>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

cel - Samsung Galaxy s4.

M 3

mati22

Użytkownik
Typy pojedyńcze,podwójne większa stawka. ????

no to zaczynamy systematyczne prowadzenie. ????
po wczorajszej (Bayern Monachium Handicap na rogi -3 ) stawka 100zł i dzisiejszej nocnej wygranej
Real salt lake i Seattle MLS na jednym kuponie 20zł zysk ogólny - 151.61zł
Wkład poczatkowy 200zł ;) jest dobrze ,cel na dziś powiekszyć do 400zł wygraną.;)

M 3

mati22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna :
Spotkanie: Concordia Elbląg vs Olimpia Elbląg IIliga polska
Typ: Olimpia Elbląg
Kurs:2.30
Bukmacher: bet365
Analiza: typ już pojawił się na forum w typach dniach załaczony przez ramzesa (moderatora) ja tylko dopowiem swoje,dziwi mnie tak wysoki kurs na Olimpie w meczu z najgorszym zespołem ligi ich bilans 5-ciu ostatnich spotkan 5 przegranych,bramkowo 2:16,natomiast Olimpia na fali wznoszącej,dwie ostatnie wygrane z niżej notowanymi zespołami dają pewność na trafność mojego typu dziś. ????
stawka 150zł EW. 345zł

M 3

mati22

Użytkownik
Dyscyplina tenis
Spotkanie Agnieszka Radwańska vs Anna ivanovic
Typ Agnieszka wygra
Kurs 1.72
Bukmacher bet365
Analiza Annie cieżko gra sie z Agnieszka kurs na Polke zaskakująco wysoki ,nasza zawodniczka przewyższa siła i determinacja .polka rozstawionana na 4pozycji Anna 14 statystyki mówią same za siebie.
Wkład 150zl ew 259.08zl

M 3

mati22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Columbia Primera A
Spotkanie: Envigado Fc vs Deportivo Cali
Typ: Deportivo Cali
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza ???? eportivo wygra ten mecz,ponieważ po 1 umie grać na wyjazdach co pokazuje table meczów wyjazdowych po 2 może z środka tabeli zbliżyć się do czołówki tj 4 miejsce,a także chce kontynuować wygrywanie i przełamać niemoć remisów(poprzednie kolejki przed wygrana u siebie) ,a z nikim innym tego nie zrobi jak nie z 15 (na 18) drużyną ligi.

M 3

mati22

Użytkownik
zajmij się swoimi typami &quot;bukmacherze&quot;,a nie tu syf robisz,pozdrawiam i już nie odpisuj bo nie prowadze tu dyskusji tylko podaje typy.

M 3

mati22

Użytkownik
trzeci kupon wygrany. ????
wkład początkowy 200zł zysk ogólny :518.21zł ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
gates 12

gates

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Columbia Primera A
Spotkanie: Envigado Fc vs Deportivo Cali
Typ: Deportivo Cali
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza ???? eportivo wygra ten mecz,ponieważ po 1 umie grać na wyjazdach co pokazuje table meczów wyjazdowych po 2 może z środka tabeli zbliżyć się do czołówki tj 4 miejsce,a także chce kontynuować wygrywanie i przełamać niemoć remisów(poprzednie kolejki przed wygrana u siebie) ,a z nikim innym tego nie zrobi jak nie z 15 (na 18) drużyną ligi.
moze bys podal stawke zebys potem nie falszowal statystyk bukmacherze

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 3

mati22

Użytkownik
Dyscyplina tenis
Spotkanie Jamie Hampton vs Jelena Jankovic
Typ Jamie Hampton +4,5 wygrane gemy
Kurs 1.66
Bukmacher Bet365
Analiza:
Liczę tutaj na zwycięstwo Jamie,ponieważ jest młoda ambitna waleczna i dzis jestem pewien może nie zwycięstwa choć na to tez liczę ,ale na pewno 5ciu wygranych gemow
Stawka200 ew 333.33zl

M 3

mati22

Użytkownik
kolumbia primera a
millonarios vs alianza petrolera
typ millonarios
kurs1.55
stawka 150 ew 232.50zł
analiza statystyki u siebie znacząco przemawiają za dzisiejsza wygraną millonarios

M 3

mati22

Użytkownik
ciężki poniedziałek -350 zł ,odrobimy we wtorek,tylko więcej czasu trzeba poświęcić na analizy,dziś będzie znacząco lepiej !

M 3

mati22

Użytkownik
Po cięzkim poniedziałku przyjdzie dobry wtorek i odrobienie strat ????
typy na dziś to Agnieszka Radwańska kurs 1.57 zł i Roger Federer kurs 1.53 na jednym kuponie,stawka 300zł ew 722.86zł

Do góry Bottom