>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

CHALLENGER - SINGIEL: ATP Challenger Tour Finals (Brazylia)

Status
Zamknięty.
paull 145

paull

Użytkownik
Gabashvili - Ungur
typ:1
kurs:1,77 Unibet
O tak, piękny kurs na Gruzina grającego w barwach Rosyjskich. Jestem pozytywnie zaskoczony tak wysokim kursem na Teimuraza. Zagrał świetnie w Bratysławie dochodząc do półfinału przegrywając dopiero z Seppim (7-6,6-7,6-3) a wcześniej pokonując Benjamina Beckera i Bachingera czyli jakby nie patrzeć dwóch zawodników którzy dobrze sobie radzą w hali. Możemy zaobserwować taką świetną tendencję zwyżkową. 2 wygrane w tym roku Challengery, 3 finały. Walczak rodem z Gruzji grał świetnie z 25 zawodnikiem ATP. Natomiast nigdy nie byłem wielkim fanem Rumuna. Od końca września nie popisał się żadnym znaczącym wynikiem. Tak, wygrał z Łukaszem Kubotem ale Łukasz jest ewidentnie poza formą. Teimuraz jest obecnie na gazie i to on w moim mniemaniu będzie górował w tym spotkaniu.
6:2 6:3 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Tak na wszelki wypadek napiszę, bo ktoś mógł przeoczyć, bo nawet do wczoraj na stronie ATP było napisane, że turniej będzie grany na indoor hard, ale w tym roku turniej nie odbędzie się w tej hali co w poprzednich latach, ale zostanie rozegrany na clayu.

paull 145

paull

Użytkownik
Huta Galung - Alejandro Gonzalez
Typ: 2
Kurs: 2,1 bet365

Patrząc na dzisiejsze mecze w Challengerowych mistrzostwach wziąłbym pod uwagę ten właśnie pojedynek. Obaj panowie we wczorajszych dniu wygrali ze swoimi przeciwnikami, którzy nie grzeszyli formą. Holender z Martinem a Kolumbijczyk z Pipo Volandrim. Alejandro od października skupił się wyłącznie na turniejach rozgrywanych na nawierzchni ceglanej. No oczywiście poza finałem w Sau Jose Do Rio Preto nie miał okazji na większy wyczyn przez pech w losowaniu ( dwu krotnie trafiał na wracającego do formy Belluciego). Ale tak patrząc na cały sezon zawodnika z przysiółku Pablo Escobara grał w 90% na Clayu. Jaką z tego miał korzyść ? Od początku sezonu przesunął się w rankingu z 240 miejsca na 106. Natomiast Jesse od kilku miesięcy grał w hali i tam nie odnosił większych sukcesów. 6 razy z rzędu nie przeszedł 1 rundy, a ostatnie starcie zakończył na 2 rundzie w Bratysławie. Osobiście bardziej lubię Holendra ale coś czuję że młodszy o 4 lata Alejandro pomny wczorajszą wygraną z zawodnikiem który operuje jedno ręcznym bekhendem, znajdzie i dziś receptę na zwycięstwo i awans z grupy.
3-6 6-2 4-6✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ungur po 2,62 śmierdzi strasznie ale kusi, jeden z faworytów przed turniejem , na Gabe przeciw niemu było ponad 1,7 a Rumum jak i Rusek są lepszymi zawodnikami od Clezara (1,44 wtf ? )

berdshit 3,4K

berdshit

Użytkownik
Ungur- Clezar 1 2,60 bwin✅

Kurs na Ungura zdecydowanie zawyżony, co zdecydowanie zachęca do gry w jego stronę.

Gabaschvili- Nedovyesov 1 1,83 bet365✅

Gabaschvili jest w bardzo dobrej formie od dluższego czasu, dobry serwis i bardzo agresywna gra w wymianach. Ostatnie tygodnie rozgrywal na twardej nawierzchni, gdzie gra ofensywna i dobry serwis znaczą więcej niz na mączce, ale wczorajszy mecz upewnił mnie, ze Gruzin i na tej nawierzchni daje rade

paull 145

paull

Użytkownik
Nedovyesov - Ungur
Typ: 1
Kurs: 1,61 bet365

Dzisiaj z tych wszystkich meczy/meczów ten wydaje mnie się najbardziej pewny.
Kto śledził Challenger w Szczecinie ten widział styl w jaki gra Ukrainiec. Mocno, strasznie płasko i czasami z pewną dozą nonszalancji. Nie oglądałem meczu z Gabashvilim ale pamiętając zachowanie na korcie Ukraińca to pewnie podejrzewam, że po przegraniu kilku piłek z rzędu zaczął wrzeszczeć, rzucać rakietą i był obrażony na cały świat. Rumun pewnie troszkę zyskał na pewności po wygranej z Clezarem ale przy chłodnej głowie Oleksandra nie będzie miał wiele do powiedzenia. Nie ma co się oszukiwać, ten mecz może przeważyć o awansie z grupy. Liczę na to że spuści z Siebie tą negatywną energię i przestanie jęczeć na korcie i wygra z Ungurem.
6-4 5-7 6-3✅

paull 145

paull

Użytkownik
A. Gonzalez - O. Nedovyesov
typ:2
kurs: 2,1 bet365
⛔

Pierwszy półfinał Mistrzostw. Obaj panowie grali w tym turnieju po mojej myśli. Dzisiaj uważam że Ukrainiec powinien dać sobie radę z młodszym o 2 lata Kolumbijczykiem. Za naszym sąsiadem ze wschodu przeważa kilka elementów. Ważną sprawą będzie serwis, którym strzasznie zamiata i we wczorajszym meczu z Ungurem ustrzegł go od przełamań. Jeśli nie serwis to poruszanie się na korcie. Kolumbijczyk sprawia wrażenie ociężałego na korcie. Nie jest olbrzymem na miare Isnera (bo ma 192 cm wzrostu) ale momentami z Huta Galung wyglądał tragicznie. Oleksander jak już wspomniałem wcześniej potrafi zagrywać bardzo mocno i jeśli jeszcze dołoży do tego dropszoty w których się lubuje to (nie)stety turniejowa 5 odpadnie z rozgrywek. Oczywiście Ukrainiec będzie w gorszej sytuacji bo spędził troszkę więcej czasu na kortach a do tego dochodzi zmęczenie sezonem...Jednak pomimo to ! Nedovyesov jest dla mnie faworytem półfinale.
6-3 6-7 6-0

R 41

ronni1000

Użytkownik
Gabashvili T.-Volandri F. 1.72 Bet365
Przed nami badzo ciekawe spotkanie. Zagraja przeciwko sobie zawgdnik ktory wszystkie mecz w sezonie gra praktycznie na ziemi czyli Volandri i Gabashvili, ktory preferuje gre na hardzie. Wedłgum nie wiecej ogrania i obycia z ta nawierzchnia ma włoch i to moze zaprocentowac. Ostatnia porazka rosjanina zs słabym tutaj Clezarem moze byc nie pokojaca. Mam nadzeje ze w loch wygra to spotkanie.

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Gaba cos se z kolanem zrobił wczoraj
Faktycznie Gabashvili &quot;narzeka&quot; na to kolano? Bo niestety nie widziałem żadnego meczu, a nie wiem czy wczorajszy mecz z Clezarem odpuścił sobie po pierwszym wygranym secie? Czy to kolano jednak miało na to wpływ? Pytam odnośnie dzisiejszego meczu z Volandrim gdyż kursy wystawione w miarę równo, a nawet Włoch niby jest minimalnym faworytem wg buków. Gdyby Gaba nic nie odczuwał to zdecydowany jego win dzisiaj i @1,85 (nawet @2 można połapać!) biorę z pocałowaniem ręki :grin:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
No i robilo sie juz 2,20 na Volandriego co mnie troche dziwi. Przeciez Gabashvili wczoraj padaka, nie wiem co z tym kolanem ale jednak przegral po meczarniach prawie 2,5 godz grali. Pomimo, ze najlepsze staty mial w 3 secie to i tak przegral bo wazne momenty rozgrywal nerwowo. Volandri bez szalu ale jednak solidnego na cegle Hute pokonal. No i 2 serwis ponad 60% a tu Gaba ma problemy, z Clezarem bylo na poziomie 43%. Nie wiem czemu rosnie na Wlocha, wg mnie to Pipo jest faworytem. Wczensiej Volandri 6/0 6/4 z Martinem.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom