>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ciekawostka....

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Wiele osób zastanawia się gdzie sa ludzie obstawiajacy duze sumy i czy tak naprawde istnieja chcialbym wam przedstawic ranking klubu gracza na sporting bet.
1 pkt = 5zł ......
To jest ranking miesiaca LUTY.

Tajemniczy martin77 stawia zaklady za 2mln w ciagu miesiaca ( zakladajac ze stawia single) to całkiem pokaźna sumka .. :cool::cool: sam mam nadzieje awansowac do top 100 na wakacje...;d

Zwyciezca Stycznia drakosha77 1 251 763 x 5 = obrócił jakimiś 6mln...

W 74

woofer001

Użytkownik
Dla mnie te wszystkie rankingi to podpucha. Buki staraja sie pokazac ile to pieniedzy dadza rade przyjac (zeby zachecic nowych graczy) a dla normalnego czlowieka po 10-20 grubszych zakladach jest limit. Zakladajac nawet ze gral 20 meczy na kuponie to musial by zagrac 100 tasm zlozonych z 20 meczy za 1 k kazda. I za to dostal cale 1200 zl bonusu nie ma co hojnosc buka nie zna granic ????

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Dla mnie te wszystkie rankingi to podpucha. Buki staraja sie pokazac ile to pieniedzy dadza rade przyjac (zeby zachecic nowych graczy) a dla normalnego czlowieka po 10-20 grubszych zakladach jest limit. Zakladajac nawet ze gral 20 meczy na kuponie to musial by zagrac 100 tasm zlozonych z 20 meczy za 1 k kazda. I za to dostal cale 1200 zl bonusu nie ma co hojnosc buka nie zna granic ????
To jedna z pobocznych promocjii.... We wszystkim widzicie tylko przekrety ..
Akurat SB ma dobre programy dla pro&#39;&#39;&#39;

W 74

woofer001

Użytkownik
pro to tam nie korzystaja z programow tylko maja limit rzedu 4 zl na zaklad . A nie przepraszam lige mistrzow angielska niemiecka i hiszpanska mozna zagrac za 20 zl ????

O 98

ozon1

Użytkownik
U lidera wychodzi po 15k euro dziennie , to nie sa jakies astronomiczne sumy do obrotu , dzielac to jeszcze na ilosc zakladow i jest taka mozliwosc ze gral surbety z duzym kapitalem .
Chociaz w takim wypadku u takiego buka limiciki szybko.
Niektorzy maja duzo pieniedzy to stac ich , zeby grubo stawiac .
A jeszcze jak w dluzszym okresie czasu przegrywaja to buk nie bedzie limitowal.

O 98

ozon1

Użytkownik
Moje przeoczenia , w poprzednim moim poscie zabraklo slowa
&quot; u takiego buka jak SportingBet&quot; .

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
gdyby mnie było stać też bym z przyjemnością obracał takimi sumkami ????
Gdybym miał możliwość obrotu 6 milionami, to bym nawet nie pomyślał, żeby grać, bo i po co ? Leżak, na leżaku obok dupa, słomka w szklance i palma nade mną:grin:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Obrót kwotą 6 mln, wcale nie oznacza jeszcze posiadania owych 6 mln - bo można to zrobić mając np. 200 k a mając 200k to na &quot;Leżak, na leżaku obok dupa, słomka w szklance i palma nade mną :grin:&quot; trochę krótko...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Co racja, to racja... Ale akurat wątpię, żeby tak było. No chyba, że miał chłopak swój miesiąc.
Poza tym wszystkie tego typu rankingi są tylko i wyłącznie chwytem buka na przyciągnięcie nowej kasy, tak jak napisał Woofer001... Limicik szybko można złapać, więc albo grał baardzo dużą ilość kuponów, albo ściema.

Do góry Bottom