>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

CASH-OUT/Zamykanie zakladu - KU PRZESTRODZE!!

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Kilka firm bukmacherskich, takich jak bet365, unibet, paddypower oferuja zamykanie zakladow w trakcie rozgrywania zdarzenia. Polega to na tym, ze mozemy wycofac calosc lub czesc pieniedzy i od razu dostac gotowke. % pieniedzy zalezy od sytuacji w danym spotkaniu, jezeli nasz zawodnik/druzyna wygrywa znaczaco to pieniadze sa bliskie maksymalnej wygranej, jezeli nasz zawodnik/druzyna przegrywa to zawsze jakies grosze mozna odzyskac.
ALE UWAGA!!
Moje przemyslenie na temat tego &#39;cudu&#39; jest dosyc kontrowersyjne. Osobiscie uwazam, ze ta opcja to idealna sztuczka bukmacherow! Od kilkunastu lat zajmuje sie bukmacherka, od kilku na powaznie. Ja, stary kon dalem sie zlapac na to tyle razy, ze szkoda gadac! Wiele razy obserwowalem wynik na zywo, myslalem, ze juz nici z wygranej i klikalem &#39;Zamknij zaklad&#39; i dostawalem grosze. Wczoraj przykladowo byla sytuacja, ze moja druzyna zaczela przegrywac i wynik byl na granicy, moglem odzyskac stawke albo poczekac. Tym razem poczekalem i wygralem. Innym razem jednak uleglem zwrotowi kasy i odzyskalem kase po czym moja druzyna, ktora wnikliwie przeanalizowalem wygrala.

O CO MI CHODZI? ????
Chodzi mi o to, ze stawiajac jakis zaklad robimy to swiadomie, mamy nadzieje oraz przeslanki statystyczne, ze nasza druzyna wygra. Trzymajmy sie tego!! Na forum sa przypadki ludzi (duzo przypadkow) ktorzy brali &#39;Zamknij zaklad&#39; po czym stawiali na druzyne przeciwna.. a nastepnie znowu &#39;Zamknij zaklad&#39; i stawiali na oryginalny typ...
Pisalem do bet365 aby zablokowali mi mozliwosc zamkniecia zakladu, nie oferuja takiej uslugi. Trudno, silna wola bedzie trenowana.

Ja osobiscie wole grac zwyczajna kontra niz korzystac z tego wynalazku. Kontra w postaci stawiania przeciwnego wyniku zdarzenia to juz swiadomy wybor i trzeba to robic z glowa, jest to trudniejsze niz klikniecie &#39;Zamknij zaklad&#39; i wymaga przemyslenia.

To moje male uwagi, z doswiadczenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Był raz mecz w darta
van Gerwen-Taylor (chyba)
W Premier-league / best of 12
Puściłem 50 zł na remis po kursie @6,00 tak trochę dla zabawy
Przy 5-1 dla jednego z nich zamknąłem z odzyskaniem 15 zł uznając, że buk to frajer oferując takie ekstra pieniądze za przegrany typ.
Mecz oczywiście skończył się wynikiem 6-6 ????

Do góry Bottom