KLIKA SŁÓW O POWYŻSZYM KUPONIE .
Mam ochote podac jakas analize , wiec podam , ostatnio forma mi nie dopisuje w Bukmacherce wiec probuje kazdymi sposobami i nadal "lipa" , powoli a do celu , nie ma co sie załamywac trzeba probowac .
DO BOJU
BARCELONA : po ostatnim meczu pokazala swoj charakter , jedna z najlepszy druzyn w Europie , faworyci PRIMERA DIVISION , graja z Ossasuna wiekszych problemow nie powinni miec KATALONCZYCY.
REAL M : gwiazdorki , z nadzieja ze barcelona przegra lub zremisuje a oni wygraja ???? , graja z twardym rywalem Valencja ktorzy spisuja sie ostatnio calkiem niezle , ale to jest real pełen gwiazd , i talentu ???? ale gwiazdy same nie graja ? co nie ? Real teraz bedzie sie spieszyl i grał na pelnej zeby znalesc sie na fotelu LIDERA .
Arsenal : o tak KANONIERZY , maja okazje zasiasc na fotelu lidera nawet przez 12 godzin , graja z marnym przeciwnikiem znajdujacym sie na 4 miejscu od dołu tabeli , mysle ze smiało mozna postawic Arsenal -1 .
Chelsea : graja z Evertonem ktory tez ostatnio nie spisuje sie najlepiej , marny remis 2:2 i porazka 1:4 , Chelsea tez zespol z wyzszej połki bezproblemowo powinni se poradzic w tym meczu .
Milan: Jest Fanem tego zespołu , nie wiem czemu ale od kilku lat podoba mi sie gra Milanu , no to tak staruszki pierwszy zespol Seri A
, maja 3 pkt przewagi nad Lazio jest jest to zaduzo wiec łatwo tego meczu nie sprzedadza . Nie ma co tu mowic TYLKO MILAN !
FC Kopenhaga: ten zespol to miotacz ognia w Dunskiej lidze zero porażek 3 remisy i reszta wygrana , maskara , zrobili se taka przewage nad 2 zespolem ze to jest POEZJA 19pkt przewagi :d to sie mowi samo za siebie, graja ze słabym przeciwnkiem ktory lubi najwidoczniej znajdowac sie na dolnej czesci tabeli .
Panathinaikos : walczy z Olimpiakosem o pierwsze miejsce ida leb w leb , tylko w ich glowach teraz jest wygrana i porazka badz remis Olimpiakosu , tez maja spora przewage nad 3 zespolem maja taki sam dorobek co Liderzy ???? przegrali tylko raz i zremisowali 3
Twente , PSV , Ajax:]tutaj podam 3 zespoly , 3najlepsze ekipy EREDIVISIE , kazdy z nich chcialbym wygrac ta lige okej , tutaj jest zacieta walka Twente z takim samym dorobkiem pkt co PSV , za nimi Ajax co maja tylko 3 pkt mniej , kazdy liczy na wygrana i na porazke innych zespołow .
Dziekuje tyle odemnie , sory za bledy , pisałem na spotkanie .
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
Jeśli Pomogłem Albo Podobała Ci Sie Analiza podziekuj ???? +dzięki