Witam! Ostatnio testuje całkiem ciekawy system na ruletkę live.
Oto ona: (sprawdzana w kasynie live na bah)
- obstawiamy raz na czerwony, później na czarny i tak w kółko
czyli stawiamy czarny wypada czerwony jedziemy na czerwony wypada czarny jedziemy na czarny wypada czarny (wygrywamy xD) później na czerwony itp.
Powiem Wam, że testuje go już grubo ponad miesiąc w dzień w dzień ponad godzinę dziennie i tak się składa ze dziennie uda wygrać się średnio 15$ w godzinkę.
System jak sprawdzałem działa jak do tej pory tylko w kasynie live
I tak żeby system zarabiał trzeba mieć na start ok. 3100zł trzeba grac na $ ponieważ minimalna stawka wynosi 1$ max 1500$ czyli za 10 spinów wychodzi 1023$ to wychodzi około 3100zł (zależy od kursu)
Tylko raz mi się zdarzyło żeby obstawić 10 spina równego 1032$
Czyli reasumując serie są dla nas bardzo korzystne ponieważ, nawet seria dwóch czarnych lub czerwonych daje plus 1$, zmora całego systemu to czerwony i czarny na przemian nie pasujący do naszego obstawiania.
Proszę o testowanie systemu ( w kasynach live) i dzielenie się wrażeniami.
Z góry dziękuję!
Jeżeli macie jakieś pytania co do systemu możemy pogadać na
gg- 3216555
Oto ona: (sprawdzana w kasynie live na bah)
- obstawiamy raz na czerwony, później na czarny i tak w kółko
czyli stawiamy czarny wypada czerwony jedziemy na czerwony wypada czarny jedziemy na czarny wypada czarny (wygrywamy xD) później na czerwony itp.
Powiem Wam, że testuje go już grubo ponad miesiąc w dzień w dzień ponad godzinę dziennie i tak się składa ze dziennie uda wygrać się średnio 15$ w godzinkę.
System jak sprawdzałem działa jak do tej pory tylko w kasynie live
I tak żeby system zarabiał trzeba mieć na start ok. 3100zł trzeba grac na $ ponieważ minimalna stawka wynosi 1$ max 1500$ czyli za 10 spinów wychodzi 1023$ to wychodzi około 3100zł (zależy od kursu)
Tylko raz mi się zdarzyło żeby obstawić 10 spina równego 1032$
Czyli reasumując serie są dla nas bardzo korzystne ponieważ, nawet seria dwóch czarnych lub czerwonych daje plus 1$, zmora całego systemu to czerwony i czarny na przemian nie pasujący do naszego obstawiania.
Proszę o testowanie systemu ( w kasynach live) i dzielenie się wrażeniami.
Z góry dziękuję!
Jeżeli macie jakieś pytania co do systemu możemy pogadać na
gg- 3216555