>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cashpoint 5 Euro Free

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Kolejny bonus od tej firmy. Dostałem takie coś na e-mail. Sprawdźcie czy też macie ????
Lieber Cashpoint-Kunde!
Unser neues LIVE-Programm ist online!
Die neue LIVE-Applikation überzeugt nicht nur mit dem grandiosen Design, sie bietet auch neue Features!
Sie können ab sofort:
  • Spiele in Echtzeit mitverfolgen
  • Erleben, wann ein Tor geschossen wird
  • Sehen, wann ein Spieler eine rote Karte bekommt
  • Wann wird wer von wem gefoult
  • Die Mannschaftsaufstellung schon vor Spielbeginn beobachten
  • Statistiken der Mannschaften mitverfolgen
Das alles und noch einiges mehr bietet dieses neue Highlight!
Testen Sie jetzt LIVE mit € 5!
Check it on www.cashpoint.com! www.cashpoint.com!
Ihr Cashpoint-Team
Ihr Bonus Code: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Aby zrealizować bonus wchodzimy: Ein-/Auszahlungen --&gt; klikamy obok Bonus Card, jetzt einzahlen --&gt; Wpisujemy kod i zatwierdzamy. Kasa od razu na koncie.
PS Nie ogarniam już tego buka. Wpisałem kod bonusa i mam 5 Euro na koncie. Wszedłem za 5 minut i już miałem 10 Euro ????

szymongigant 1

szymongigant

Użytkownik
Potwierdzam 5€ na końcie ciekawe jakie warunki obrotu ???? No teraz to już mam 10€ bukmacher szaleje podoba mi się jak narazie ????

K 18

klakson

Użytkownik
Kolejny bonus od tej firmy. Dostałem takie coś na e-mail. Sprawdźcie czy też macie ????

Aby zrealizować bonus wchodzimy: Ein-/Auszahlungen --&gt; klikamy obok Bonus Card, jetzt einzahlen --&gt; Wpisujemy kod i zatwierdzamy. Kasa od razu na koncie.

PS Nie ogarniam już tego buka. Wpisałem kod bonusa i mam 5 Euro na koncie. Wszedłem za 5 minut i już miałem 10 Euro ????
dla wybranych bonus...

kumek 0

kumek

Użytkownik
A dostaliście maila z potwierdzeniem rejestracji? Bo ja zarejestrowałem sie kilka dni temu i nic nie dostałem.

K 18

klakson

Użytkownik
ja nie dostałem nic, nawet x maxx bonus, który jest dla kazdego wiec do nich napisałem
bonus świąteczny dostaniesz dopiero 20 grudnia więc trzeba troche poczekać. Wystarczy wejść w odpowiedni temat i troche poczytać co piszą inni użytkownicy. :spokodfhgfh:

Do góry Bottom