>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ciekawy system na tenis ,,kto wygra gem''

mocko 0

mocko

Użytkownik
Witam zacząłem trochę grać na live kto wygra gem nie widziałem takiego tematu więc opisze.
Dobry sposób dla uczniów zamiast pracy na wakacje wystarczy poświęcić 1-1,5h by wyrobić dniówkę ja ustaliłem sobie ją na 50zł dziennie.
Mój stan konta to 200zl

Możemy wybrać system na 4trafione gemy w ciągu dnia lub stawkę 200zł na 2 trafione gemy w ciągu dnia ja przyjąłem tą drugą opcje, bo przy dobrze dobranym meczu 2 gemy trafić dajmy na to po jednym na set może być łatwiej.
A więc tak oczywiście musimy mieć dostęp do meczu na live by móc go oglądać i widzieć co się dzieje. Musimy mieć mecz gdzie jest widoczny faworyt coś widzimy to na goły rzut oka po kursie/ po wyniku wcześniejszych meczy tych zawodników/jak sprawują się w turnieju/czy nie maja dolegliwości
No dobrze mamy nasz mecz między zawodnikiem A i B na start widzimy kursy na gem 1,17 na zawodnika A i 1,25 na zawodnika B oczywiście możemy zagrać że zawodnik B wygra gem po tym kursie i mamy ten zysk lecz łatwiej z matematycznego punktu widzenia trafienie jest mniej pewne.
Więc naszym celem jest obstawienie zawodnika A przy dogodnym kursie powyżej 1,10 no to czekamy widzimy że zawodnik A wygrywa gema do o bądź 15 to zaczyna się po naszej myśli następny gem serw dla zawodnika B widzimy że ma on problemy z wygraniem go wygrywa po dogrywce albo do 30 to daje nam dużo do myślenia że zawodnik A sobie dobrze radzi.
Jeżeli jest na odwrót lepiej czekać na drugiego seta i mniej ryzykować albo szukać innego meczu najlepiej mieć 3-4 takie mecze na dzień w którymś z widocznym faworytem taki scenariusz będzie. Dobrze wróćmy do tematu
Mamy już stan meczu 1:1 przy czym zawodnik A nasz faworyt wygrał bez problemu a zawodnik B choć wygrał to z problemem i teraz kursy nie powinny się znacząco zmienić ewentualnie na 1,15 i teraz możemy poczekać 2 gemy i zobaczyć czy scenariusz się poprawi jak oglądamy mecz to wiemy kto dyktuje warunki i zagramy potem przed rozpoczęciem gema albo poczekać jak wynik zmienia się na szybie 15:0 kurs powinien mieć 1,10-1,12 to obstawiamy mamy 20-24zł zysku obstawiamy w drugim secie podobnie bądź w innym meczu i zysk dzienny zrobiony przy 5minutach stresu.

Co wy na taki sposób gry?

A 3

alter.vultus

Użytkownik
Dobry sposób dla uczniów zamiast pracy na wakacje wystarczy poświęcić 1-1,5h by wyrobić dniówkę
Niektórzy uczniowie w wakacje, zamiast myśleć o pierdołach, powinni nadgonić program klas 1-3 i zapoznać się z bardzo intrygującym zjawiskiem lingwistycznym, jakim jest interpunkcja. Potem dopiero próbować publicznie pisać teksty dłuższe niż 5 wyrazów.

