>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chelsea Londyn (2 - 1) Tottenham Hotspur 11.03.2006

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
VS

11.03.06 13:45 Chelsea - Tottenham 1.45 3.60 6.10 1.05 2.26 STS

Zdecydowanym faworytem w tym meczu jest Chelsea. Po pierwsze atut własnego boiska,
po drugie fakt że Chelsea potrzebuje jeszcze tylko kilku zwycięstw żeby zapewnić sobie
tytuł Mistrza Anglii. Do tej pory Chelsea straciła na własnym boisku tylko 2 pkt (13-1-0)
remisując 1:1 z Charlton&#39;em. Tottenham na wyjazdach gra przeciętnie (4-5-4) i strzela
mało bramek. W pierwszym meczu tych drużyn padł wynik 2:0 dla Chelsea, a było to dnia
27 sierpnia 2005. Jestem pewny, że i tym razem Chelsea zainkasuje 3 punkty.

Mój Typ: 1 (dla mnie typ pewny w 100%) ✅

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zgadzam się. Faworytem w tym spotkaniu są gospodarze. Tottenhamowi wyraźnie nie leży zespół &quot;The Blues&quot;. Od 16 lat nie wygrali z &quot;Kogutami&quot;, w tym 32 ostatnie spotkania przeciw Chelsea nie zdobyli 3 punktów. Goście na wyjazdach grają w kratkę 4-5-4, gospodarze od ponad 2 lat jest u siebie nie do pokonania (w tym sezonie bilans 13-1-0). Derby Londynu prawdopodobnie wygraja Chelsea.

Mój typ: 1

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Po nieudanej grze w LM, Chelsea musi wygrac lige na otarcie lez tylko to im zostalo. U siebie graja calkiem niezle i mam nadzieje, ze nie bedzie takiej wpadki jak z Charltonem ???? . Tottenham w tym sezonie gral dobrze ale ostatnio cos slabiej im idzie.

Moj typ: 1

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Remis był bardzo blisko, ale w ostatnich minutach Chelsea strzeliła bramke na wage zwycięstwa.

Chelsea Londyn 2 - 1 Tottenham Hotspur

BRAMKI:
M. Essien 14 min. (1:0)
J. Jenas 45 min. (1:1)
W. Gallas 90 min. (2:1)

KARTKI:
D. Drogba (Chelsea) 90 min.
D. Duff (Chelsea) 91 min.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom