>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciekawy system - faza testów

F 0

fcbarca4ever

Użytkownik
Witam testuję właśnie system grania na zakładach live na to ,że w danym kwadransie nie padnie bramka. Po 1 dniu mam 180 zł do przodu.
Selekcjonujemy mecze z rana. Popołudniu i wieczorem gramy. Stawiamy na pierwsze 15 minut ,że nie padnie bramka, tyle ,żeby w wypadku kursu zyskać równe 10 zł. Jeśli padnie to idziemy stawkami takim wzorem: (P+Z)/(K-1)=S gdzie P-przegrana, Z-zakładana wygrana(np 10 zł), K-kurs, S-stawka
W meczu może paść nawet kilka goli ale statystycznie kilka goli pada częściej niż bramka w każdych 15 min. Przy założeniu ,że na 1 mecz powinniśmy postawić na początku tyle ,żebyśmy wyszli 10 zł na czysto, w miarę bezpieczna wydaję się kwota 800 zł na start. Na jednym meczu zarabiam 10 zł i przerzucam się na następny z listy. Wczoraj i dziś zarobiłem 180 zł.
Założenia: Start 1000 zł, Miesięczny zysk = średnio 5 meczów dziennie * 30 dniu * 10 zł = 1500 zł

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Zrób testy, pokaż efekty i wtedy będzie można na ten temat pogadać, póki co to tylko kolejny pomysł, jakich było tu mnóstwo.

Powiem tylko, że większość z nich nie odniosła sukcesu :-|

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ten powszechny a jakże irytujący ciąg , w formie jednolicie brzmiącego tekstu komentarzy do praktycznie wszystkich pojawiających się w necie nowych pomysłów czy systemów pt. &quot;zrób test&quot; , jest w gruncie rzeczy pozbawiony sensu , bo praktycznie NIGDY nie powtórzą się takie same mecze , więc nie można przecież robić żadnych odniesień czy paraleli w formie wyciągania wniosków na przyszłość , w stosunku do meczy granych kiedyś w przeszłości w ramach jakiegoś systemu...
Więc po co wypisywać o &quot;testach&quot; , które niczego nie mogą wnieść czy niczego ( w gruncie rzeczy ) wyjaśnić , bo tu trzeba robić tzw. rozpoznanie bojem , gdyż nawet najlepsze efekty w próbie na papierze wcale nie muszą - z uwagi na już zupełnie inne użyte zdarzenia - dać takiego samego efektu w już realnej grze.
I oczywiście także na odwrót...
Przedstawienie przez kogoś końcowego bilansu , będącego zapisem jego gry na jakieś dużej próbie , powie nam jedynie to , czy w tej już zakończonej próbie był ktoś finalnie po stronie wygranych czy przegranych - ale w większości przypadków metod czy systemów , niczego nam to nie powie nic co do przyszłości...
P.s: są oczywiście pewne nieliczne techniki gry , tzw. statystyczne - w których nie ma żadnego lub istotnego znaczenia kto z kim gra , ale większość metod odnosi się jednak do szeroko rozumianej siły pary aktualnie spotykających się rywali .
Stąd ta wyrażona przeze mnie krytyka różnorakich wpisów oczekujących &quot;testów&quot; wszędzie tam , gdzie pojawi się wpis prezentujący nowy pomysł.
Pzdr.
edi8

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ale weź pod uwagę, że dla wielu różnych lig/rozgrywek jest wiele stale utrzymujących się tendencji wynikających na przykład ze sposobu gry. Dlatego ludzie piszą o testach. Przykładowo w ligach holenderskich łatwiej dużo o gole w poszczególnych kwadransach niż w ligach włoskich, co wynika ze sposobu gry jaki tam jest wpajany już od juniora. I to jest pewna prawidłowość, która nie zmienia się już od dobrych parunastu lat, więc taki test w tym momencie miałby sens.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Masz tu oczywiście rację - i ja m.in. takie właśnie zdarzenia ująłem w tym co powyżej napisałem pod nazwą metod statystycznych , bo bazujących nie na bezpośrednich , aktualnych rywalach a na długookresowych tendencjach...

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
A czy nie lepiej skupić się tylko na końcowym kwadransie, gdzie kursy na brak gola oscylują w granicach 1,6-1,7? Albo stawiać w 80. minucie meczu, że wynik się nie zmieni do końca po kursie 1,45-1,55? Prawdopodobieństwo według mnie jest podobne, szczególnie przy wyniku 2-0, 3-0, 3-1 itp., kiedy zwycięstwo jest raczej przesądzone, a kursy dużo lepsze od marnych 1,35-1,4 na pierwsze kwadransy.

Do góry Bottom