>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cheetos Tips :D

CheaTz990 336

CheaTz990

Użytkownik
Będę tutaj wrzucał swoje typy z analizami lub też bez
Każdy typ to 10j
Post automatycznie złączony:

Kupon na nockę od Betclica :
1 USA - Trynidad i Tobago ; over 2.5 gola w meczu @1,41
Analiza : Spotkanie które ma z góry założonego jednego faworyta czyli Amerykanów , więc chyba mój typ nikogo nie powinien zaskoczyć stawiam na over 2.5 gola w całym spotkaniu myślę że jakieś 3-0/4-0 ewentualnie 4-1 w zasięgu także na spokojnie i oby na zielono
✅
+14.10j

2 Honduras - Haiti ; Wygrana bez remisu pierwszej połowy przez Haiti @1,76
Analiza : W ostatniej analizie na dziś stawiam na wygrana pierwszą połowa przez zawodników z Haiti patrząc na ostatnie spotkania są w dobrej formie I na według mnie powinni wygrać przynajmniej pierwsza połowę tymbardziej że patrząc po statystykach i ostatnich spotkaniach zawodnicy Hondurasu na ostatnie 7 spotkań przegrali 5x pierwsza połowę a w tych spotkaniach w których wygrali pierwsza połowę lub zremisowali to były to zespoły o kilka poziomów gorsze a z każdym lepszym przeciwnikiem połowy były przegrywane dla przykładu z Meksykiem ostatnio 0-2 z Kanada 0-2 z katarem 0-1 także wydaje mi się że mój typ ma duże szanse powodzenia, zieloności
❌️
-10j

3 Meksyk - Katar ; Katar strzeli bramkę @1,63
Analiza : W tym spotkaniu postanowiłem dać typ który aby stał się zielony underdog tego spotkania czyli Katar musi strzelić minimum jednego gola , moim argumentem do tego typu jest przede wszystkim to że Meksyk ma pewne wyjscie z grupy z pierwszego miejsce a Katar nadal może liczyć na wyjscie z grupy jeśli jakimś cudem pokonałbym zawodników z Meksyku aczkolwiek typ na minimum jednego gola zawodników z Azji jest dość duża ponieważ są w miarę równej formie jak przegrywają to nie tracą dużo bramek a nawet najczęściej zdarza im się strzelić minimum jedna bramkę alternatywny typem tego meczu jest też jakiś over 2.5 maybe 3.5 aczkolwiek to już według mnie bardziej ryzykownie ponieważ Meksyk może całkowicie odpuścić ten mecz w ataku i skupić się tylko na obronie może strzelić jednego gola a Katar musi cisnąć jeżeli mają większa ambicje niż wejść zagrać 3 mecze i zgarnąć kasę za turniej
✅
+16.3j

4 Jamajka - Saint Kitts i Nevis ; Jamajka -1.5 handicap w pierwszej połowie @1,66
✅
+16.6j

Każdy typ ma stawkę 10j
Postawione łącznie 40j, wróciło 47j
Bilans +7j
✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +336
Do góry Bottom