>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

ciekawostka

soczewka 0

soczewka

Użytkownik
mam pytanie, co się dzieję jeżeli mecz już trwa, a w bukmacherze można obstawiać jeszcze kto wygra jakby mecz się nie rozpoczął(nie chodzi mi o obstawianie live, tylko normalne przed meczem)
czy jest to wina bukmachera? bo znalazłem taki przypadek i właśnie nie wiem czy obstawiać... czy bukmacher wypłaci mi normalnie za to pieniądze?

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Wina bukmachera. Typ prawdopodobnie będzie anulowany i kwota przy ewentualnym zawarciu zakładu zwrócona.

Otrzymane punkty reputacji: +1
soczewka 0

soczewka

Użytkownik
no właśnie mecz się zakończył, no i pieniążki z &quot;prawidłowego postawionego typu&quot; są na koncie;] mam nadzieję że nic już nie będą z tym robili

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
no to jak Ci nie anulują tego to będziesz miał szczęście. Mi raz się zdarzyło że znalazłem taki mecz - z niższych lig norweskich, z tym że mecz był w piątek wieczorem, ja znałem wynik (musiałem się upewnic że nic nie pomyliłem) a w ofercie był wystawiony na sobotę. wtedy pamiętam że poszedł gruby zakład :grin: najwyżej byłby zwrot, ale poszczęściło mi się i bwin się nie kapnął :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
marian78 20

marian78

Użytkownik
ale to jest dobre
ładujesz wielką kwotę i wygrywasz powiedzmy z 10000
od razu wypłacasz, a jak zrobią minus na koncie ... to zamykasz konto i jedziesz najwyżej na innym
i tak z ciebie nie ściagną tych pieniędzy
super sprawa : &gt;

Do góry Bottom