikos

Rosja - Litwa

Hiszpania - Macedonia

Wszystkie typy ponizej 1.06 i mysle ze jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze taki kuponik wejdzie a za 1zł jest do wygrania aż 21zł :jupi:

probowal ktos taki system gry ?

grzesio 106,1K

grzesio

Forum VIP
Wiele razy typy z kursami po 1.05 czy 1.01 niewchodzą :]
Ja grałem coś takiego raz , za 1 PLN 14.40 do wygrania , 3 na 25 nieweszły , ale kursy były poniżej 1.16

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Po pierwsze za 1 zł możesz wygrac 1,83 z nie 21 zł ???? . Bo kursy sie mnoży a nie dodaje. I to jest tasiemiec i nie opłaci się grac takich małych kursów bo możesz postawic 1 mecz z kursem 1.90 i masz większe szanse że wygrasz niż stawiając takiego tasiemca.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
To już lepiej stawiać na opak, na przeciwników tego kursu 1,01, który na przykład wynosi 10.00 ...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jeden z głupszych &quot;systemów&quot; jakich widziałem jestem pewnien że jakies typ być nie wszedł ,dzis jest wszystko możliwe a o te 20 typków sie musisz martwić praktycznie o każdy.

poZdrawiam

treter 0

treter

Użytkownik
Hehe ten system to kicha :jezora: i wsumie nazwa tematu Ciekawy system nie jest zbytnio dobra do treści :mrgreen: grając kursy koszykówka hadicap albo totals kurs masz 1.90 i masz szanse 50%, a grając tyle typów z czego na 100% coś Ci nie wejdzie masz szanse 1 do 63 na wygranie wszystkiego ???? jednym słowem dup* a nie system :]
pozdrawiam

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Zwykły tasiemiec. patrząc na kursy niby duże prawdopodobieństwo. Patrząc z doświadczenia raczej małe szanse na powodzenie bo takie kupony składające się z małych kursów i wielu zdażeń bardzo czesto pozbawiają ludzi pieniędzy. niby 1zł ale zysk i tak byłby niewielki bo na takim kuponie za taką stawkę wygrałbyś około 70-80 groszy.

Do góry Bottom