hmm Beau moim zdaniem, Arsenal poradzi sobie na luzie z Sheffield. Bezpieczniejszym typem jest postawienie na awans Kanonierow i tak wlasnie zrobie.
Sheffield United -
Arsenal Londyn
Goscie z Londynu graja wrecz fenomenalnie na kazdym froncie. Zarowno w lidze jak i w lidze mistrzow i pucharach. Nie przegrali jeszcze zadnego meczu do tej pory, i mam nadzieje, ze zostanie tak juz do konca . Arsene Wenger w pucharach daje pograc zawodnikom, ktorzy mniej graja w lidze dlatego dzisiaj zobaczymy miedzy innymi Łukasza Fabianskiego broniacego bramki Kanonierow. Jak na puchar uwazam, ze sklad Arsenalu jest naprawde mocny. A oto on:
Arsenal: Fabianski, J Hoyte, Toure, Song, Traore, Eboue, Denilson, Diarra, Diaby, Walcott, Bendtner, Mannone, Eduardo, Lansbury, G Hoyte, Merida.
Widac, ze Wengerowi zalezy takze na triumfie w
curling cup. W tym meczu stawiam na awans Kanonierow. GOGO THE GUNNERS.
Tottenham - Blackpool
Tottenham, ktory zapowiadal walke o czolowe lokaty
premier league i zakwalifikowanie sie do
champions league spisuje sie katastrofalnie. na 11 meczy wygrali zaledwie 1, zremisowali 4 i przegrali 6. Na ich szczescie zarzad klubu wreszcie sie obudzil i zatrudnil nowego trenera a mianowicie Ramosa, ktory swietnie poprowadzil druzyne Sevilli o czym wszyscy doskonale wiedza. W debiucie niestety musial uznac wyzszosc druzyny Blakburn po porazce w miniony weekend 1:2. Choc forma Tottenhamu nie imponuje to wydaje mi sie, ze przyjscie Ramosa zmieni to radykalnie i zobaczymy efekty jego pracy juz niebawem (z czego sie wcale nie ciesze, bo jestem calym sercem za Kanonierami ) Mecz ze slabo spisujacym sie Blackpool ktorzy zajmuja 20miejsce w premiership druzyna gospodarzy powinna wygrac. Tu takze stawiam na awans