>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

CIAG 1,70

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Myślę że można się na nim wzbogacić, Sam zaczynam go robić ????

System na spotkania z łącznym kursem około 1.70. W systemie ryzykujemy tylko 2 PLN. Stawka może być większa - wszystko zależy od zasobności portfela.

PRZYKŁAD:

Dzień 1; stawka: 2 PLN
Kurs: 1.70
Wygrana: 3.40 PLN

W następnym dniu gramy za to co wygraliśmy w dniu poprzednim.

Dzień 2; stawka: 3.4 PLN
Wygrana: 5.78 PLN

Dzień 3; stawka: 5.78 PLN
Wygrana: 9.83 PLN

Dzień 4; stawka: 9.83 PLN
Wygrana: 16.71 PLN

Dzień 5; stawka: 16.71 PLN
Wygrana: 28.41 PLN

Dzień 6; stawka: 28.41 PLN
Wygrana: 48.30 PLN

Dzień 7; stawka: 48.30 PLN
Wygrana: 82.11 PLN

Czysty zysk: 82.11 - 2 = 80.11 PLN

Gramy oczywiście tyle powtórzeń ile chcemy lub do momentu aż kwota będzie tak duża że zabraknie nam odwagi żeby całą postawić

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
No tak zyskamy tyle na ile jesteśmy skuteczni :p Wiesz tu zyskujesz nawet jeśli dojdziesz do 3 etapu czy tam 4 im dalej tym więcej zyskasz wiadomo. Głównym przesłaniem tego systemu jest to żeby się nie zadłużyć i stracić ewentualnie te 2 złote, czyli strata zerowa :p ???? , a jak się gra z takim konfortem to skuteczność rośnie :p ????

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
a czy wiesz, że:
a)średnio co 2 raz nie trafisz pierwszego meczu, jak i każdego następnego.
b)szanse na przejście takiego systemu do 7 etapu są równe ok. 2%?

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
ja nie jestem optymistą, ale raczej czuje się realistą i myśle, że aby móc sobie pozwolić na bukmacherke nie można być przepełnionym pozytywnym myśleniem; mając zbyt dużą pewność siebie szybko osiągniemy bankructwo. Pesymiści z kolei nie wchodzą w to wogóle i wychodzą na zero. Realiści natomiast zanim zagrają wszystko przeanalizują i obliczą czy się wogóle opłaca grać i sprawdzą prawdopodobieństwo działania ich systemu.

No chyba że u ciebie pozytywne myslenie wygląda tak, że &quot;To jest aż 2%&quot; ;-)

Pozdro

Do góry Bottom