K 8 kubeush Użytkownik Kwiecień 25, 2015 #1 Witam. Czy są jakieś inne możliwości niż zakup oferty NC+, żeby posiadać kanały Canal + oraz nsport? Jakieś inne firmy oferujące te programy? Telewizje internetowe (ale w jakości FullHd)? Pytam bo oczywiście chodzi o finanse, gdyż oferta nc+ jest trochę ... Droga :/
Witam. Czy są jakieś inne możliwości niż zakup oferty NC+, żeby posiadać kanały Canal + oraz nsport? Jakieś inne firmy oferujące te programy? Telewizje internetowe (ale w jakości FullHd)? Pytam bo oczywiście chodzi o finanse, gdyż oferta nc+ jest trochę ... Droga :/
D 0 deryou Użytkownik Marzec 15, 2016 #2 Jeśli masz możliwość korzystania z telewizji kablowych, to w ich ofertach za jakieś 30-40 zł miesięcznie możesz dokupić pakiet c+.
Jeśli masz możliwość korzystania z telewizji kablowych, to w ich ofertach za jakieś 30-40 zł miesięcznie możesz dokupić pakiet c+.
473 lolnik Użytkownik Lipiec 16, 2016 #3 sorki ze pytam, ale jak obejrzeć dzisiejszy bellator, skoro jest w Canal+Sport a nie mam tej telewizji? w Necie KTOŚ ogarnięty pomoże i da mi linka?
sorki ze pytam, ale jak obejrzeć dzisiejszy bellator, skoro jest w Canal+Sport a nie mam tej telewizji? w Necie KTOŚ ogarnięty pomoże i da mi linka?