>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ciekawy system?

L 0

l3stat

Użytkownik
Witam

Jestem nowy na forum, jednak u bukmacherów bawię się od dłuższego czasu. Nigdy nie grałem &quot;zawodowo&quot; i nie ciągnie mnie do tego aby obracać u buków jakimiś zawrotnymi pieniędzmi. To wg. mnie ba być dobra zabawa ???? Ale przejdźmy do sedna sprawy. Kiedyś poczytałem trochę o różnych systemach i żaden nie odpowiadał mi w 100% postanowiłem więc zmodyfikować jeden z nich &quot;podemnie&quot; ????

Zakładam, że mamy budżet 100zł. Ustalamy, że po dobrym wytypowaniu mamy mieć zysk 10zł.

Wyszukujemy drużynę na którą jest kurs powyżej 2,20 (najlepiej 2,50). Aby wyliczyć ile musimy postawić stosujemy się do wzoru:

10zł (ustalona przez nas zakładana wygrana) / (podzielić na) (2,20 - 1) (kurs odjąć jeden)

W tym przypadku aby zyskać 10 zł musimy postawić 8,33zł

Jeśli trafimy jesteśmy 10 zł do przodu, natomiast jeżeli nie to:

Jesteśmy konsekwentni nadal chcemy zyskać 10zł. Wyszukujemy drużynę z podobnym kursem jak poprzednio, tym razem powiedzmy mamy drużynę na którą jest kurs 2,50. Stosujemy się do wzoru

10zł (zakładana wygrana)+8,33zł (kasa którą przegraliśmy stawiając poprzednio) (podzielić na) (2,50 - 1) (kurs odjąć jeden)

Tym razem aby zysakać 10 zł musimy postawić 12,22zł

Jeśli trafiamy jesteśmy 10 zł do przodu jeśli nie wracamy do kroku wyżej i do zakładanej wygranej dodajemy to co już postawiliśmy i tak aż do skutku.

Oczywiście chcąc przedłużyć swoją szansę możemy założyć sobie że chcemy wygrać 5 zł. Wtedy będizemy mieli większe zabezpieczenie, natomiast jeśli mamy większą sumę pieniędzy możemy proporcjonalnie podwyższać kwotę zakładanej przez nas wygranej.
W taki sposób 200zł &quot;przerobiłem&quot; na 3000. kupiłem wymarzony Tv i podziękowałem robię sobie odpoczynek od obstawiania meczów ???? lepiej nie kusic losu ;). Grając tym systemem przeważnie trafiałem co 3 mecz, raz doszedłem do 6. Więc przy w miarę dobrej analizie trzeba zostawić sobie rezerwę tak aby mieć na postawienie 8 meczów w serii.

Pozdrawiam i miłego typowania ????

J 0

jaras09

Użytkownik
Witam
System jest ciekawy ale tylko jeśli spojrzymy pod kątem tego jak napisałeś czyli trafiamy np. za 3 razem. To jest po prostu nic innego jak progresja na stały zysk. Neistety nie jest tak fajnie jak piszesz .Trafić kurs 2,50 to nie jest łatwe zadanie, a skuteczność trafiania takiego kursu musiałaby być powyżej 60 % abyś faktycznie kończył etap zakładanego zysku np na trzecim progu. Załóżmy ,że 5 -krotnie nie trafiłeś i grasz po raz szósty w tym momencie , jest to już 6 próg a stawka dla kursu 2.5 oraz zakładanego przez ciebie zysku 10 zł wynosi 85.73 zł , przy czym wydałeś na całe 6 progów 204.33 zł . Jeśli nie trafisz za 6 razem ?? co dalej ..... kolejne progi a co za tym idzie niestety coraz to większe kwoty pieniężne , chęć odegrania się i odzyskania straconej sumy.
pzdr

L 0

l3stat

Użytkownik
Witam
Jeśli nie trafisz za 6 razem ?? co dalej ..... kolejne progi a co za tym idzie niestety coraz to większe kwoty pieniężne , chęć odegrania się i odzyskania straconej sumy.
Nigdy, tak jak napisałem w poprzednim poście, nie przekroczyłem 6 progu, ale miałem taki plan, że w razie przegranej w siódmy krok podzielę na 2 lub 3 razy tj, jeśli będe miał do postawienia przykładowo 80zł stawiam 40zł jesli wygrywam ponownie gram 40zł zeby sie wyrównało. Miałem też w planie przy późniejszych etapach grać combo ( 2-3 mecze) o wspólnej stawce ok 2,50 co teoretycznie mogłoby podnieść szanse trafienia.

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Zwykła progresja prędzej czy później wtopa i po grze. Na dłuższą metę odpada a tylko w takim kontekście możemy rozpatrywać jakikolwiek system bo liczy się long run.

