>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ciąg Fibonacciego

U 0

uszy1983

Użytkownik
Jako że zazwyczaj gram progresywnie na remis tym razem
wypróbuję Ciąg Fibonacciego.
1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233...

Ten system gwarantuje mniejsze wygrane w porównaniu do progresywnego ale można obstawić więcej poziomów bez inwestowania ogromnej sumy.

Drużyna którą wybrałem to Sunderland ostatnio 7 meczy bez remisu w Premier League.Zaczynam też od większej stawki od razu od 100zł.
Mój Bank to 2100zł czyli 8 tygodni obstawiania.
I.Sunderland - Birmingham City 2010.08.14
100zł na Remis ????

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Domyślam się, że za pierwszym razem postawisz 100 zł.
Potem:
100 zł
200 zł
300 zł
500 zł
800 zł
1300 zł
2100 zł
To po zsumowaniu jest więcej niż twój bank. No chyba, że pisząc bank masz na myśli kwotę na ostatni poziomie progresji, a nie całkowitą kwotę jaką chcesz przeznaczyć.

U 0

uszy1983

Użytkownik
Tak to pomyłka, jeżeli chodzi o bank.
Pierwsze 4 tygodnie to ewentualna strata 700zł.
Kolejne 4 tygodnie to już 4700zł.
Można dostosować stawkę do wygranej np. w piątym meczu grają z Arsenalem i kurs powinien być 4.
Zobaczymy jak mi pójdzie, zawsze można trafić na czarną serię.

U 0

uszy1983

Użytkownik
No i poszło za pierwszym razem, nawet nie zdążyłem ciągu dobrze zacząć.
Sunderland - Birmingham 2-2
100złx3,25=325zł

225zł✅

Teraz szukam kolejnej drużyny wybiorę drużynę z serie A.

U 0

uszy1983

Użytkownik
Teraz będę grał na Chievo, trochę niski kurs bo 2,90zł.

I.AC Chievo Verona - Calcio Catania
2010.08.29
100zł na remis ????

niagara 0

niagara

Użytkownik
Ja bym na twoim miejscu ten system udoskonalil i przyspieszyl. Nie trzeba grac danej druzyny na upartego, w miedzyczasie nic nie stawiajac (chyba ze zle zrozumialem).
Ja bym to zrobil tak, ze wybieralbym druzny, ktory np. w 5 ostatnich meczach (ogolnie pojmujac) nie zremisowaly. I po kolei jechalbym te druzyny. ???? ???? ????
EDIT: (wyjasnienie)
Np. dzisiaj Anderlecht, Wigan, Real Madyt i powiedzmy Werder w ostatnich 4 spotkaniach nie zremisowaly, to uderzam po kolei te 4 druzyny. Jesli dalej nie ma remisu, to uderzam jutro, nastepne 4. Itd...
Sprawa wyglada tak, ze kilkanascie zespolow, ktore nie mialy remisow od 4 spotkan musialoby nie zremisowac. Jak dla mnie mission impossible ????

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Ja bym na twoim miejscu ten system udoskonalil i przyspieszyl. Nie trzeba grac danej druzyny na upartego, w miedzyczasie nic nie stawiajac (chyba ze zle zrozumialem).
Ja bym to zrobil tak, ze wybieralbym druzny, ktory np. w 5 ostatnich meczach (ogolnie pojmujac) nie zremisowaly. I po kolei jechalbym te druzyny. ???? ???? ????
EDIT: (wyjasnienie)
Np. dzisiaj Anderlecht, Wigan, Real Madyt i powiedzmy Werder w ostatnich 4 spotkaniach nie zremisowaly, to uderzam po kolei te 4 druzyny. Jesli dalej nie ma remisu, to uderzam jutro, nastepne 4. Itd...
Sprawa wyglada tak, ze kilkanascie zespolow, ktore nie mialy remisow od 4 spotkan musialoby nie zremisowac. Jak dla mnie mission impossible ????
Brawo cudowny plan ... :grin:
Kurde to może od razu puścić ze 100 kuponów totka na chybił trafił -
potargać &quot;wyrzucić &quot; 99 z nich Bo 1 się szybciej sprawdzi mniej czasu poświęconego i takie tam .

Do góry Bottom