>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Chce troche kasy . Wygram ?

on1 1

on1

Użytkownik
Nie oszukujmy sie mam 16 lat, sport kreci mnie od dziecinstwa , a bukmacherka mnie wciagnela . Obstawiam juz ze 3 lata , nie zawsze , ale postaram sie regularnie teraz obstawiac. Pozdrawiam
Ps: wiem ze te forum +18 , jak moderator czy admin moze to prosze nie banowac.
Stawiam w millenium.
Staram sie poprowadzi temat skuteczanie i przejrzyście.

#1#
⚽ H. Tel Aviv-Benfica 2 (1.70) Wynik:zero:3 ⛔
⚽ Rangers-Manchester Utd (2) (1.80) Wynik:zero:1 ✅
⚽ Panathinaikos-Barcelona (2) (1.35) Wynik:zero:3 ✅

Stawka:15zl
AKO: 4.13
Wygrana:54.52zl

strzala 377

strzala

Użytkownik
Forum jest od 18 roku życia. Bukmacherka jest od 18 roku życia chociaż zapewne wielu użytkowników tego forum grało już jako nieletni. Nie ważne. Nie wiem po co się chwalisz że masz dopiero 16 lat, zapewne skończy się to banem ;). Ale nie wiem, to nie zależy ode mnie...
pozdro i powodzenia, chociaz ciezko widze te typy, szczegolnie Benfice. Manchester również lekko mial nie bedzie, ale powodzenia...

L 3

liver23

Użytkownik
a ja uważam wręcz przeciwnie, benfica jest najpewniejszym typem zaraz po totenhamie, oczywiście moim zdaniem.. o co niby grają izraelczycy? chyba o nic, benfica ma szanse na wyjście z grupy. o potencjale obydwu zespołów szkoda się w ogóle rozwodzic
życzę powodzenia, ale musisz wiedziec że w dłuższej perspektywnie nie wygrasz, tak to już jest.. parę kuponów na fuksie wejdzie, każdemu.

artsik 3

artsik

Użytkownik
On przynajmniej się przyznał. Założę się że co najmniej 10% użytkowników na tym forum niema 18 lat.

on1 1

on1

Użytkownik
trudno wiem moge dostac bana , ale prosze admina o wyrozumialosc i niech da mi pograc troche razem z wami .

on1 1

on1

Użytkownik
#2#
:hokej: Herning - Esbjerg (1) (1.40)
:hokej: Dinamo Minsk - Chabarovsk(1) (1.55) Wynik:3:5 ⛔
:hokej: Dinamo Riga - Novokuzneck (1) (1.55) Wynik: 4:1 ✅
▶ Skovde - HK Malmo (1) (1.50)Wynik: 29:30 ⛔

Stawka:10zl
AKO: 5.05
Wygrana:44.44zł

EDIT: narazie chyba hokeja odstawie se na bok

on1 1

on1

Użytkownik
#3#
⚽ CSKA Moscow-Lausanne (1) (1.17) Wynik: 5:0 ✅
⚽ Dortmund-Karpaty (1) (1.15) Wynik:3:0 ✅
⚽ Steaua Bucharest-Liverpool (2) (2.30) Wynik:eek:ne:1 ⛔
⚽Rapid Vienna-FC Porto (2) (1.90) Wynik:eek:ne:3 ✅

AKO: 5.88
Stawka: 2zł
Wygrana: 10.35zł

EDIT: jak zwykle cos nie tak

on1 1

on1

Użytkownik
#4#

⚽ Groningen-Vitesse (1) (1.55) Wynik:4:1 ✅
⚽ Duisburg-FSV Frankfurt (1) (1.60) Wynik:eek:ne:3 ⛔ PARANOJA !
⚽ Benfica-Olhanense (1) (1.32) Wynik:two:0 ✅
⚽ CFR Cluj -U. Craiova (1) (1.55) Wynik:two:1 ✅
⚽ Trabzonspor-Bucaspor (1) (1.22) Wynik:two:0 ✅
⚽ Lazio-Inter (x2) (1.38) Wynik:3:1 ⛔

AKO:7.90
Stawka: 4.50zł
Wygrana: 31.28zł

on1 1

on1

Użytkownik
#4#

⚽ Osasuna-Barcelona (2) (1.20)
⚽ Real M.-Valencia (1) (1.35)
⚽ Arsenal-Fulham (1) (1.27) Wynik:two:1 ✅
⚽ Chelsea-Everton (1) (1.33) Wynik:eek:ne:1 ⛔ BARANY !
⚽ AC Milan-Brescia (1) (1.22)
⚽ FC Kopenhaga-Esbjerg (1) (1.35) Wynik:3:1 ✅
⚽ Panathinaikos-Panserraikos (1) (1.18)
⚽ Twente-Graafschap (1) (1.22)
⚽ PSV-Heracles (1) (1.18)
⚽ Ajax-Nijmegen (1) (1.20)

Kurs ogólny: 9.19
Stawka: 16.00 zł
Przewidywana wygrana: 129.35 zł

on1 1

on1

Użytkownik
KLIKA SŁÓW O POWYŻSZYM KUPONIE .

Mam ochote podac jakas analize , wiec podam , ostatnio forma mi nie dopisuje w Bukmacherce wiec probuje kazdymi sposobami i nadal &quot;lipa&quot; , powoli a do celu , nie ma co sie załamywac trzeba probowac . DO BOJU

BARCELONA :
po ostatnim meczu pokazala swoj charakter , jedna z najlepszy druzyn w Europie , faworyci PRIMERA DIVISION , graja z Ossasuna wiekszych problemow nie powinni miec KATALONCZYCY.
REAL M : gwiazdorki , z nadzieja ze barcelona przegra lub zremisuje a oni wygraja ???? , graja z twardym rywalem Valencja ktorzy spisuja sie ostatnio calkiem niezle , ale to jest real pełen gwiazd , i talentu ???? ale gwiazdy same nie graja ? co nie ? Real teraz bedzie sie spieszyl i grał na pelnej zeby znalesc sie na fotelu LIDERA .
Arsenal : o tak KANONIERZY , maja okazje zasiasc na fotelu lidera nawet przez 12 godzin , graja z marnym przeciwnikiem znajdujacym sie na 4 miejscu od dołu tabeli , mysle ze smiało mozna postawic Arsenal -1 .
Chelsea : graja z Evertonem ktory tez ostatnio nie spisuje sie najlepiej , marny remis 2:2 i porazka 1:4 , Chelsea tez zespol z wyzszej połki bezproblemowo powinni se poradzic w tym meczu .
Milan: Jest Fanem tego zespołu , nie wiem czemu ale od kilku lat podoba mi sie gra Milanu , no to tak staruszki pierwszy zespol Seri A
, maja 3 pkt przewagi nad Lazio jest jest to zaduzo wiec łatwo tego meczu nie sprzedadza . Nie ma co tu mowic TYLKO MILAN !
FC Kopenhaga: ten zespol to miotacz ognia w Dunskiej lidze zero porażek 3 remisy i reszta wygrana , maskara , zrobili se taka przewage nad 2 zespolem ze to jest POEZJA 19pkt przewagi :d to sie mowi samo za siebie, graja ze słabym przeciwnkiem ktory lubi najwidoczniej znajdowac sie na dolnej czesci tabeli .
Panathinaikos : walczy z Olimpiakosem o pierwsze miejsce ida leb w leb , tylko w ich glowach teraz jest wygrana i porazka badz remis Olimpiakosu , tez maja spora przewage nad 3 zespolem maja taki sam dorobek co Liderzy ???? przegrali tylko raz i zremisowali 3
Twente , PSV , Ajax:]tutaj podam 3 zespoly , 3najlepsze ekipy EREDIVISIE , kazdy z nich chcialbym wygrac ta lige okej , tutaj jest zacieta walka Twente z takim samym dorobkiem pkt co PSV , za nimi Ajax co maja tylko 3 pkt mniej , kazdy liczy na wygrana i na porazke innych zespołow .

Dziekuje tyle odemnie , sory za bledy , pisałem na spotkanie .
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
Jeśli Pomogłem Albo Podobała Ci Sie Analiza podziekuj ???? +dzięki

Otrzymane punkty reputacji: +1
micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Dla mnie za dużo zdarzeń, Barce mogłbyś zagrać w hendi cupie, do tego Chelsea i mecze z wyzszymi kursami, bo takie 1,2 to są &quot;pewniaki&quot;, ktore rzadko wchodza takimi ilosciami ;)

on1 1

on1

Użytkownik
#5#
vs

:hokej: Bar.Astana-OHK Dinamo
Typ: OHK Dinamo
Kurs: 2.22
Wynik:eek:ne:1 ⛔ ehhhh

vs

⚽ Doxa Drama-Ilioupoli
Typ: Doxa
Kurs:1.50
WYNIK:two:0 ✅

AKO:3.15
Stawka: 15zł
Wygrana: 41.58zł

on1 1

on1

Użytkownik
#6#
vs

:hokej: Dinamo Riga -Spartak Moscow
Typ:1
Kurs:1.90
Wynik:eek:ne:2 ⛔

vs

:hokej: AIK Stockholm - Färjestads BK
Typ:2
Kurs:2.15
Wynik:zero:4 ✅

AKO:4.19
Stawka:5zł
Wygrana:18.44zł

on1 1

on1

Użytkownik
#7#
vs

⚽Lausanne-Nyonnais
Kurs:1.25
PRZEŁOZONE
vs

⚽ Vaduz-Winterthur
Kurs:1.40
Wynik:3:0 ✅

vs

⚽ Steaua Bucharest-U. Cluj
Kurs:1.35
Wynik:3:0 ✅

vs

⚽ FC Porto-Setubal
Kurs:1.12
Wynik:eek:ne:0 ✅

AKO:2.65
Stawka:10zł
Wygrana:23.32zł
------------------------------------------------------------------------
Czy Mikołaj Dziś Pomoże ?

on1 1

on1

Użytkownik
Paranoja co sie w ostanich dniach dzieje w tym sporcie , niemoge , teraz to najgorszy wygra z najlepszym , nie wiem czy ja mam tylko takiego pecha , ze zawsze po 1 meczu , albo remis jakis czy cos . KHL totalnie dzis wtopa , a mialem dobre nadzieje niezle statystyki myslalem dlugo analizowalem i tak GOWNO z tego wyszlo , niestety teraz tylko ostatni kupon . Badzmy dobrej mysli .Mam jeszzce pytanie Lausanne - Nyonnais ten mecz zostal przelozony nie wie moze ktos na kiedy &gt;?&lt;

Do góry Bottom