4.Kupon
Arsenal - Tottenham 2:0
Typ - Remis lub wygrana Tottenhamu Kurs - 1.71
Norwich - Fulham 1:1
Typ - DNB Norwich Kurs - 1.40
Ako - 2.39
Stawka - 10 zł
Ewentualna Wygrana :
-10 zł
Bukmacher STS
Norwich u siebie gra dobrze, ostatnio wyniki tego nie pokazują, chociaż ostatni mecz u siebie przeciwko Manch. Utd. Kto oglądał ten wie że tych trzech punktów Łatwo Czerwone Diabły nie zdobyły (wynik 0:1), w tamtym meczu Kanarki pokazały naprawdę dobrą grę, w niektórych momentach to oni byli górą tylko zabrakło tego wykończenia.
Tottenham o wiele lepiej spisuje się na wyjazdach niż u siebie, ostatnio wygrana z Manch. Utd 1:2. Dodatkowo Arsenal męczony kontuzjami. Dla bardziej odważnych radziłbym nawet granie czysto Tottenhamu.
Tottenham rozczarował, w moim mniemaniu... Norwich jednak nie dało rady wygrać.
5.Kupon
Liverpool (-1) - Oldham 2:0
Typ - Wygrana Liverpool Kurs - 1.30
Real Madryt (-1) - Celta Vigo 3:0
Typ - Wygrana Realu Kurs - 1.35
FC Sunderland - Manchester United 1:2
Typ - Wygrana Manch. Utd Kurs - 1.60
Ako - 2.81
Stawka - 10 zł
Ewentualna Wygrana :
-10 zł
Bukmacher STS
Tak Liverpool zasłużenie, bo praktycznie nie wychodził z połowy przeciwnika. Celta przez pewien czas walczyła, na pewno zasłużyła na bramkę, miała kilka dobrych, jak nie bardzo dobrych sytuacji. Trochę się już posypali po 1 straconej bramce, na pewno przyczynił się do tego Jese który wszedł w II połowie za Isco.
No i został Manchester...
"Jeśli prześledzimy dotychczasowe mecze United w tym sezonie zobaczymy, że piłkarze Moyesa najmocniej mobilizują się na spotkania zaraz po kompromitujących porażkach budując jak dotąd swoje mikro-cykle dobrej formy wyłącznie na ambicji i chęci powetowania wcześniejszych strat."
- zaczerpnięte z forum. Oby
6.Kupon
Middlesbrough - Hull 0:2
Typ - Zwycięstwo Hull Kurs - 2.73
Malaga - Atl. Madryt 0:1
Typ - Zwycięstwo Atl. Madryt Kurs - 1.50
Avrenches - Lens 1:3
Typ - Zwycięstwo Lens Kurs - 1.45
Ako - 5.94
Stawka - 5 zł
Ewentualna Wygrana :
+26.14 zł
Bukmacher STS
Podsumowanie meczy :
Spokojna wygrana Lens, powiem szczerze przy meczu Atl. Madryt trochę nerwów miałem, bo do 60 minuty nic szczerze na boisku się nie działo, ale potem już ciekawe spotkanie się zrobiło. Atl. Madryt kolejne 3 punkty, jak dla mnie to morze być joker Ligi Mistrzów i również na tą chwilę mocny kandydat do wygrania Premiera Division, nie koniecznie Real lub Barcelona wygrają Ligę.
Hull również nie zawiodło, trochę się tego meczu obawiałem bo na wyjeździe, ale siadło.
7.Kupon
Derby - Chelsea 0:2
Typ - Wygrana Chelsea Kurs - 1.40
Southampton - Burnley 4:3
Typ - Wygrana Southampton Kurs - 1.52
Napoli - Sampdoria 2:0
Typ - Wygrana Napoli Kurs - 1.38
Everton - QPR 4:0
Typ - Wygrana Everton Kurs - 1.35
Blackburn - Manch. City 1:1
Typ - Wygrana Manch. City Kurs - 1.27
Ako - 5.03
Stawka - 5 zł
Ewentualna Wygrana :
-5 zł
Bukmacher STS
Nie skomentuje gry Manchesteru...
8.Kupon
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers 5:2
Typ - Wygrana Aneheim Kurs - 1.60
Słupsk - Kołobrzeg 19:19 1 tercja
Typ - 1 kwartę wygra Słupsk Kurs - 1.40
Ako - 2.24
Stawka - 10 zł
Ewentualna Wygrana :
-10 zł
Bukmacher STS
W tym Słupsk - Kołobrzeg powinno być under 157.5, ale dopiero jak przyszedłem do domu to zobaczyłem, że zaszła pomyłka. No zobaczymy.
Hehe Słupsk - Kołobrzeg ( wynik 84:68 = 152 ), zawsze wiatr w oczy. Jak jeszcze Anaheim Ducks wygrają to chyba wpadnę w depresje ???? . A Słupsk już wygrywał 15:7...
Gładka wygrana Anaheim Ducks...