>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

China Open kwalifikacje 24.02-27.02.2011

Status
Zamknięty.
radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Ian McCulloch - David Gilbert
Pojedynek 57 w rankingu dwuletnim kroczącym po Welsh Open McCullocha z 82 Davidem Gilbertem. To nie przypadek, że Ian wyprzedza takich zawodników jak White, Burden, Jogia czy Pettman. Jego najlepszy okres gry miał miejsce a z 5 lat temu, ale wciąż stara się utrzymywać pewien określony poziom. Przecież to finalista British Open i półfinalista Mistrzostw Świata (był także raz w ćwierćfinale). Zawodnik znany szerszemu gronu fanów snookera, choć nigdy nie był tuzem tej dyscypliny, potrafił z powodzeniem rywalizować z najlepszymi na świecie (ogrywał już Dotta, Maguire, Williamsa czy Higginsa). W zakończonym niedawno Welsh Open Ian ograł Woolastona i McManusa, dostając na koniec rundy kwalifikacyjnej baty od Greena.
Gilbert pożegnał się z turniejem zanim McCulloch do niego przystąpił - w pierwszej rundzie kwali pokonał go Jak Jones. Co tu dużo pisać... David nigdy nie był graczem wybitnym, a jego największe sukcesy to pierwsze rundy MŚ czy Welsh Open. W pierwszym meczu kwalifikacji ograł Morrisa, ale umówmy się, że nie jest to nadzwyczajne osiągnięcie.
Doświadczenie, ogranie i technika są zdecydowanie po stronie Iana. Bądź co bądź, w następnej rundzie wygrany trafia na Milkinsa, z którym powalczyć może tylko Ian. Później Higginson, czyli człowiek jak najbardziej do ogrania, ale na koniec kwalifikacji czeka przykra niespodzianka, raczej nie do przejścia - Jamie Cope. Mimo wszystko, kursy zachęcają do gry więc chyba warto spróbować typu na zwycięstwo IMcC. ;)
Ian McCulloch @ 1,727
0:5!! ale masakra... :| chyba oduczy mnie ten mecz obstawiania spotkań wczesnych rund kwalifikacyjnych... ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Bardzo fajnie przeanalizowałeś mecz , jednak masz racje ze my tutaj w kraju nie mamy pojecia co dzieje sie na tych kwalach .Tam mecze jest bardzo łatwo &quot;pokierowac&quot; w odpowiedni dla zawodnikow sposob . Musze przyznac ze kiedys też probowałem sil , ale to jest bez sensu wtapianie ciezko wygranych pieniedzy ???? ewentualnie mozna poszukac jakiś dogów ????

L 0

lowca4

Użytkownik
ja wczoraj też wtopiłem, pierwszy raz postanowiłem zagrać kwalifikacje, McCulloch i Lisowski sprawili, że lekko popłynąłem.

Może jeszcze jutro spróbuję coś zagrać, dzisiaj odpuszczam. W pełni popieram, że nie warto tak wczesnych kwalifikacji grać

M 0

master21

Użytkownik
Hehe to chyba tylko ja wczoraj wygrałem ???? . Wziąłem Lawlera i Swaila po kursach 1,55. Dzisiaj zagram Milkinsa i Bonda po kursach ok. 1,58. Myślę, że powinno spokojnie wejść. Ewentualnie można spróbować Drago ale lepiej uważać bo gra z chińczykiem, a to w końcu China Open ????

L 0

lowca4

Użytkownik
na jutro zastanawiam się nad Kurtem Malfinem, naprawdę dobrze sobie radzi w tych kwalifikacjach. King to trudny dla niego rywal, jednak kurs może być dobry.

Na razie na jutro zapowiada się, że zagram:
Stephen Lee - Alfie Burden i
Ryan Day - Tom Ford

Lee i Day, powinni spokojnie pokonać swoich rywali. Alfie Burden mnie nie przekonuje patrząc na jego wyniki i nie powinien sprawić kłopotów Stephenowi.

Jeśli chodzi o Toma Forda to wygrana 5:3 z Liu Songiem niekoniecznie świadczy o dobrej formie. Day za to ograł ostatnio Ronniego, który mimo wypalenia wydaje mi się zawsze niewygodnym rywalem dla każdego.

Zobaczymy czy przyniosą coś fajnego do grania dalsze dzisiejsze gry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom