>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

CasaByCasian

casian 0

casian

Użytkownik
Witam.
Nowy temat nowe szanse na wygrane ;)
Kilka szczegółów o mnie i temacie:
Budżet(jak to brzmi :cool:): 100 PLN (Trzeba się ograniczać czymś)
Stawka: płaskie 5/10/20 PLN, wszystko będzie zależeć od mojej analizy na dany typ
Typ zakładów: Single, Double (tylko prze meczowe)
Buk: Fortuna/Totomix (to zależy gdzie będzie po drodze)
Nic dodać ni ująć. Zatem startujmy ;)
#1. Eliminacjie LM:
Levadia Talin - Sparta Praga
Typ: S. Praga wygra do zera
AKO: 2.12 / totomix
Stawka: 5 PLN
EW: 9.33 PLN

#2 Ukraina Superpuchar:
Szachtar D. - Dynamo K.
Typ: Obie drużyny strzelą
AKO: 1.71 / totomix
EW: 7.52

casian 0

casian

Użytkownik
Niestety :/, ale nie ma się co poddawać.
#1 W: 1-1 ⛔
#2 W: 2-0 ⛔ tutaj chciałem dać 1,a ale podkusiło mnie, aby zagrać bezpieczniej????
Z/S: ⛔10 PLN
Na dzisiaj
#3. Eliminacje LM:
St Patricks - Legia W.
Typ: Remis
AKO: 3.8 / totomix

EW: 16.72 PLN
Analiza: Wczoraj nie zaufałem swojej intuicji, ale dzisiaj to zrobię.
Kto widział pierwsze spotkanie ten wie, że Patricks nie grali super piłki, ale Legia też nie pokazała swoich umiejętności. W dodatku ostatnie spotkanie ligowe przegrali. Piłkarze nie mają dobrego samopoczucia po takich meczach. Stawiam na remis, ponieważ w Warszawie padł remis i w dodatku bramkowy. Legia będzie napierać, a Patricks bronić się i czekać na kontrę.
Sądzę, że Legia nie zdąży się przebudzić.

#4. Eliminacje LM:
Ventspils Fk - Malmo FF
Typ: Malmo wygra obie połowy
AKO: 3.56 / totomix
EW: 15.66
Analiza: Pierwszy mecz trochę rozczarował w dodatku bezbramkowy remis. W rewanżu liczę na porządny występ Malmo i kilka ładnych akcji zakończonych golami:grin:. Stawiam na wygraną Malmo w obu połowach, bo jak zaczną to nie wiadomo kiedy skończą. Jak potoczy się spotkanie to zobaczymy wieczorem.

casian 0

casian

Użytkownik
Ewidentnie ktoś tutaj dywersyfikuje moją grę ????
#3. W: 0-1 ⛔ Jak zw2ykle mało brakło
#4. W: 0-5 ⛔ Gratulacje dla Legi. ale...
Dzisiaj dzień przerwy. Trzeba to przemyśleć;)

casian 0

casian

Użytkownik
#5. Ekstraklasa Polska:
GKS Bełchatów - Korona Kielce
Typ: GKS
AKO: 2.35 / Fortuna

EW: 10.34 PLN

Analiza: W drugiej kolejce Ekstraklasy spotkają się GKS Bełchatów i Korona Kielce. Po pierwszej kolejce drużyny są w odmiennych nastrojach.
Gospodarz tego meczu wygrał z mistrzem Polski poprzedniego sezonu, ale Legia była duchem już przy rewanżu z Patric&#39;ami. Dodatkowo GKS B. ma patent na zespół stołeczny ;) Natomiast Korona przegrała w pierwszej kolejce z Zawiszą Bydgoszcz. Bądź co bądź zdobywca Pucharu Polski.
W tym meczu obstawiam zwycięstwo beniaminka, ponieważ dobrze się zaprezentował jako drużyna w poprzednim meczu. Nie pozwoliła zbytnio Legii na strzelenie gola za to GKS udało się zdobyć bramkę która zapewniła zwycięstwo. Korona w swoim debiucie w tym sezonie nie grała rewelacyjnie. oddała tylko jeden celny strzał na bramkę przeciwnika. Nie świadczy to dobrze o zespole.

z nową Kibicką mam większe szanse :grin:

casian 0

casian

Użytkownik
Na dziś wpadł mi jeszcze jeden mecz.
#6 Czechy 1:
Bohemians 1905 - Sparta Praga
Typ: hadicap 0 :1, Sparta P.
AKO: 1.89
Stawka: 10 PLN / W końcu muszą odrobić moją kasę :razz:
EW: 16.63
Analiza: Dzisiaj rozpoczyna się sezon w pierwszej lidze Czech. W inauguracyjnym spotkaniu zagrają Bohemians i Sparta. Nie będę się tu dużaj rozwodził. Po prostu Sparta jest w dobrej formie. Po wygraniu pierwszego meczu drugiej rundy kwalifikacji do LM, drugi mecz sobie po prostu odpuściła i zagrała rezerwami( i to głębokimi????) Ostatnie swoje mecze wygrali 7 i 3 bramkami, więc znają się na wysokim wygrywaniu :grin:

Do góry Bottom