Poprzedni temat o tej promocji został niestety usunięty. A ja chciałem zapytać czy dostał już ktoś kasę? I czy kod CPM039 jest dobry? Bo taki miałem podany po kliknięciu w link...Czekam na odpowiedź i proszę modów o nie blokowanie tematu.
Ja też wpisałem CPM039 ale niestety kasy nie ma do tej pory...w sumie jeszcze nie minęło 24 godziny nawet od rejestracji ale zero info na maila no i założyłem w euro ale pisze że można w jakiejkolwiek walucie...
Dobra to ja was uświadomię,O tuż kodów jest chyba ze 1000 i każde forum ma swoje chyba bo przeglądam i na każdym maja inny.Na bonus czeka się do 72 h czyli do piero po upływie tego czasu można narzekać że bonusa się nie dostało. Pozdrawiam
Czyli narazie wszystko ok... polak ale waluta jest obojętna tak ? Bo pod promocją z kodem 199FREE pisało że waluta obojętna. To dotyczy wszystkich kodów ?
Czyli narazie wszystko ok... polak ale waluta jest obojętna tak ? Bo pod promocją z kodem 199FREE pisało że waluta obojętna. To dotyczy wszystkich kodów ?
Dobra to ja was uświadomię,O tuż kodów jest chyba ze 1000 i każde forum ma swoje chyba bo przeglądam i na każdym maja inny.Na bonus czeka się do 72 h czyli do piero po upływie tego czasu można narzekać że bonusa się nie dostało. Pozdrawiam
Q: I signed up and 2 days later I still don't have the $19 in my account. Should I email support in Celeb Poker?
A: No, CPM pays you this free money so we will give you the free money within a maximum of 4 days (96 hours time period) after signing up.
Mi to zwisa czy sie ktos rejestrowal z mojego linku moj był 53 jesli juz a nie 51 i tak mial byc za ta kase freeroll lub turniej wiec stracili kolejny raz tylko gracze