>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chyba mozna spróbować :)

Status
Zamknięty.
M 0

matt321

Użytkownik
Siema.
Ostatnio przeglądając gazetke STS-u nasuną mi sie pewien pomysł.Może nie jest to jakiś specjalny system ale spróbować zawsze można Otóż kupiwszy w poniedziałek liste kursową pomyślałem,iż można zrobic takie kupony na cały tydzień (poniedziałek-piątek):
1.Robimy 2 kupony(powiedzmy po 16 meczy na każdym) i stawiamy tylko na takie drużyny,na których na przeciwnika jest kurs powyżej 8 zł. np.Manchester UTD-Charlton 1.15-11.40 i w tym przypadku stawiamy na 1.Może kursy nie bedą za wysokie ale jak uzbieramy 16 takich meczy to powinno to cos dać

2.Robimy 2 kupony(też 16 meczy na każdym) z tym że stawiamy na mecze w których kursy kształtują sie następująco: DAGENHAM-RUSHDEN 1.55 3.50 5.55 1.02 2.04 1.15. W tym przypadu stawiamy 1x i szukamy jeszcze tego typu meczy w całym tygodniu

Takie same kupony możemy również zrobić na sam weekend(sobota-niedziela).Wtedy możliwość wygranej bedzie wyższa ponieważ napewno nie znajdziemy aż tylu meczy odpowiadających tym typom.

Osobiście tego jeszcze nie testowałem ale spróbuje w tym tygodniu i zdam relacje jak poszło

Zapraszam do komentowania

Matt321

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
16 meczy to dużo i nie ma pewniaków. A na tyle meczy na pewno będzie jakaś niespodzianka. A wygrana również nie będzie za duża

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom