Ostatni kupon na dziś. Almagro dobrze zaprezentował się w poprzednich rundach, wyśmienita forma serwisowa, Przysiężny miał tylko jedną szansę na przełamanie (którą wykorzystał). Fognini to dla mnie trochę zagadka, w 1. rundzie męczył się z Klizanem, w 2. wygrał łatwo z Granollersem ale on zaliczył dziwny występ w tym turnieju (sam myślałem że powalczy, bo w poprzednich latach tutaj błyszczał, a tymczasem łatwa porażka z Fogninim i także w deblu z Lopezem). Typ ze względu na wyśmienitą formę Almagro i słabą formę Fogniniego. Dalej
Austria - Mistrzostwa Świata U-17. Austriacy mają jeszcze szanse na awans mimo tylko jednego punktu na koncie. Iran ma dwa, no i prezentuje się dosyć ciekawie toteż zabezpieczam się azjanem +1. Górnik przyjeżdża do Białegostoku z żegnającym się już chyba Nawałką, także tutaj nie powinien przegrać, dla pewności również handicap +1. Na dobitkę podpórka pod Argentyńczyków, w pierwszych dwóch meczach zaprezentowali się średnio jak na nich, ale z Kanadyjczykami nie powinni przegrać.
Kupon 6 (MarathonBet) ![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
1. 20:00 ????
Nicolas Almagro - Fabio Fognini @ 1,41
(7-5, 6-2)
2. 18:00
Austria U-17 (+1) - Iran U-17 @ 1,19
(0-1)
3. 18:00
Argentyna U-17 lub remis - Kanada U-17 @ 1,06
(3-0)
4. 20:30
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze (+1) @ 1,20
(0-1)
Stawka: 8 Euro (33 zł)
Kurs: 2,134 -> 1,793
EW: 17,07 Euro (71 zł) -> 14,34 Euro (60 zł)
Bilans:
30,66 Euro (128 zł)
Edit.: Bramkarz Austrii w 94 minucie uratował mi zwrot broniąc sam na sam ???? Ogólnie za dużo prób gry indywidualnej Austriaków, widać było że technicznie są lepsi, ale obrona tragiczna. Typowa gra podwórkowa: 0 taktyki - każdy jedzie sam.