>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cel: Obrót 2,000zł w 30dni

E 0

en_

Użytkownik
Witam, nie jestem jakimś bardzo doświadczonym graczem, postawiłem freebet na Sportingbet, a jako, że nie wszedł teraz muszę go obrócić 5-krotnie (kursy 1,5 min.). Jako, że było to 400zł muszę obrócić 2,000zł w 30dni. Wszelkie rady jak się za to zabrać chętnie przyjmę na PW. Zobaczymy co z tego będzie, mam jedynie nadzieję, że tych czeterech stówek nie stracę, a może nawet coś więcej uda mi się zgarnąć.

Także krótko mówiąc, w miesiąc muszę zrobić 500% tego co mam teraz.

Jutro dodam pierwszy typ, napisałem to teraz żeby już mieć z głowy.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Witam, nie jestem jakimś bardzo doświadczonym graczem, postawiłem freebet na Sportingbet, a jako, że nie wszedł teraz muszę go obrócić 5-krotnie (kursy 1,5 min.). Jako, że było to 400zł muszę obrócić 2,000zł w 30dni. Wszelkie rady jak się za to zabrać chętnie przyjmę na PW. Zobaczymy co z tego będzie, mam jedynie nadzieję, że tych czeterech stówek nie stracę, a może nawet coś więcej uda mi się zgarnąć.

Także krótko mówiąc, w miesiąc muszę zrobić 500% tego co mam teraz.

Jutro dodam pierwszy typ, napisałem to teraz żeby już mieć z głowy.
to nie jest stwierdzenie zgodne z prawdą, obrót nie oznacza że musisz tyle wygrać, możesz np wygrać 300 zł potem je stracić, znowy wygrać 200zł i znowu je przegrać a potem dwa razy wygrac i raz przegrać itd itp i ostateczne wykonać obrót a na koncie mieć np 600 zł, które będziesz mógł wypłacić.

Do góry Bottom