Sorry, ale tego nie da się czytać....
I na pewno nie tylko mnie zemdlił ten słowotok bez ładu składu...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Witam zacząłem trochę grać na live kto wygra gem nie widziałem takiego tematu więc opisze.
Dobry sposób dla uczniów zamiast pracy na wakacje wystarczy poświęcić 1-1,5h by wyrobić dniówkę ja ustaliłem sobie ją na 50zł dziennie.
Mój stan konta to 200zl
Możemy wybrać system na 4trafione gemy w ciągu dnia lub stawkę 200zł na 2 trafione gemy w ciągu dnia ja przyjąłem tą drugą opcje, bo przy dobrze dobranym meczu 2 gemy trafić dajmy na to po jednym na set może być łatwiej.
A więc tak oczywiście musimy mieć dostęp do meczu na live by móc go oglądać i widzieć co się dzieje. Musimy mieć mecz gdzie jest widoczny faworyt coś widzimy to na goły rzut oka po kursie/ po wyniku wcześniejszych meczy tych zawodników/jak sprawują się w turnieju/czy nie maja dolegliwości
No dobrze mamy nasz mecz między zawodnikiem A i B na start widzimy kursy na gem 1,17 na zawodnika A i 1,25 na zawodnika B oczywiście możemy zagrać że zawodnik B wygra gem po tym kursie i mamy ten zysk lecz łatwiej z matematycznego punktu widzenia trafienie jest mniej pewne.
Więc naszym celem jest obstawienie zawodnika A przy dogodnym kursie powyżej 1,10 no to czekamy widzimy że zawodnik A wygrywa gema do o bądź 15 to zaczyna się po naszej myśli następny gem serw dla zawodnika B widzimy że ma on problemy z wygraniem go wygrywa po dogrywce albo do 30 to daje nam dużo do myślenia że zawodnik A sobie dobrze radzi.
Jeżeli jest na odwrót lepiej czekać na drugiego seta i mniej ryzykować albo szukać innego meczu najlepiej mieć 3-4 takie mecze na dzień w którymś z widocznym faworytem taki scenariusz będzie. Dobrze wróćmy do tematu
Mamy już stan meczu 1:1 przy czym zawodnik A nasz faworyt wygrał bez problemu a zawodnik B choć wygrał to z problemem i teraz kursy nie powinny się znacząco zmienić ewentualnie na 1,15 i teraz możemy poczekać 2 gemy i zobaczyć czy scenariusz się poprawi jak oglądamy mecz to wiemy kto dyktuje warunki i zagramy potem przed rozpoczęciem gema albo poczekać jak wynik zmienia się na szybie 15:0 kurs powinien mieć 1,10-1,12 to obstawiamy mamy 20-24zł zysku obstawiamy w drugim secie podobnie bądź w innym meczu i zysk dzienny zrobiony przy 5minutach stresu.
Co wy na taki sposób gry?
Super ???? Zapomniałeś tylko o scenariuszu zawodnik B przełamuje i wygrywa tego gema no i 200 zł w plecki ???? Takie kursy jak podałeś są obarczone ogromną marżą bukmachera więc moim skromnym zdaniem nie ma sensu tak grac na dłuższą metę.

artsik 3

artsik

Użytkownik
Już bardziej się opłaca grać progresję na dokładny wynik gema , kursy idą około 3-5 na bwinie.

mocko 0

mocko

Użytkownik
alter pisałem dokładnie ze trzeba uwzanie dobierac zawodnika mecz warunki czy na danym korcie czuje sie dobrze i jak z jego serwisem mysle ze przeanalizowanie jednego meczu z bardzo widocznym faworytem i ustrzelenie 2 gemów to nie za duży problem wyśle potem screen z zeszłego tygodnia bodajże jak próbowałem sił w tym oto sposobie.
I pamiętaj za 200grac nie musisz możesz po 100.
Możesz tez inny sume do wygrania sobie wyznaczyć np 20-30zł to powinno udać Ci się bez problemu.
Fakt przełamania tak jak mówiłeś są częste też sie na nim przejechałem ale przez własną głupotę widziałem ze zawodnik A pprzegrywa 15:0 potem 15:15 wchodzę do gry przy kursie 1,25 co mnie bardzo skusiło, a nie dość że mecz wyrównany był to ja obstawiłem i przegrałem jeden taki kupon mi padł gdyż to tylko moja wina.
A co do progresji mógłbyś pokazać jak to ze stawkami bo narazie wiem ze progresje nie są skuteczne chyba ze ma 1000tys kapitalu

mocko 0

mocko

Użytkownik
a to kawalem gry na live tym system tylko gralem ze tak powiem za ciosem mniej rozwaznie ale zysk byl praktycznie wszystko z 3dni
Wiec co o tym dalej myslicie zawsze gralem tak by w razie wpadki miec 100zl na start jeszcze wiec gralem za 66% stanu konta zysk zostawialem przegrywajac cala wplate kapitalu zysk wyplacam jak pisalem przegralem wszystko przypadkiem na PN a zysku zostalo +500zl nie cale wiec jak na 4-5dni gry uwazam to za dobry wynik

ester 87

ester

Użytkownik
a to kawalem gry na live tym system tylko gralem ze tak powiem za ciosem mniej rozwaznie ale zysk byl praktycznie wszystko z 3dni
Wiec co o tym dalej myslicie zawsze gralem tak by w razie wpadki miec 100zl na start jeszcze wiec gralem za 66% stanu konta zysk zostawialem przegrywajac cala wplate kapitalu zysk wyplacam jak pisalem przegralem wszystko przypadkiem na PN a zysku zostalo +500zl nie cale wiec jak na 4-5dni gry uwazam to za dobry wynik
Miałeś chwilowe szczęście i tyle. Twoje granie nie jest w żaden sposób uzasadnione matematycznie. Do tego grasz w bet at home gdzie marża bukmachera (szczególnie na live) jest ogromna. Przewaga jest więc po stronie buka i to tylko kwestia czasu kiedy wszystko przegrasz. Albo teraz wypłacaj, albo niedługo zostaniesz z niczym.

mocko 0

mocko

Użytkownik
akurat to bylo w bah bo mialem tam pieniadze i mysle teraz nad innym bukiem oczywiscie opieram to na tym ze w meczu jest widoczny faworyt, nie ma problemu ze swoim serwisem i ze przeciwnik jego ma problemy ze swoim serwisem

S 0

srw

Użytkownik
&quot;przy dogodnym kursie powyżej 1,10&quot; ???? Niesamowicie dogodny kurs. Chyba zacznę sortować zdarzenia po kursie i tylko takie &quot;dogodne&quot; mecze będę typował ????
A tak serio to oczywiście zgadzam się z poprzednikami, że &quot;system&quot; nie ma żadnego sensu. Nie trafisz 1 meczu na 10 i jesteś w plecy. Mówisz o opieraniu się na faworycie. Czemu więc nie grasz za 1000zł meczów po kursach 1,05? Przecież tam jest jeszcze wyraźniejszy faworyt?

mocko 0

mocko

Użytkownik
co do tego tego tysiąca czasem przy stanie 40:0 kurs wynosi 1.05
1.05*1000=1050
całkiem nieźle tylko tysiąc trzeba mieć.

M 0

mesjasz

Użytkownik
akurat to bylo w bah bo mialem tam pieniadze i mysle teraz nad innym bukiem oczywiscie opieram to na tym ze w meczu jest widoczny faworyt, nie ma problemu ze swoim serwisem i ze przeciwnik jego ma problemy ze swoim serwisem
już Ci tu jedna osoba powiedziała, że najpierw powinieneś przypomnieć sobie zasady interpunkcji. I ja bym też za tym był bo tego co piszesz nie da się czytać! Ten pierwszy post woła o pomste do nieba.

To, że Ty sobie grałeś i Ci wyszło to nikogo nie obchodzi. Twój system tak jak wszystkie inne jest oparty na farcie. Przeprowadź tu symulację np na 100 typów. Poproś modów żeby Ci oczyszczali temat jak inni będą śmiecić (bo to jest nieuniknione) tak jak ja kiedyś przy jednym temacie i po sprawie

ester 87

ester

Użytkownik
A wogole bukmacher pozwala postawic taka kwote na live na taki kurs?
Bez problemu. Zazwyczaj jest limit na wygraną. W bet365 mógłbyś na taki kurs w tenisie postawić spokojnie z 30 tyś zł.

A co meritum: nie chce mi się wierzyć, aby przy stanie 40:0 dla faworyzowanego gracza był kurs 1,05. To jest zdecydowanie za dużo. Jeśli tak jest w bah-u w rzeczywistości to jak najbardziej polecam to grać, bo to spore value.

mocko 0

mocko

Użytkownik
tylko trzeba najlepiej oglądać mecz na żywo bo zauważyłem( nie zawsze ale często) kursy lecą stopniowo
wynik 0:0 - 1,20
15:0 - 1,17 najpierw potem w trakcie gema schodzi na 1,12
30:0- najpierw 1,10 potem schodzi na 1,07
40:0 tu musimy szybko zagrać bo gdy widać że sytuacja zawodnika wygrywającego przy stanie 30:0 jest pewna na następny kurs(np jest 30:0 i zawodnik wygrywający ma wolną piłkę z góry przy siatce to wystarczy szybko ściąć przy siatce i pewny punkt) wtedy kurs ma 1,05 takie mecze się zdarzają nie mówię że każde ale łatwo spotkać się z takim;)

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że w 100 nastepnych betach polegniesz z kretesem na tym &quot;systemie&quot;. Mecze z udziałem zielonej piłeczki oglądam już kupe lat. Sytuacji kiedy jest 40:0 i następuje break, jest wbrew pozorom sporo. Z najbardziej spektakularnych przykładów - pare lat temu finał RG Fed - Rafa, mecz od początku dziwny, pierwszy set do 1 lub 2 wygrany pzrez Rafe, drugi w identyczny sposób rozstrzygnięty przez Roga. Zaczyna się 3 set, stan 1-2 dla N i serwis F, 40:0, dobrze plasowane podanie i cudem odbita piłeczka trafia w końcową linię, choć F jest pzrekonany że return jest poza. I co się dzieje? Federer się rozsypuje jak piaskowy ludek, nie wygrywa w tym secie juz ani jednego gema i w rezultacie przegrywa cały mecz. Taki faworyt...
Kurs po którym ty to grasz jest strzałem w kolano dla twoich finansów. Przemyśl to jeszcze raz zanim będzie za późno.

D 0

dasiezarabiac

Użytkownik
smieszny system Panie Autorze Watku.

niestety Cie zmartwie - jak gram dokladnie odwrotnie :)

czyli kto przepier... GEMA przy wlasnym serwisie :grin::grin::grin:

no... ale do tego oprocz rzeczy, ktore wymieniles (ogladnie na zywo caly czas przebiegu meczu, dostepne kursy, ... ) trzeba miec tez info-lub wlasne empiryczne wyczucie - ktora zawodniczka, lub zawodnik na danej nawierzchni daja sie przelamywac... albo ktora w ogole jest do bani i jest ciagle przelamywana... a takie rzeczy to juz latwo nie wygraniesz... potrzeba duzo obserwacji...duuzzzzooo.

trzeba wiedzeic, ze WTA jest bardziej niestabilne, ze panienki oprocz okresow maja znacznie slabsza psychike od mezczyzn... ze wybrzydzaja, ze im sie tez nie chce, ze szybciej zapal w nich gasnie... trzeba wiedziec ktora zawodniczka np. lubi na samym poczatku (1 gem 1 set) przegrac podanie, bo... &quot;nie rozgrzala sie&quot;... no ale jak mowie do tego trzeba miec wyczucie niezle....

jaki sens ma granie Twoim systemem, gdy ktos np przegrywa 1-6 1-5 i serwuje ? 99% od razu odpuszcza i nie meczy sie, bo wie, ze jest to przegrany mecz wiec gema nie ma co wygrywac..... bo zaraz wtopa i tak bedzie.

co oferuje moj system w przeciwienstwie do twojego ?

ano np. nawet to, ze jak raz mi nie wejdzie BREJK bron boze sie poddawac tylko za 2 nastepne gemy (gdy znow nasza koziolka ofiarna bedzie przy serwach) znow postawic przeciw niej. wystarczy, ze tylko 1 z 2 takich po sobie brejkow mi wejdzie, to juz jestem bardziej do przodu niz Ty. a wiesz czemu ?

bo kursy na przelamywanie gemow LIVE sa miodzio.... 2.0 - 4.2...ale glownie w okolicach 2.5 - 2.7 chodza....

ty wiec bedziesz sie musial pier ^#%^$# i dac 10 raz pod rzad po kursie 1.15, i modlic sie, ze wszyscy wygraja swoje gemy serwisowe a ja sobie po prostu bede polowal na dokladnie odwrotna sytuacje ???? i jesli tobie choc 1 nie wejdzie bedzie daleko na wtopie a jesli mnie &quot;choc jeden&quot; wejdzie to bede na minimalnym...ale plusie...

no ale Ty jak mniemam nie znasz sie na WTA ???? ja moglbym Ci o kazdej zawodniczce opowiedziec wiecej, niz przecietny Polak o pilce noznej...

dam Ci za friko ta wiedze - zawodniczki, ktore uwielbiaja przelamywac swoje rywalki, ktorym wychodzi to wysmienicie to np. :

Agnes Szavay...
Kai-Chen Chang...

&quot;ktorym bardzo czesto latwiej wychodzi kogos przelamac, niz samemu wygrac swoje podanie.&quot; oczywiscie podaje zawodniczki &quot;mniej na TOPIE&quot;, bo kazdy by sie tu zaraz rzucal, ze jest duzo &quot;lepsiejsiejszych&quot;, wyzej w rankingu i bardziej utalentowanych.... no jest. ale trzeba sie interesowac nie tylko TOP 10 czy 20....:cool:

wiecej nie podam.... trza sie tym interesowac/obserwowac bardziej.

zeby grac w takie cos to w ogole musisz miec jeszcze LIVE oferte tego meczu, w ktorym taki zawodnik czy zawodniczka wystapia. to sie nie zdarza czesto... ale rzadko tez nie ;) musisz obserwowac zawodniczke od poczatku turnieju... siedziec przy kompie pod napieciem, tak jak &quot;ANALYTYCY&quot; siedza na gieldzie :grin:

mocko 0

mocko

Użytkownik
co do cajtodro masz racje może i tak być ale dałeś przykład dwóch najlepszych tenisistów co w tym przypadku bym nie grał bo bóg wie co się może zdarzyć przełamanie może być szybkie albo obaj nawzajem będą przełamywać mówisz że za 100razem wtopie fakt porażki się zdarzają systemu na 100% ten daje taki zysk że przy wpadce za tym setnym razem zysk jest całkiem całkiem.
Co do WTA fakt trzymam dystans ,,nie ufaj kobiecie&#39;&#39; a co do mojego systemu co napisałeś jaki ma sens granie jak przegrywa 6:1 5:1 no ten nie ma bo pisałem że stawiamy na faworyta który kontroluje przebieg gry
A to co Ty mówisz to coś podobnego do progresji czekasz aż wtopi gema i obstawiasz, ale widzisz jest wiele meczy wyrównanych gdzie zawodnik/zawodniczka męczy się nawet ze swoim serwisem ale wygrywa.
Jak mówisz i oglądasz tenis uważnie to wiesz dobrze że to się zgadza.
Nie mówię że mój system jest doskonały bo takiego nie ma i nie będzie taka jest prawda wtedy wszyscy by wygrywali itp.
Ale z tego co piszesz że nieźle sie znasz na takich przypadkach niespodzianek i wiesz że pierwszych gemów nie chcę się jej grac itp a potem wygrywa to by się bardzo dobrze sprawowało na betfaif grajac lay na faworyta tego co mówiłeś że przegra 1 gema lub któregoś to powinnien potem kurs w górę iść i dajesz back i czysty zysk.

marnik 18

marnik

Forum VIP
co do cajtodro masz racje może i tak być ale dałeś przykład dwóch najlepszych tenisistów co w tym przypadku bym nie grał bo bóg wie co się może zdarzyć przełamanie może być szybkie albo obaj nawzajem będą przełamywać mówisz że za 100razem wtopie fakt porażki się zdarzają systemu na 100% ten daje taki zysk że przy wpadce za tym setnym razem zysk jest całkiem całkiem.
Co do WTA fakt trzymam dystans ,,nie ufaj kobiecie&#39;&#39; a co do mojego systemu co napisałeś jaki ma sens granie jak przegrywa 6:1 5:1 no ten nie ma bo pisałem że stawiamy na faworyta który kontroluje przebieg gry
A to co Ty mówisz to coś podobnego do progresji czekasz aż wtopi gema i obstawiasz, ale widzisz jest wiele meczy wyrównanych gdzie zawodnik/zawodniczka męczy się nawet ze swoim serwisem ale wygrywa.
Jak mówisz i oglądasz tenis uważnie to wiesz dobrze że to się zgadza.
Nie mówię że mój system jest doskonały bo takiego nie ma i nie będzie taka jest prawda wtedy wszyscy by wygrywali itp.
Ale z tego co piszesz że nieźle sie znasz na takich przypadkach niespodzianek i wiesz że pierwszych gemów nie chcę się jej grac itp a potem wygrywa to by się bardzo dobrze sprawowało na betfaif grajac lay na faworyta tego co mówiłeś że przegra 1 gema lub któregoś to powinnien potem kurs w górę iść i dajesz back i czysty zysk.
Pisałem juz na PW, ale widze, że nie dociera to do Ciebie. Tekstu pisanego bez interpunkcji nie da sie czytać. Skończysz gimnazjum, zacznie sie liceum, za kilka lat matura - wtedy sie może nauczysz. Co do samego systemu, nie dość ze bardzo czasochłonny, trzeba siedziec cały czas i obserwować mecze, to zapewne skończy jak wiekszość systemów czyli predzej czy pożniej wtopą. Przetestuj na forum sam zobaczysz. Jak napisał jeden z przedmówców kursy na live maja duża marze, a w bah juz na pewno sa mocno zanizone.
Ps 1. Kazdy potrafi powiedzieć o co mu chodzi w jego wypowiedzi. Zauważ tylko, ż posty pisze sie dla innych, a nie dla siebie.
Ps 2. Skoro Ty nie masz problemów z czytaniem bez interpunkcji to idźmy krok dalej. Pisz jeszcze z błędami ortograficznymi i bez wielkich liter w jednym ciagu. Ty przeciez przeczytasz własny post - reszta nie ma znaczenia.

mocko 0

mocko

Użytkownik
Napisałem że żaden system nie ma pewności.
Co do interpunkcji dobrze specjalnie dla Ciebie będę się starał ją zachować, nie było jej gdyż ja nie mam żadnych problemów z czytaniem bez interpunkcji.
Grałem to na bah gdyż miałem tam pieniądze.
Możesz wybrać każdy inny buk;)

Do góry Bottom