>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciągi na lato, proste i przyjemne

Status
Zamknięty.
V 1

vanitas

Użytkownik
Po pewnej przerwie spowodowanej działaniami jednego z forumowych imbecyli postanowiłem powrócić na łono tego forum, a konkretnie tego działu, który powoli przeistoczył się w bazarek i nie ma zbyt wiele wspólnego z systemami.
Dla osób, które nie chcą handlować, a wolą śledzić testy przygotowałem coś wykorzystującego ligi letnie.
System zakłada grę podobną do ciągów remisowych szerzej opisywanych tutaj z tą różnicą, że niektóre wyniki końcowe dają zwrot danego poziomu.
Do rzeczy. Stawkowanie dla 10 poziomów:
7,500
12,000
18,000
27,000
42,000
60,000
90,000
138,000
207,000
309,000

Rezultaty kończące ciąg to 1/X , 2/X oraz 2/1
Wyniki, dzięki którym ciag zatrzyma się na aktualnym poziomie to X/1 lub HCP-1

Pierwsze mecze:

Inter Turku - Vaasa
AIK - Hammarby
Palmeiras - Nacional

V 1

vanitas

Użytkownik
G. Bistrita - CS Otopeni
Gaziantepspor - Eskisehirspor
Chateauroux - Ajaccio
Newell&#39;s Old Boys - Arsenal

V 1

vanitas

Użytkownik
Wybaczysz,ale cię zignoruję.
Jeśli będziesz miał kiedyś coś do powiedzenia na temat - zapraszam.
Wiesz, że trolli nikt nie lubi, więc zajmij się czymś pożyteczniejszym niz włażenie ludziom do testów i pokazywanie, że istniejesz.
Jeżeli nie potrafisz zaistnieć merytorycznie, to naprawdę musisz robić to na trolla?
Przeczytaj swoje 10 ostatnich wpisów na tym forum - może warto zastanowić się co ty tutaj robisz?
Na koniec - chętnie rozmawiam z osobami, które znają się na rzeczy i chcą wymieniać poglądy. Bo taka dyskusja rozwija.
Dyskusja z tobą z tobie podobnymi trollami nie ma dla mnnie zadnego sensu. Dlatego proszę -jeśli chcesz coś napisać, pisz merytorycznie.
Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Który to ten imbecyl?
To musiał być niezły imbecyl, skoro...

A to bez forum Pan se nie poradzi?
Odpowiem Tobie za autora tematu. Dziś napisałem PW z takim samym pytaniem. Kto taki jest tym imbecylem. Odpowiedzi nie otrzymałem, poprosiłem tutaj w temacie o sprawdzenie PW. Autor tematu chyba jednak nadal nie ma zamiaru odpowiadać mi...
Więc sam sobie odpowiem.
Tym imbecylem byłem ja.
Dziękuję bardzo za tak miły komplement autorowi tematu a teraz zamykam jego wszelakie tematy i banuję w związku iż wcześniej kolega łamał regulamin forum. Wrócił na forum i nadal nie dostosował się do wskazówek.
Pozdrawiam, życzę powodzenia :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom