>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chcieć, to móc - Australian Open 2014

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Śladem użytkownika MacieqLeo zakładam podobny temat, który będzie służył do śledzenia moich marzeń. Na pierwszy plan wychodzi Australian Open i spotkanie z Dominiką Cibulkova, Mandy Minella i Gaelem Monfilsem. Od razu zaznaczam, że nic na siłę. Na początku mój budżet to 300 zł. Do wylotu chociażby na kilka dni muszę ugrać tutaj około 5000 zł.
Typy będę podawał z tenisa, najczęściej na dzień pojawi się jedna analiza. Statystyki będą co miesiąc, podsumowanie 1 grudnia 2013 roku, życzcie mi powodzenia!
Poprzedni temat, założony nie dawno zostaje &quot;zamrożony&quot;.
******​

???? Aleksandr Dolgopolov v Ivan Dodig | typ: Dodig @ 3.00 Bet365 ✅ [4:6 4:6]
Stawka: 25,00 zł
v
Ćwierćfinał turnieju w Monachium, spotkanie gdzie w oczy rzucają się kursy. Każdy od razu wie co trzeba zrobić. Typuję tutaj zwycięstwo Dodiga, który na pewno nie przypadkowo wdarł się tak daleko w tym turnieju. W pierwszej rundzie pokonał Davydenko, w R16 Cilicia - na dodatek to wszystko bez straty seta! Dolgopolov w pierwszej rundzie uporał się z rodakiem Stakhovsky&#39;m, R16 to już ciężko i szczęśliwie zakończony dla Ukraińca pojedynek z Tursunovem, gdzie było blisko do niespodzianki jednak Rosjanin nie radził sobie z presją i Aleksandr wygrywał sety dwukrotnie po tiebreaku. Dolgopolov w tym sezonie gra bardzo słabo, najlepsze wyniki to ćwierćfinał w Monachium i w Memphis. Ostatnio przebłysk i dobre spotkanie z Del Potro zakończone jednak zwycięstwem Argeńtyńczyka. Dodig w tym sezonie gra bardzo solidnie. Ćwierćfinały w Zagrzebiu, Delray Beach. Do trzecich rund dochodził w Australian Open czy Indian Wells. Mecze w Monachium pokazują jak dobry poziom prezentuje w tym momencie, oczywiście Dolgopolov to Dolgopolov jednak nie jest to zawodnik godny zaufania w takiej formie w jakiej jest. Ivan jest dobrze przygotowany, nie popełnia wielu błędów co w jego przypadku jest przepisem na dobre wyniki. Obaj tenisiści najlepsze wyniki osiągają na mączce, więc mecz może być ciekawy.
+ 50,00 zł

Otrzymane punkty reputacji: +16
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
ATP Monachium, 13:30
???? Haas Tommy v Dodig Ivan, ⛔
4.00 Sportingbet
v
Półfinał turnieju w Monachium, gdzie mamy wiele niespodzianek. Ivan Dodig jest jedną z nich. Zaznaczam od razu, że nie widziałem dzisiejszego meczu Haasa, jednak po wyniku można stwierdzić, że grał bardzo dobrze. Oglądałem dziś mecz Dodiga z Dolgopolovem, gdzie Chorwat grał fantastycznie. Serwis pomagał w wielu momentach, był kluczowym argumentem w grze Ivana. Bez bicia przyznaję, że Dolgopolov pomógł dużą ilością błędów, jednak zasługi Dodiga są duże. Statystyki były przeze mnie przytaczane przy okazji wcześniejszego meczu z Aleksandrem. Tenisiści spotkali się raz w całej karierze, dokładnie w tym roku w Delray Beach. Był to ćwierćfinał tego turnieju. Po trzy setowym meczu wygrał Tommy, jednak tamtejsza forma Ivana była zdecydowanie słabsza niż ta, którą osiągnął w tym tygodniu. Tommy ten sezon ma bardzo dobry, bilans 17/9 - w tym roku finał w San Jose, półfinały w Delray Beach, Miami i Monachium. Można powiedzieć, że Niemiec na stałe mieszkający w Stanach Zjednoczonych przechodzi drugi renesans. Sam gram jutro bardziej bezpieczniejszy typ na +1.5 sets dla Dodiga, za pewnę sytuacja się powtórzy i jutro rano znów kursy będą niższe tak więc polecam już dziś skorzystać!
Stawka: 15,00 zł.

