>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

CashBySport -> Remisy w piłce nożnej [ALGORYTM]

Status
Zamknięty.
C 31

cashbysport

Użytkownik
Witam w moim temacie.
Będę tu publikować moje kupony wraz ze statystykami tygodniowymi oraz miesięcznymi. Typuję z gronem 3 znajomych, od 7 lat w branży analitycznej, od 5 lat gramy hobbystycznie obstawiając głównie piłkę nożną. Przyszedł czas, że warto było zebrać nasze doświadczenia zawodowe oraz hobbystyczne i powstał algorytm, według którego typujemy remisy w piłce nożnej ;)
Algorytm powstał po zbadaniu prawie 150 lig (braliśmy do badania tylko te, które można typować w Pinnacle). Docelowo algorytm znalazł zastosowanie w 46 ligach (41 przy zastosowaniu dwóch wskaźników oraz 5 lig przy zastosowaniu jednego wskaźnika). W sumie przebadaliśmy za pomocą Excela prawie 1 mln meczy :cool:
Podsumowując, typujemy tylko remisy i tylko w 46 wybranych ligach.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę śmiało pisać.
Nie toleruję natomiast chamstwa lub docinek rodem z gimnazjum.
Pozdrawiam

C 31

cashbysport

Użytkownik
Czytałem regulamin tego działu i zabrania się publikowania typów, które już się odbyły. Trochę za późno odkryłem ten dział, a chciałbym zaprezentować wczorajsze spotkania z algorytmu. Na swoją obronę publikuję printscreen z mojego bloga. Znawcy tematu wiedzą, że nie można tam publikować typów po spotkaniu i samemu ich rozliczać (każdy typ rozlicza administracja serwisu). Myślę ,że to wiarygodne źródło.
Chciałbym również by historia publikowanych typów była tutaj identyczna jak w w tamtym miejscu, dlatego zależy mi na tym by pokazać wczorajszy typ.
Mam nadzieję, że administracja forum się zlituje :-(

1) Data 2017-07-31 00:00
Bukmacher Pinnacle
Liga Argentyna Primera B Nacional
Spotkanie Atletico Parana - Santamarina
Typ Remis
Kurs 3.18
Stawka 100j
Kapitał początkowy 2000j
Przychód 318j
Zysk 218j
Kapitał końcowy 2218j WYNIK 0:0 ✅

C 31

cashbysport

Użytkownik
2)
Data 2017-08-02 19:00
Bukmacher Pinnacle
Liga Niemcy 3 Liga
Spotkanie Wurzburger Kickers - Munster
Typ Remis
Kurs 3.38

Stawka
100j

Kapitał początkowy 2218j
Przychód 0j
Zysk -100 j
Kapitał końcowy 2118j WYNIK 0:1 ⛔

AKTUALIZACJA
Mały komentarz ode mnie -&gt; Działamy na algorytmie i dlatego dobrze by było iść tą samą drogą co wykazała symulacja w okresie prawie 20 lat. Czyli jeśli już ktoś zacznie korzystać z tych typów to zalecamy granie każdego typu z tego tematu. Wybieranie typów w stylu &quot;to zagram, bo mi się podoba&quot; w tym przypadku nie jest wskazane. Typy będą publikowane około godziny 22 każdego dnia ( wyjątkiem będą weekendy - wtedy raczej typy na weekend będą podawane w piątek).
Nie wiem jak działa tu system weryfikacji typów. Bo przecież każdy może sobie edytować post po spotkaniu i zmieniać typy - ktoś podpowie?
Nasze typy są publikowane również na innej stronie, gdzie nie ma szans na jakiekolwiek oszustwo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
C 31

cashbysport

Użytkownik
Na dziś i jutro nic nie mamy. Spowodowane jest to tym, że sezony niektórych lig dopiero się zaczynają ???? Na sobotę mamy ligę ukraińską, a w niedzielę liga tajska. Zaskoczeniem dla nas są natomiast kursy tych dwóch meczy. W piątek wieczorem wrzucamy ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie wiem jak działa tu system weryfikacji typów. Bo przecież każdy może sobie edytować post po spotkaniu i zmieniać typy - ktoś podpowie?
Rozliczenia zakończonych spotkań/typów rób nie w trybie edycji a jedynie cytowania wcześniejszego posta i pod cytatem podawaj wynik - co wykluczy ew. podejrzenia o jakich napisałeś, odnośnie zmiany typu już post factum poprzez edycję treści takiego wcześniejszego wpisu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 31

cashbysport

Użytkownik
Rozliczenia zakończonych spotkań/typów rób nie w trybie edycji a jedynie cytowania wcześniejszego posta i pod cytatem podawaj wynik - co wykluczy ew. podejrzenia o jakich napisałeś, odnośnie zmiany typu już post factum poprzez edycję treści takiego wcześniejszego wpisu.
Oczywiście &quot;dzięki&quot; przyznane ???? Prosty patent, a nie pomyślałem ????
Jeśli ktoś jest zainteresowany obejrzeniem symulacji z pracy algorytmu od roku 1998 do czasu obecnego to jestem do dyspozycji. Przykładowo możemy sprawdzić:
  • czy algorytm wyzerował w tym czasie kapitał?
  • statystyki poszczególnych dni,tygodni, miesięcy.
  • średnie ilości typów w różnych okresach czasu.
  • Maksymalne,średnie,minimalne zyski/straty.
  • itp.

Wystarczy podać co kogo interesuje to powrzucam okrojone arkusze z excela ;)
Pozdrawiam
AKTUALIZACJA
Typ na ligę ukraińską zostanie podany jutro(sobota) około godziny 15-16.
Typ na ligę tajską zostanie podany w niedzielę około godziny 10-11.
Chyba, że Pinnacle coś zmieni i zmieni czas publikacji typów do obstawiania u nich. ????????????

tentyp007 11

tentyp007

Użytkownik
Mógłbyś podać adres bloga? Jeśli zdążysz podać mi stronę to niedzielnego typu zacznę grać twoje. Mam budżetu ok. 290zł, musze go obrócić 8 razy z kursem min. 3.0. Jakimi stawkami grać?

C 31

cashbysport

Użytkownik
Mógłbyś podać adres bloga? Jeśli zdążysz podać mi stronę to niedzielnego typu zacznę grać twoje. Mam budżetu ok. 290zł, musze go obrócić 8 razy z kursem min. 3.0. Jakimi stawkami grać?
Adresu bloga podać nie mogę póki co ze względu na regulamin forum.
Jeśli koniecznie chcesz go odnaleźć to na pewno dasz radę sam poszukać ;)
Stawka to 5% kapitału ,czyli przy 300 zł jest to 15 zł.

A 0

adi937

Użytkownik
Napisz proszę jaką macie średnią miesięczną stopę zwrotu i czy przy niej opłaca się grać u buków typu STS itp.

C 31

cashbysport

Użytkownik
Ciekawe typy podajesz, będę obserwować jak idzie obstawianie.
Dzięki ;)
Napisz proszę jaką macie średnią miesięczną stopę zwrotu i czy przy niej opłaca się grać u buków typu STS itp.
Tabelki wrzucę jednak na stronę www jakoś w tygodniu ????
Dopiero doczytałem pytanie o opłacalność u innych buków. W przyszłym tygodniu wrzucimy na stronę www wyniki badań ze wszystkimi pomocnymi statystykami. Póki co mogę powiedzieć, że różnica w średnim kursie między 3 a 3,2 (niby 0,2 różnicy tylko ) powoduje zmianę średniego yieldu nawet o 10 %. Czyli zamiast przykładowych 30 % yieldu (kurs 3.2) to jest 20 % yieldu (3.0). Więcej podamy na stronie www. Trzeba natomiast pamiętać, że nie raz różnice kursowe między polskimi a azjatyckimi bukmacherami są znacznie większe i robi się z tego dużo większa różnica.

C 31

cashbysport

Użytkownik
Czy mógłbyś podać typy na poniedziałek i wtorek jak najszybciej? Druga sprawa, jakieś wskazówki jak odnaleźć Twoją stronę?
Na poniedziałek nic nie ma. Na wtorek też nic nie ma .
Strona www będzie gotowa pod koniec tego tygodnia i wtedy dopiero podam adres jeśli administracja się zgodzi. Jeśli masz pytania to pisz tutaj i postaram się na nie odpowiedzieć.

C 31

cashbysport

Użytkownik
⚽Ogłoszenia parafialne⚽
1) Na środę brak typów.
2) Na czwartek są dwa typy z ligi irańskiej (publikacja nastąpi w czwartek około godziny 9-13, czyli dopiero jak Pinnacle udostępni kursy)
3) Na piątek jest jeden typ z ligi irańskiej (publikacja nastąpi w piątek około godziny 9-13, czyli dopiero jak Pinnacle udostępni kursy) oraz jeden typ z francuskiej Ligue 2 ( publikacja nastąpi w czwartek około godziny 22).
Czyli na czwartek i piątek 4 typy łącznie.
Typy na sobotę i niedzielę będą nam znane dopiero jutro pod wieczór.
Odnośnie strony WWW to obecnie trwają nad nią prace. Planujemy by strona była przetłumaczona na 5 języków ( w tym oczywiście polski i angielski). W czwartek pod wieczór będzie gotowa wstępnie z wynikami algorytmu z okresu 1998-2017 i szczegółowymi statystykami. Nie będę tu się za bardzo rozpisywał, ale na pewno wszystko będzie tam dokładnie wytłumaczone . Po publikacji tych wyników zajmiemy się działem FAQ oraz działem &quot;Jak zacząć&quot;.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom