0 maximos Użytkownik Czerwiec 13, 2006 #1 Witam! Mam zamiar założyć konto w BAH czy są tam teraz jakies jeszcze promocje bądz jakies inne korzysci z założenia konta?
Witam! Mam zamiar założyć konto w BAH czy są tam teraz jakies jeszcze promocje bądz jakies inne korzysci z założenia konta?
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 13, 2006 #2 Jak narazie to milczy trzeba było to szybciej zrobić kiedy było 100 % Bonusu !! a teraz byś musiał czekać
Jak narazie to milczy trzeba było to szybciej zrobić kiedy było 100 % Bonusu !! a teraz byś musiał czekać
14 daimler Forum VIP Czerwiec 13, 2006 #3 Re: Chce założyć konto w <a href= Witam! Mam zamiar założyć konto w <u>BAH</u> czy są tam teraz jakies jeszcze promocje bądz jakies inne korzysci z założenia konta? Kliknij aby rozwinąć... Są korzyści np. BAH co jakiś czas organizują akcje i wysyłaja bony o wartości 5 zł ,które trza 3 razy obrócic i mozna wypłacać :wink:
Re: Chce założyć konto w <a href= Witam! Mam zamiar założyć konto w <u>BAH</u> czy są tam teraz jakies jeszcze promocje bądz jakies inne korzysci z założenia konta? Kliknij aby rozwinąć... Są korzyści np. BAH co jakiś czas organizują akcje i wysyłaja bony o wartości 5 zł ,które trza 3 razy obrócic i mozna wypłacać :wink:
0 k_f_c Użytkownik Czerwiec 16, 2006 #4 w ostatnim miesiącu były 2 (wp i interia) także chyba się opłaca