N 0

nexilus

Użytkownik
Zamiast szukać magicznych sposobów może lepiej poświęcić ten czas na analizę zdarzeń? Skill &gt; all

L 0

l3stat

Użytkownik
@nexilus ale przecież ten system nie wyklucza analizy zdarzeń, jakoś nie wyobrażam sobie stawianie na jakąś drużynę pieniędzy nie robiąc choćby niewielkiego rozeznania. Gdy mam czas analizuje dogłębnie ;)

N 0

nexilus

Użytkownik
Chodzi mi o to, że nie ma systemu, który Ci pozwoli ograć bukmachera. Takie moje zdanie. Lepiej grać single i dostosować stawkę do szansy powodzenia i przy niesprzyjających okolicznościach niwelować straty, niż bawić się w cudowne progresje itd. L3stat to nie był atak z mojej strony, po prostu mam już wyrobione zdanie na ten temat ;) [ i niekoniecznie muszę mieć racje]

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Są systemy na których można w miarę doić buka.
Jest kilka systemów pozwalających na comiesięczne zyski, aczkolwiek trzeba jechać tylko jednym systemem, nie grając nic innego (typu live, &quot;pewniaki&quot;), bo na tym buki doją właśnie nas.
Oczywiśćie potrzeba teżanaliz, i własnych statystykach, lecz to jest trudne, jadnak osiągalne.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Są systemy na których można w miarę doić buka.
Jest kilka systemów pozwalających na comiesięczne zyski, aczkolwiek trzeba jechać tylko jednym systemem, nie grając nic innego (typu live, &quot;pewniaki&quot;), bo na tym buki doją właśnie nas.
Oczywiśćie potrzeba teżanaliz, i własnych statystykach, lecz to jest trudne, jadnak osiągalne.
zakłady live jak dla mnie to chyba jedyny najlepszy możliwy i najbardziej prawdopodobny dochód. a grany singlami niemal 100% pewny. wystarczy obserwować dany mecz i naprawdę można zarobić bardzo dużo w typach live. Analiza spotkania nieraz nic nie daje. dlaczego? Dla przykładu. Mecz Real - Sevilla do 61 min 0:2. kto wygrał? Real 3:2. Kurs na remis realu bądź wygraną na live był olbrzymi a warto było postawić za drobne. I wygrana jak w banku. A jak ktoś po analizach dogłębnych dał X2? Patrzy 61 min 0:2 no to lajcik mozna księgować a tu koniec meczu i zonk :] No niestety to współczuje :-D
chodzi mi o to , że pomimo dużego ryzyka mamy jasność co do sytuacji na boisku i w momencie gdy gra drużyny się zmienia, my szukamy odpowiedniego typu na live. Na zwykłych kuponach mamy zatwierdzone na amen przed meczem i nieraz przez to powodzenie takiego kuponu jest o wiele mniejsze niż na live.

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Typy live są dobre, można się dorobić.
Piszesz o takiej sytuacji, w dniu ile jest takich meczy? 1-2?
Bo 95% meczy przy 61 min i wyniku 0:2 konczy sie wygranymi prowadzącyhc do tej minuty.
Jeśli chcesz obstwawiaj, stwórzy system, chętnie będe patrzał na wygrane z tego czegoś.

A 3

alter.vultus

Użytkownik
Kurs na remis realu bądź wygraną na live był olbrzymi a warto było postawić za drobne. I wygrana jak w banku.
Przed postawieniem wiedziałeś, że masz wygraną jak w banku? Chyba nie. W mojej ocenie, w takich sytuacjach zastoowanie ma trading a nie zwykłe 1X2.
Zakładając, że Real przegrywa 0:2 nie ma sensu iść na całość stawiając na jego wygraną (wszak 3 gole to nie przelewki).
W tej sytuacji jednak mało prawdopodobne jest, że Real choć jednej bramki nie wbije. Zatem - lay na prowadzącego, po pierwszym golu kontra, aby wyjść na zero, po drugim golu już jesteś wygrany niezależnie od tego, czy Real wbije trzeciego gola, czy też nie...
Zarobek nieco mniejszy zapewne (choć jeśli ktoś stawiał w bah-u lub innym złodziejaszku live to mogę mieć wątpliwości ???? ) ale statystycznie rzecz biorąc szanse powodzenia 80% większe.
Bo gdyby za każdym razem było &quot;jak w banku&quot; i faworyt odrabiał 3 gole, to świat byłby piękny, a młodzież na swoich kontach w bwin miałaby dziesiątki tysięcy złotych....

P 95

piotrek_

Forum VIP
ja podałem tylko przykład. co wy myślicie , że to jedyny zakład jaki jest na live? jest ich mnóstwo. trzeba tylko wyczuć moment , wybrać odpowiedni zakład i wygrywamy. Mimo, że nie gram narazie na forum kuponów to wciąż mam konto na bet365 i trochę drobnych i jak narazie w typach live mi idzie znakomicie tylko stawiam za malutkie stawki do 5zł. Tak czy siak stawianie live jest o wiele lepsze niż przed meczem z mojego punktu widzenia. a mecz Realu to był tylko przykład co dało stawianie X2 na Sevillę. W trakcie meczu napewno można byłoby zarobić niż tracić na kuponie postawionym przed meczem.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
....tylko ze bys musial siedziec z lapem na kolanach na stadíonie bo mecze w tv zawsze sa opoznione i to czasem niemalo.
Pomysl dobry tez o tym myslalem tylko w troche innej formie.
Np. taka Galatasaray baaardzo czesto przegrywa na poczatku by ostatecznie wygrac.
Myslalem zeby sobie wybierac spotkania o kursie powyzej 2 na nasza druzyne i nastepnie czekac do przerwy,... jezeli jest remis badz wynik negatywny1-0 2-0 2-1 to oczywiscie wtedy mozna takie spotkanie zagrac w przerwie po znacznie lepszym kursem.

Nie mam ostatnio czasu aby to sprawdzac ale moze komus sie bedzie chcialo

Do góry Bottom