>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cashback 200zł

G 0

gamble

Użytkownik
Witam,

to mój pierwszy post na forum ponieważ wcześniej nie miałem żadnych pytań lub problemów z rozumieniem promocji bukmacherów. Dzisiaj się to zmieniło. Chodzi o promocję Betclic, cashback 200zł. Chciałbym wpłacić sobie parę złotych ale zależy mi na tym bonusie. Przeczytałem, że tym bonusem nie muszę obracać i jeżeli przegram to pieniądze zwrócą i można je wypłacić. Chciałbym się dowiedzieć czy to tak na pewno działa bo w niektórych miejscach pisze, że tak, a w innych, że bonusem trzeba obrócić?

Z góry uprzedzam, że moim planem nie jest wyłudzenie bonusu bo i tak jeśli wygram to będę grał dalej. Z tym, że pewnie część kasy bym wypłacił, a konieczność kilkunastokrotnego obrotu całą kasą z pewnością mi to uniemożliwi.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Skorzystałem z tego ostatnio. Mój zakład został przegrany, niestety. Zwrócili mi pieniądze dosyć szybko i bez problemu je wypłaciłem. Bez żadnego obracania.

G 0

gamble

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie, bo nie jestem pewny do końca. Czy przełożone mecze muszą zostać rozegrane w ciągu 48h, a jeśli nie to są rozliczane po kursie 1.00?
E: Już się dowiedziałem.

Do góry Bottom