>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Chat w bet365

gwiazdarocka 35

gwiazdarocka

Użytkownik
Chciałem dostać wyciąg z konta w bet365 od początku założenia konta by dowiedzieć się jaka jest łaczna stawka i łaczny zwrot od początku gry.Ciężko się dostać długie kolejki i ciągle proszą mnie o cierpliwosć.No ale w koncu udało się ktoś łaskawie mi odpisał i poproszono mnie o powod dlaczego chce taki wyciąg.No to ja nie wiedziąc co zabardzo mam napisać skrobnałem że przecież państwa firma dba o odpowiedzialną grę a ja chce monitorować swoją grę.Odpisali mi że zadzwonią do mnie w tej sprawie.teraz wchodzę dostaje wiadomość że wprowadzono restrykcje na moim koncie.Pisze znowu na ich chat a tu wiadomość ze konto jest zablokowane.No niech ich ....Nie warto ich o cokolwiek prosić.Co za syf.Teraz będę pewnie czekał tydzień albo więcej jak łaskawie zadzwonią. ONi wiadomość chce monitować swoją grę odebrali chyba jako : &quot; Zablokujcie mnie , jestem uzalezniony , pomocy aa&quot; szkoda słów ????

gwiazdarocka 35

gwiazdarocka

Użytkownik
Rozmawiałem dziś z nimi telefonicznie , pani po zadaniu kilka pytań,stwierdziła po rozmowie z przełożonym że konto zostanie zablokowane na stałe.Co za cyrk ???? Poprosiłem ich o wyciąg z konta a tu takie coś masakra ???? Są na mnie stratni na kilka tysięcy złotych więc uznali że to za dużo,trzeba poszukać innego buka.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Bet po przejściu na gibraltarską licencję świruje i jest przewrażliwiony w kwestii uzależnienia czy limitów. Ja pisałem do nich ponad rok temu i po tygodniu przesłali mi w pliku excela listę moich depozytów i wypłat. Jako ciekawostkę dodam, że ta firma była najwolniejsza w tej kwestii, bo inne firmy bukmacherskie taką historię załatwiały w kilka godzin albo nawet od ręki.

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Kiedy przeszli na gibraltarską licencję?
Ja tak samo ich o to prosiłem. Wysłali mi zamiast w kilkuset złotych jakieś milionowe kwoty xD (np zamiast 100 to 100.00000) ;-) no ale być może to kwestia zaokrąglania kursów.
Pamiętajcie, że ich chat nie pomaga tylko szkodzi ???? tam pracują jacyś nieogarnięci ludzie...

typereks 866

typereks

Użytkownik
Załączniki mi tylko nie działają czy Wam też?

A poza tym tam Tobie można wmówić uzależniony od hazardu i konto Ci blokują ???? ????

K 7

kshyhu

Użytkownik
Cześć,
czy w ogóle czat na żywo jeszcze istnieje na b e t 3 6 5? Szukam go od wczoraj i mam wrażenie, że wycofali tę usługę.

master. 1K

master.

Użytkownik
Cześć,

czy w ogóle czat na żywo jeszcze istnieje na b e t 3 6 5? Szukam go od wczoraj i mam wrażenie, że wycofali tę usługę.
Najłatwiej będzie jeżeli w google wpiszesz fraze &quot;Chat bet365&quot; i od razu wyskoczy ????

Do góry Bottom