>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Cel : 300 zł + dziennie

M 0

majkelsc

Użytkownik
Witam,
tak jak w Tytule spróbuje wygrywać 300 zł albo więcej na dzień.
Typy będą z różnych dyscyplin i po części analizowane.
Budżet : 10 000 zł
Typy głównie z Bet365

Kupon #1
⚽ Eliminacje EURO 2016 San Marino - Anglia Powyżej 2.5 i NO BTS 1.25 ✅ 0-6
???? US Open 2015 John Isner - Jiri Vesely 1 1.22 KRECZ

@1.525 (1.25)
Stawka : 1 000 zł
Zysk : ✅ 250 zł
Budżet : 10250 zł

Niestety, ale Vesely zrezygnował przy stanie 2:0 dla Isnera. Mi osobiście udało się zamknąć zakład przy 1:0 5:4 i z przełamaniem bodajże za 12zł mniej. Jednak w tym temacie zaznaczę zwrot.

⚽ Jak wygląda kadra San Marino każdy chyba wie. Odkąd livesports pamięta (12.09.07 - pierwszy mecz ) zagrali 46 spotkań. Przegrali 45, a raz zremisowali u siebie z Estonią 0:0. W tych 46 spotkaniach strzeli 5 bramek. Dwie z Maltą i po jednej z Polską, Słowacją i Walią.
Jeśli Anglicy będą chcieli to mogą over 2.5 zamknąć myślę w 20 min.
Kadra Anglii na mecze z San Marino i Szwajcarią :
Bramkarze:Joe Hart (Manchester City), Jack Butland (Stoke City), Tom Heaton (Burnley)

Obrońcy:Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Chris Smalling (Manchester United), Kieran Gibbs (Arsenal), Nathaniel Clyne (Liverpool FC), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Everton)

Pomocnicy:James Milner (Liverpool FC), Michael Carrick (Manchester United), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Ross Barkley (Everton)Fabian Delph (Manchester City), Ryan Mason (Tottenham), Jonjo Shelvey (Swansea City)

Napastnicy:
Wayne Rooney (Manchester United), Theo Walcott (Arsenal), Raheem Sterling (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), Jamie Vardy (Leicester)

????Co do drugiego typu. Big John w końcu stoi przed szansą awansu do 4 rudny US Open. Poprzednie jego występy w Nowym Jorku cały czas kończył Kohlschreiber.
Dzisiaj zagra z Jirim Veselym, pogromcą Karlovica i Lorenziego. Vesely poprzednie przygody w US Open kończy w pierwszej rundzie. W tym roku pokonał ziemniaka Lorenziego oraz po pięciosetówce Karlovica. Nie oglądałem tych meczy, ale sądze, że przed 5.setem z Ivo, Jiri był faworytem. 35-latek pewnie nie wytrzymywał kondycyjnie.
Uważam, że Isner nie doporowadzi do pięciosetówki, ale jeśli to i tak powinien być w niej faworytem. Mam nadzieję, że Isner w końcu złamie złą passę 3. rundy na kortach Flushing Meadows i powalczy w 4.rundzie na 99% z Federerem.

M 0

majkelsc

Użytkownik
Kupon #2
???? US Open 2015 M.Cilic - J.Chardy Powyżej 3.5 seta 1.5

Stawka : 500zł

Kupon#3
???? US Open 2015 B.Paire - J-W.Tsonga Powyżej 3.5 seta 1.61

Stawka : 500zł

Kupon#4
???? US Open 2015 M.Cilic - J.Chardy Powyżej 3.5 seta 1.5
???? US Open 2015 B.Paire - J-W.Tsonga Powyżej 3.5 seta 1.61