???? Haas Tommy v Dodig Ivan (+1,5 sets) | Typ: Dodig @ 2.00 Bet-at-home ⛔
Stawka: 20,00 zł.
-35,00 zł.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Elias Gastao v Mathieu Paul-Henri | Typ: Mathieu @ 2,30 Betsson ✅
Stawka: 10,00 zł.
+13,00 zł.
???? Torro-Flor Maria-Teresa v Larsson Johanna | Typ: Torro-Flor @ 1,48 ✅ [6:3 6:1]
???? Riba-Madrid Pere v Donskoy Evgeny | Typ: Donskoy @ 1,50 ⛔ [5:7 7:5 6:3]
v
Kwalifikację do turnieju głównego w Madrycie. Z jednej strony dobrze mi znany talent z Hiszpanii, który nie wiadomo z jakich powodów spadł na tak daleką pozycję. Jeszcze w 2011 roku był w pierwszej setce rankingu. Teraz gra zazwyczaj w Futuresach. Największym jego sukcesem w tym sezonie jest R16 w Santiago, gdzie następnie przegrał z Delbonisem, 6:4 6:4. Z drugiej strony Rosjanin, Evgeny Donskoy, który jest znany z wygrania seta przeciwko Andy&#39;emu Murrayowi w Miami. Najwięcej gra na clay&#39;u jednak sam mówi, że ulubioną nawierzchnią jest hard. W tym sezonie doszedł do trzeciej rundy Australian Open, gdzie uległ wyżej rozstawionemu Japończykowi, Kei&#39;owi Nishikori. Poza tym wyniki średnie R16 w Delray Beach, dwie pechowe porażki na kortach ziemnych. Najpierw w Bukareszcie przegrał z Nieminenem, potem w Oerias w drugim secie od wygrania meczu dzieliły go dwa punkty, (prowadził w tiebreaku 5-3) jednak ostatecznie Istomin wygrał tiebreak a następnie cały mecz. Riba-Madrid to nie jest zawodnik na turnieje ATP, zatracił gdzieś swoją formę, Futuresy to jego miejsce. Ciężko mu się przebić do Challengerów, więc w ATP gra tylko z powodów narodowościowych. W normalnych okolicznościach Donskoy musi wygrać ten mecz, innej opcji nie widzę.

Betsson
AKO: 2,22
Stawka: 15,00 zł.
-15,00 zł.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Dzień słaby, głównie poprzez głupie typy na Dodiga i pusiaka Donskoya. Poza tym nieźle. Teraz ostatni bet, który powie co dalej, jeśli wygra walczymy dalej, jeśli nie - koniec marzeń, powrót do normalnej rzeczywistości.
???? Dominguez - Lino Lourdes v Simona Halep | Typ: Dominguez - Lino @ 1.87 Pinnacle Sports ✅✅✅
Stawka: 100,00 zł
+87,00 zł
Dzień II: +5,50 zł

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Zheng J. v Kuznetsova S. ⛔
5.18 Betfair
v
Spotkanie pierwszej rundy turnieju w Madrycie. Pod lupę biorę mecz dwóch zawodniczek, które tego sezonu na pewno za udany nie mogą uznać. Chinka Zheng w tym sezonie zagrała dwa dobre turnieje. Australian Open i trzecia runda (porażka z Goerges) i Dubai R16. Kuznestsova na początku sezonu grała dobrze jednak potem spuściła z tonu. W styczniu osiągnęła ćwierćfinał w Sydney i w Melbourne. Tydzień temu Rosjanka rozpoczęła sezon na clay&#39;u. W Oerias doszła do ćwierćfinału, wcześniej pokonując Lepchenko i Voskoboevą. W ćwierćfinale po fatalnym meczu uległa Szwajcarce, Rominie Oprandi. Dzisiejsze rywalki znają się bardzo dobrze ponieważ, grały ze sobą już siedem razy. Pierwsze sześć meczy wygrywała Kuźnetsova, ostatni wygrany mecz przez Rosjankę odbył się w 2010 roku w Montrealu. W 2012 roku w Auckland wygrała Chinka Zheng, więc może być podbudowana tym wynikiem. Jak wiemy Zheng to nie jest wirtuozka mączki jednak wyniki nie są tak bardzo złe, Kuznetsova ostatnimi czasy też nie może się pochwalić dobrymi wynikami, może poza R16 Roland Garros. Kurs jak dla mnie jest za duży, mecz to niespodzianka, trudno przewidzieć co się stanie więc z miłą chęcią gram!
Stawka: 10,00 zł
-10,00 zł

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
ATP Madryt
???? Lopez F. v Gimeno-Traver D. ⛔⛔⛔
2.25 Bet365
v
Wewnątrz hiszpański pojedynek w pierwszej rundzie turnieju z cyklu Masters w Madrycie. Faworyt bukmacherów to Gimeno-Traver, jednak powodów takiej decyzji nie zauważam. Zapewne bukmacherzy sądzą, że Lopez jest bez formy bo nie gra już dwa miesiące. W Madrycie trenuje od kilku dni, pogrywa z Milosem Raoniciem. Daniel Gimeno-Traver w poprzednim tygodniu grał w Oerias, jednak pozytywnym występem tego nie nazwę. Dobry pierwszy set z Robredo a potem myśli wzięły górę i po wszystkim. Dziś będzie grał przed własną publicznością więc może być podobnie, Daniel ma bardzo słabą psychikę, a doświadczony Lopez może to dziś wykorzystać. Panowie spotykali się raz w bezpośrednim pojedynku, nie całe dwa lata temu w Gstaad, gdzie po krótkim meczu wygrywał starszy z Hiszpanów, Feliciano Lopez. Dla Lopeza będzie to turniej inaugurujący sezon na mączce, młodszy z Hiszpanów, Gimeno-Traver gra już od początku sezonu, jednak niczym wielkim pochwalić się nie może. Bilans 4/8 mówi sam za siebie. Poza ćwierćfinałem w Vina del Mar, odpadał w pierwszych rundach lub przechodził do R16 jednak po pokonaniu zawodników z poziomu Challengerów (Lajovic, wyjątkiem jest tutaj wygrana z Berlocqiem). Dziś ten mecz oceniam 50/50 tylko z tego względu, że Lopez na mączce się jeszcze nie pokazał. Jest on jednak dla mnie faworytem. Lopez w tym sezonie gra mało, druga runda Australian Open, i finał w Memphis to turnieje gdzie Hiszpan pokazał się z dobrej strony. Kurs satysfakcjonujący, trzeba grać, polecam!
-25,00 zł

