>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chelsea Londyn - Arsenal Londyn, HIT 7 kolejki Premier League [5.10.2014]

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Chelsea Londyn - Arsenal Londyn​

THE BATTLE FOR THE TITTLE​

Przed Nami Hit najlepszej ligi na świecie. Szlagier, w którym zapewne nie zabraknie emocji i naszpikowanych akcji przez jednych jak i drugich ekip.
Chelsea, weszła w sezon bardzo solidnie gra, jak z nut. A największym atutem póki co jest Diego Costa, który strzela bramki na zawołanie. Wygrywa w kwalifikacji na króla strzelców a to dopiero przed nami siódma kolejka. Arsenal zatem na sześć meczy, posiada aż cztery remisy. Na pewno trenerzy wystawią swoje najmocniejsze ogniwa i to oni będą oddawać swoje 200% na boisku. Didier Drogba, który wrócił do swojego starego zespołu zna patent jak pokonać Arsenal, ale czy on będzie w podstawowej jedenastce? Obie drużyny nie będą się oszczędzać i obie ekipy będą za wszelką cenę chcieli zdobyć komplet punktów. Warto również zaznaczyć, że ten mecz będzie Derbami Londynu, meczem od którego jest już głośno w samym Londynie. Nie sekretem od dziś jest to, że derby rządzą się swoimi prawami, ale spodziewałbym się tutaj jednak meczem kolejki. Arsenal pozyskał Sancheza, Chilijczyka o niebanalnej technice który potrafi niejednokrotnie namieszać. Więc i obrona The Blues będzie musiała być na baczności aby go powstrzymać. Spodziewam się wyrównanego meczu, ale jak będzie, to zweryfikuje boisko i sam mecz. Niech wygra lepszy!

Zapraszam do analiz na temat tego spotkania.​

Otrzymane punkty reputacji: +7
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Chelsea - Arsenal
Ciężko będzie powtórzyć wynik sprzed roku, gdy Chelsea zmiażdżyła Arsenal, ale jest spora szansa, że Chelsea wygra wysoko. The Blues grają obecnie najlepszy futbol w Anglii. Mają drużynę kompletną, bez jakichś słabych elementów. Wszyscy ważni gracze będą zdrowi na ten mecz. Arsenal z kolei gra przeciętnie, ale punktuje. O dziwo z taką grą jak do tej pory jeszcze nie przegrali meczu, więc najwyższy czas na porażkę. W obozie Arsenalu sporo kontuzji. Spośród ważniejszych graczy nie zagra Ramsey i Arteta. Ostatnio Arsenal wygrał w LM aż 4:1 i popis dał Welbeck. Ja za bardzo nie sugeruję się tym wynikiem. To był chyba najlepszy mecz Arsenalu w tym sezonie, ale przeciwnik nie był z najwyższej półki. Chelsea z kolei wygrała tylko 1:0 ze Sportingiem, ale zwycięstwo mogło być równie okazałe jak to Arsenalu. Świetny mecz zagrał bramkarz Sportingu i wpuścił tylko jedną bramkę.

Chelsea - Arsenal ✅ 2:0
Typ: 1
Kurs: 1,72
Buk: Marathonbet

Typ: Chelsea -1
Kurs: 2,30
Buk: Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +2
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Chelsea - Arsenal
No to przed nami mecz derbowy o miano najlepszej drużyny w Londynie! The Blues w ostatnim meczu pokonali Arsenal , aż 6:0 co nie było łatwo dla kibiców kanonierów. Chelsea zebrała 16 punktów do tej pory, z pięcioma zwycięstwami i jednym remisem podczas sześciu meczach Premier League. Arsenal, z drugiej strony, jest niepokonany w tegorocznej Premier League, ale jego cztery ostatnie mecze zakończyły się jednak remisami i zwycięstwem. Kanonierzy w derbach zagrają z dużą listą obrażeń, ale do dyspozycji są inni i pewnie będą chcieli się zrewanżować za upokarzające straty z tamtego roku. Widzę bardzo dobry mecz z dużą ilością szans na bramki z obydwu stron , a co za tym idzie na sytuacje pod bramkowe , gdzie np taki Diego Costa lubi prowokować i nie ciężko o faul. Ja w tym pojedynku uważam jak to w derbach , że będzie ostra walka i oczekuję , gdzieś przewinienia zawodników lub błędu sędziego i wchodzę w rzut karny.
Moja propozycja:
Rzut karny @ 4
Over 2.5 @ 1.72

Bwin / Bet365​

Otrzymane punkty reputacji: +19
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Chelsea - Arsenal
TYP : Chelsea over 1,5 gola +++++
1,66 Bet365

Mało czasu do meczu więc szybko napiszę co gram tutaj...
Uważam, że cieżko coś innego tutaj typować. Nie lubię grac 1x2, bo zbyt często są niespodzianki. Arsenal jest bardzo osłabiony kontuzjami..Chelsea w bezposrednich meczach bardzo często pokrywała over 1,5 gola.
Ten sezon narazie należy do nich i powinni tutaj spokojnie dwa gole wpakować.
Mi taki kurs bardzo odpowiada. Myślałem o bramce dla Arsenalu za 1,50, ale trochę mnie martwi, że nie strzelili Chelsea od dawna, a do tego te osłabienia.
Wole dwie bramki dla the Blues...To dziś siądzie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Na początku chciałbym się zgodzić co do typu w stronę Swansea. Myślę, że buki wystawiły troszeczkę zbyt wysoki kurs na zwycięstwo łabędzi i trzeba korzystać z tej okazji.
CHELSEA - ARSENAL
Derby + Szlagier = pełna spina i walka na całego. Arsenal na pewno będzie chciał zmyć plamę po zeszłorocznym 6-0 podczas gdy dla Chelsea już remis będzie porażką. W związku z tym spodziewam się meczu pełnego wrażeń i emocji i bardzo rozsądną opcją wydaje się pójście w kartki dla zawodników.
W barwach arsenalu moim faworytem jest jak zwykle Flamini @2.95, którego głowa, błędy oraz sama pozycja wymusza łapanie częstych żółtek.
Drugim panem na którego zwróciłem uwagę to Chambers @4.50. Młody boczny obrońca jest dość ofensywnie przysposobiony i z tegoż względu spodziewam się jakiegoś taktycznego faulu z jego strony. Nawet jeśli tak się nie zdarzy to na przeciw będzie miał dynamicznego i zwrotnego Hazarda, który jest częstą przyczyną łapania kartek.

Betsson
Jeśli chodzi o inne indywidualne kary to wychodzę z założenia, że Arsenal będzie grał głównie z kontry szybkimi skrzydłami takimi jak Ox, Sanchez czy Santi. Wtedy można szukać kar dla bocznych obrońców Chelsea jak np Ivanovic czy Filipe ????
Sędzia Martin Atkinson - 6 gier 28 kartek więc jest spoko. Do tego zapowiadają ładną pogodę w Londynie więc nie ma mowy o tym by pogoda wypaczyła obraz spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Oscar MVP. Najwaleczniejszy chłopak w Chelsea!
Kapitalny mecz! Tak właśnie chciałem, aby to Chelsea zgarnęła komplet punktów i się udało. Trzeba przyznać, że idą jak burza w tym sezonie, a co najlepsze na tym nie poprzestają. Bo sezon na dobrą sprawę niedawno się rozpoczął!

LONDON IS BLUE! &lt; 3

Gratuluje stawiającym, Bułeczka, Matcyp, ShakeYoBody oraz dla Nole&#39;a za trafne typy! ????
Ja osobiście tu nic nie stawiałem, delektowałem się samym meczem na własne oczy!

Pozdr!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom