>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Capo di Tutti Typeri na Betsson

kha1 40

kha1

Użytkownik
Druga z najnowszych promocji Betssona. Skierowana stricte w typerów. Do zgarnięcia 20 tysięcy PLN! Szersze info na stronie Betsson:
Założ konto i zgarnij 222PLN Bonusu
Obstawianie jest w dużej mierze jak sam futbol – nabiera prawdziwego smaku gdy gra się w wielu! Budzi się duch rywalizacji i cheć udowodnienia, że jest się najlepszym. Ale czy w Zakładach na Betssonie można rywalizować? Od teraz już tak – a co najlepsze.
W naszym nowym konkursie dla wszystkich Polaków CAPO DI TUTTI TYPERI celem jest wygranie jak największej ilości zakładów z największymi możliwymi stawkami. Otrzymujesz punkty za każdy WYGRANY zakład, który pomaga Ci się wspiąć w tabeli rankingowej graczy. Jest o co walczyć, ponieważ w puli nagród jest aż 20 000 PLN

L 51

legionista880

Użytkownik
niestety kolejny konkurs gdzie tasmowcy maja ogromna przewage na starcie wystarczy ze jakis dzieciak trafi kurs 400 za dyche (a takich nie brakuje walacych po 20 tasm dziennie) i ma 1015pkt natomiast ja musialbym na to postawic (zeby zyskac 1015) CZTERYSTA TYSIĘCY ZŁOTYCH po kursie 2 no i powiedziec ze mam szanse na wygrane sitcom:grin::grin:

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
niestety kolejny konkurs gdzie tasmowcy maja ogromna przewage na starcie wystarczy ze jakis dzieciak trafi kurs 400 za dyche (a takich nie brakuje walacych po 20 tasm dziennie) i ma 1015pkt natomiast ja musialbym na to postawic (zeby zyskac 1015) CZTERYSTA TYSIĘCY ZŁOTYCH po kursie 2 no i powiedziec ze mam szanse na wygrane sitcom:grin::grin:
Czy ty w co drugim poście musisz pisać o tym jakim ty jesteś &quot;Vip-em&quot; i za ile grasz?

L 51

legionista880

Użytkownik
ja? rozumiem ze mam 156 postow o tym za ile gram? a tak powaznie rozumiem ze ten post byl chwaleniem sie tak? faktycznie vip ze mnie ze konkursy NIE DAJA ROWNEJ SZANSY WYGRANEJ to ze ty jestes tasmowiec faktycznie sytuuje cie w tym konkursie wyzej niz mnie i naprawde szczerze ci gratuluje ze moze dzieki trafionej tasmie ugrasz cos w konkursie bo ja nie mam na to zadnych szans
nie musisz sie na mnie odgrazac ze cie wysmialem kiedys na pytanie dotyczace obrotu na ktoryms z bukow, w ktorym swoim belkotem kompletnie wprowadziles w blad innego uzytkownika

kha1 40

kha1

Użytkownik
To drugi lutowy konkurs Betsson, który w przeciwieństwie do 90% konkurencji w ogóle myśli o swoich graczach (i to generalnie co miesiąc!), więc argument, że coś tu jest nie fair trochę przesadzony.
Dajmy spokój, po prostu próbujmy swoich sił...

kha1 40

kha1

Użytkownik
Sorki za double, ale istotna - dla typerów! - zmiana. Doszła nowa promocja związana z tym przedsięwzięciem. Typujący w Capo mogą zgarnąć dodatkowy bonus. Więcej info na stronie ofc.

Do góry Bottom