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Cibulkova D. v Lisicki S.
1.95 Pinnacle Sports
v
Spotkanie to odbędzie się jutro, jednak ja już dziś pobieram, bo kursy na pewno polecą w dół. Dla wielu z Was faworytką jest Lisicki, jednak ja widzę to zupełnie inaczej. Dominika Cibulkova miała gorszy okres w ostatnich tygodniach, porażka z Ulą Radwańską to pokazała, przez ostatni tydzień mogła znów trenować i jak widać wróciła w niezłej formie. Wczoraj zdecydowane zwycięstwo nad Lesyą Tsurenko (6:3 6:2). Patrząc na drabinkę Cibulkova łatwego zadania mieć nie będzie, po ewentualnym wyeliminowaniu Lisickiej, może trafić na rozstawioną z dwójką, Marię Sharapovą. Patrząc na ostatni mecz Lisickiej, jest ona w fatalnej formie, jak w meczu Cibulkovej z Radwańską zabrakło wykończenia, tak reprezentantka Niemiec zawiodła na całej linii. Mączka to ulubiona nawierzchnia Cibulkovej, na clayu pokonała wielką Azarenkę. W spotkaniach bezpośrednich mamy remis, po jednym zwycięstwie, jednak nie można przywiązywać do tych spotkań dużej wagi, gdyż były one rozgrywane, dwa i cztery lata temu. Według mnie w jutrzejszym spotkaniu wszystko będzie zależeć od reprezentantki Słowacji, jeśli ona będzie grała na dobrym poziomie, wygra to spotkanie. Sabina Lisicki nigdy nie dołączy do czołówki, jest już dość doświadczoną zawodniczką a wyników wciąż brak. Dominika Cibulkova słabo rozpoczęła ten sezon jednak z dnia na dzień jest lepiej. Wypadek przy pracy w meczu z Radwańską - trzeba to szybko wymazać, wczorajszy mecz pokazał, że Domi potrafi grać i do jutrzejszego meczu przystąpi mega zmotywowana!

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Giraldo Santiago v Wawrinka Stanislas
5.27 Pinnacle Sports
Druga runda turnieju w Madrycie, spotkanie triumfatora turnieju z zeszłego tygodnia z reprezentantem gospodarzy. Ja typuję tutaj zwycięstwo tego drugiego i widzę na to niezłe szanse. Giraldo gra dobrze, dziś pokonał wyżej rozstawionego rywala - Martina Klizana, na dodatek bez żadnych problemów 2:0. Jutro zagra z Stanem Wawrinką u którego zauważyłem pewną tendencję. W tym roku był już w finale turnieju w Buenos Aires, gdzie przegrał z Ferrerem. Następnie zagrał słaby mecz i uległ Fogniniemu. Po wygranym turnieju w Oerias, w pierwszej rundzie pokonał Copila po nie zbyt łatwym pojedynku. Myślę, że coś nie tak jest z przygotowaniem Szwajcara, nie wiem - jedno jest pewnie, jutro może powtórzyć się sytuacja z Acapulco. Giraldo jest w gazie po dzisiejszym zwycięstwie, więc na pewno łatwo skóry nie odda. Obaj panowie nigdy na korcie się nie spotkali, jutro będzie szansa na konfrontację. Kurs mi bardzo odpowiada, Giraldo na pewno zagrozi wyżej rozstawionemu rywalowi. Santiago przed meczem z Klizanem pokonał Stakhovskiego i Portugalczyka, Joao Souza. Statystyk Kolumbijczyka nie będę przytaczać bo jak grał gdzieś dobrze w tym sezonie to w Challengerach. Powiedzmy sobie szczerze - ten sezon nie należy do niego, jednak jutro może zrobić duży krok do poprawy! Polecam!
Stawka: 15,00 zł

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Oudin M. v Cibulkova D. | Typ: Cibulkova @ 1.25 ✅
???? Burnett N v Vinci R. | Typ: Vinci @ 1.25 ✅
???? Murray A. v Granollers M. | Typ: Murray @ 1.166 ⛔
Marathonbet
AKO: 1.823
Stawka: 50,00 zł
-50,00 zł

Do góry Bottom